До кога на фарове?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
По цял ден и всеки ден.Градско къси,извънградско къси + халогени.Много често ми се е случвало да карам из града срещу слънцето и макар и със слънчеви очила ако колата срещу теб е без светлини се забелязва по-трудно и по-близо,което пък намалява времето за реакция. Аз съм за включени целогодишно фарове 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък карам абсоютно винаги на къси + халогени без значение дали карам градско или извън-градско . И аз съм на мнение, че е много по-безопасно да караш на фарове по всяко време на денонощието. Винаго съм се чудил защо в България не разрешават халогени в града!?!? Не съм съгласен, че вадят очите на насрещното движение. Те си светят ниско долу и специално на BMW-тата придават завършен вид (ксенон + ангелски очи + халогени =
) 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Нали знаете, че и карането на фарове сега след акция светлини през деня е нарушение. Гледайте да не черпите и за това като за халогените и завършения вид 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
стан написа:Нали знаете, че и карането на фарове сега след акция светлини през деня е нарушение. Гледайте да не черпите и за това като за халогените и завършения вид
Да ми покажеш само къде в Закона за движение я има тая забрана
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Лелее...как може карането на фарове през деня да е нарушение...тия хора не са добре...или може би това е начин да събират пари от хората... 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Дотук от темата разбрах ,че има колеги които оставят сигурноста си на заден план
по-важното е да спестим някоя друга стотинка от горивото защото харчело повече като караш на фарове и някой друг лев от евентуално изгоряла крушка.Чудо.Направо нямам думи.
Колеги мислете за себе си най-вече и после за останалите участници от движението по пътищатаС включени светлини през цялото време се чусвтам с една идея по-сугурен .Една идея ,която малко или много е нещо. Една идея ,която ме прави забелжим !
Но съм и против за карането на дълги светлини през дения и на магистрала.Не е колегиално.Незнаеш този който е в другото платно срещу теб дали е изморен ,колко километра е навъртял и колко още го чака...така че няма смисъл да затормозяваш и натоварваш останалите .

Колеги мислете за себе си най-вече и после за останалите участници от движението по пътищатаС включени светлини през цялото време се чусвтам с една идея по-сугурен .Една идея ,която малко или много е нещо. Една идея ,която ме прави забелжим !
Но съм и против за карането на дълги светлини през дения и на магистрала.Не е колегиално.Незнаеш този който е в другото платно срещу теб дали е изморен ,колко километра е навъртял и колко още го чака...така че няма смисъл да затормозяваш и натоварваш останалите .
Брабус - Мечта Водителя
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
brobot написа:Дотук от темата разбрах ,че има колеги които оставят сигурноста си на заден планпо-важното е да спестим някоя друга стотинка от горивото защото харчело повече като караш на фарове и някой друг лев от евентуално изгоряла крушка.Чудо.Направо нямам думи.
никой не ти е за стотинките ве за околната среда за жалост малко хора мислят
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
brobot написа:...
За да карам на дълги по магистралите съм си преценил дали заслепявам околните или не...последния път като се прибирах по тракия никой за нищо не ме бръснеше като карах на къси...на няколко пъти ми се наложи да скачам серйозно на спирачките...пуснах дългите и левия мигач и така карах до софия...един не излезе пред мен с 80 след като ги пуснах...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
k1k0 написа:bam-bam написа:доста хора все още не са в час че вече не е задължително и си перкат на фарове
Та дори и полицаите продължават да си карат на фарове
карат .. я не им е изгорел некои от двата .. я лампата изгорела .. нема тех кои да глоби

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Penchev написа:Аз си карам на къси винаги и изобщо не ме интересуват никакви закони![]()
Георги Пенчев
Не си единствен... Това вече ми е станало навик...
Влизам в колата паля, музиката, фаровете, колана и вече се е врътнала няколко пъти и бавно и славно потеглям докато загрее

П.П. Малко оффтопик на Е36 купе има ли индикация за пуснати къси светлини? Свети ми само ако е на дълги и за мъглата...
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
- KickingKing
- ентусиаст
-
sladkotobeb4e написа:Източник:
http://www.clubford.org/portal/content/view/299/115/
Хахаахаххаа

zodiak написа:П.П. Малко оффтопик на Е36 купе има ли индикация за пуснати къси светлини? Свети ми само ако е на дълги и за мъглата...
Да... Като ти светне таблото, друга индикация няма

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4