Лудите от Надежда, Обеля, Толстой, Свобода, Банишора среща?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Абе несъм бил и незнам как е било последния път на Еко ,но дочух че
не е имало много ентусиасти , дали пък не са имали вси4ки едновременно работа или пък нещо друго ги е възпрепятствало

не е имало много ентусиасти , дали пък не са имали вси4ки едновременно работа или пък нещо друго ги е възпрепятствало

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
хорааааааааааааа стигабе кво става тукабе има некво бесно недоразумение кво правитебе за кво обарнахте на ебаси проблема баси ние не местим екото а само питаме ти дето сме си комсии кога сте се видим да пинем ,кво толкова е написано та хилиади глупости се изписаха за разцепление и тем подобни тва 4е нее имало хора на екото е лошо но ебаси са хората ба4кат или са заети нешто, лошо ниама ,големи хорасме зашто въобште триабва да се стига до такива караници
неизках да пиша и да се месиа в каквото и дае било заштото сам нов тук и нямам право да се месия в каквото и дае ,тъи като пове4ето сте доста по дълго време от мен и благодарение на вас съштествува форума и ентусиазма кам тази марка, моето уважение и респект кам вас е огромно,но небива дасе стига до такива припирни кофтие

неизках да пиша и да се месиа в каквото и дае било заштото сам нов тук и нямам право да се месия в каквото и дае ,тъи като пове4ето сте доста по дълго време от мен и благодарение на вас съштествува форума и ентусиазма кам тази марка, моето уважение и респект кам вас е огромно,но небива дасе стига до такива припирни кофтие

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Прочетох внимателно мненията на всички Ви .. и мисля да кажа и аз какво мисля ...
Сбирки в кварталите има и ще има докато ние сме фенове на тази марка .. според мен в това няма НИЩО лошо мога да дам няколко примера за ползите от такива сбирки .. предполагам че сами се досещате .. за повечето от тях .. като цяло .. един квартал е много по малък район от цял град .. съответно ентусиястите се броиме на пръстите на две ръце ... много по интересни сбирки според мен се получават когато .. хората са малко и са от сплутен колектив .. от колкото да се събере "цяла" София на Еко-то и да гледам организирани групички който седят и си говорят .. това мисля че всички сте забелязали .. на последък е традиция на Еко-то ..
Много хора много по трудно ще се престрашът да дойдат на Еко-то от колкото на една сбирка в тяхния квартал .. а вече имаме и пример за това как един нов ентусияст отива на сбирка на Еко-то .. и е силно разочарован .. от същите теи групи на "старите кучета ...разбирасе аз също твърдя, че сбирките не трябва да се дублират ... но ще има полза и от локални сбирки ...
Както сами забелязахте .. тази тема предизвика вниманието на доста хора които от "сто години" не бяха писали в форум-а ...
Относно притеснението на т.н. Ръководство за разцепване .. можеби упасенията са Ви са правилни .. интересно ми е запитвате ли се какво предизвиква това нещо ? Можеби за някои хора ентусиазма вече е на втори план пред лични интереси .. аз също съм от скоро в този клуб (като ентусиаст, не съм член) но и аз виждам разни неща ...
П.С. Пенчев, извинявай че те затормозих отново с мойте мисли !
Сбирки в кварталите има и ще има докато ние сме фенове на тази марка .. според мен в това няма НИЩО лошо мога да дам няколко примера за ползите от такива сбирки .. предполагам че сами се досещате .. за повечето от тях .. като цяло .. един квартал е много по малък район от цял град .. съответно ентусиястите се броиме на пръстите на две ръце ... много по интересни сбирки според мен се получават когато .. хората са малко и са от сплутен колектив .. от колкото да се събере "цяла" София на Еко-то и да гледам организирани групички който седят и си говорят .. това мисля че всички сте забелязали .. на последък е традиция на Еко-то ..
Много хора много по трудно ще се престрашът да дойдат на Еко-то от колкото на една сбирка в тяхния квартал .. а вече имаме и пример за това как един нов ентусияст отива на сбирка на Еко-то .. и е силно разочарован .. от същите теи групи на "старите кучета ...разбирасе аз също твърдя, че сбирките не трябва да се дублират ... но ще има полза и от локални сбирки ...
Както сами забелязахте .. тази тема предизвика вниманието на доста хора които от "сто години" не бяха писали в форум-а ...
Относно притеснението на т.н. Ръководство за разцепване .. можеби упасенията са Ви са правилни .. интересно ми е запитвате ли се какво предизвиква това нещо ? Можеби за някои хора ентусиазма вече е на втори план пред лични интереси .. аз също съм от скоро в този клуб (като ентусиаст, не съм член) но и аз виждам разни неща ...
П.С. Пенчев, извинявай че те затормозих отново с мойте мисли !

R.I.P Landikar
Незнам за кой говори rtzankov може би за мойта тема относно екото ама
като се събрахме да ходим за Гуцал си изкарах страхотно направо
нямаше нищо общо с отиването ми за пръв път на екото.надявах се да разчупя леда и се полу4и просто имам чуството 4е много
зависи от хората които се събират а за Гуцал бяха как да кажа
по общителни и интересуващи се от другия независимо дали го познават или не.Затова мисля че има бая повече истина в сбирките по квартали както се каза по горе-по малко хора и по сплотени
като се събрахме да ходим за Гуцал си изкарах страхотно направо
нямаше нищо общо с отиването ми за пръв път на екото.надявах се да разчупя леда и се полу4и просто имам чуството 4е много
зависи от хората които се събират а за Гуцал бяха как да кажа
по общителни и интересуващи се от другия независимо дали го познават или не.Затова мисля че има бая повече истина в сбирките по квартали както се каза по горе-по малко хора и по сплотени

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
rtzankov написа: ...
голем разбирач се извади...
как па така винаги всичко ти е ясно и всичко знаеш, и аз не мога да разбера...
и ти и дизелбой се обаждате без въобще да знаете за кво стаа въпрос ама аре...
п.с.: сори за офтопик-а. за последен път се обаждам и вече ви оставям да си обсъждате организационните въпроси.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
хаха:)
пак се исказа с умопомрачително заключение
нито съм шеф, нито някога ще бъда, особенно при положение, че напускам тази общност...
аз се боря за една изгубена кауза, а ти си правиш трафик:)
тук е разликата...
и престани да цапаш темата, ако имаш да ми кажеш нещо - ЛСта.
пак се исказа с умопомрачително заключение

нито съм шеф, нито някога ще бъда, особенно при положение, че напускам тази общност...
аз се боря за една изгубена кауза, а ти си правиш трафик:)
тук е разликата...
и престани да цапаш темата, ако имаш да ми кажеш нещо - ЛСта.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Engi......... извиниявам се за намесата ми явно сам дошуснал грешка с моето мнение,като допускам 4е наистина несам в нештата, за спора ж темата
пак извинениа
пак извинениа

...Пичове, ще ви кажа нещо много простичко... личи си че за доста хора това е първа година в общността... няма лошо... и за да не се изненадвате - лятото е в разгара си и за това интереса към срещите е спаднал. За това идеята хората да се събират по "комшийски" мисля че е разумна.
Оттърсете се от лошите мисли и си поркайте биричката на кой където му е кеф. :-)
P.S.
... и всички Шведи са гейове !!! :-)
Оттърсете се от лошите мисли и си поркайте биричката на кой където му е кеф. :-)
P.S.
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Айде и аз да взема да внеса малко уточнения, пък дано се получи мир
Аз също съм нов в този клуб и форум!
Няма да коментирам персоналните мнения!
Така идята за постоянна сбирка в Надежда на локален принцип не е нова не е и само моя а на всички който идват там!
Истината е че е много посещавана и наистина отваря път на нови фенове които идват да се запознаваме там и се чувстват спокойни казвайки че на общата среща би им било неудобно да дойдат за първи път.
На Екото идваха страшно много хора и стана невъзможно комуникацията между всички, за това и се образуват групи по интереси и квартали. За това локалните сбирки по квартали за София говорим не трябва да се приемат като разцепничество а напротив опит за сплотяване по групи след което дружно посещение на общата среща спокойно запознаване с другите новодошли които вече ще са интегрирани в локалните групи.
Това според мен е цената която ще се плати за сметка на огромното разрастване.
Туртурело и Енджи няма повод за притеснения че по този начин ще се разцепи клуба! Напротив той става по голям и определено има нужда от нов тип организиране, не казвам че тове е единствения начин, ако се сещатате по добър ето повод за разговор, мисля че ме познавате до толкова и знаете че съм човек отворен за идеи както и че се кефя на този клуб!
Хората от надежда които пишат в темата са пичове от класа просто не сте имали възможност да се убедите лично в това!

Аз също съм нов в този клуб и форум!
Няма да коментирам персоналните мнения!
Така идята за постоянна сбирка в Надежда на локален принцип не е нова не е и само моя а на всички който идват там!
Истината е че е много посещавана и наистина отваря път на нови фенове които идват да се запознаваме там и се чувстват спокойни казвайки че на общата среща би им било неудобно да дойдат за първи път.
На Екото идваха страшно много хора и стана невъзможно комуникацията между всички, за това и се образуват групи по интереси и квартали. За това локалните сбирки по квартали за София говорим не трябва да се приемат като разцепничество а напротив опит за сплотяване по групи след което дружно посещение на общата среща спокойно запознаване с другите новодошли които вече ще са интегрирани в локалните групи.
Това според мен е цената която ще се плати за сметка на огромното разрастване.
Туртурело и Енджи няма повод за притеснения че по този начин ще се разцепи клуба! Напротив той става по голям и определено има нужда от нов тип организиране, не казвам че тове е единствения начин, ако се сещатате по добър ето повод за разговор, мисля че ме познавате до толкова и знаете че съм човек отворен за идеи както и че се кефя на този клуб!
Хората от надежда които пишат в темата са пичове от класа просто не сте имали възможност да се убедите лично в това!
May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Енджи - не мисля, че си прав да съдиш хората за мнения, които не съвпадат с твоето. Няма значение кой от кога е в тази общност, този форум е за да се изказват мнения, независимо какви са, стига да са смислени, а на Тцанков И Дизелбой определено бяха такива.
Сам си преценяваш, но поглеждайки от страни мисля, че им дължиш изивинение за това, което си написал.
Това е мое мнение, изказано с най-добри чуства без опит да те злепоставя или обидя.
Сам си преценяваш, но поглеждайки от страни мисля, че им дължиш изивинение за това, което си написал.
Това е мое мнение, изказано с най-добри чуства без опит да те злепоставя или обидя.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
С риск да бъда оплют от ветераните ми се ще да подкрепя Василен относно мнението му за локалните сбирки по всички отбелязани от него подробности.В мнението на Юта сещо се вижда много логика, така че не смятам за уместно притеснението на Туртурело.Енджи ясно е че си направил доста неща за клуба, но на по по-новите в клуба като мен ни се ще колкото се може по-често да се срещаме с други ентусиасти, особено с по опитните като вас.Моля Ви не ни съдете за ентусиазма който проявяваме.
С уважение Радо
С уважение Радо
Utah написа:...Пичове, ще ви кажа нещо много простичко... личи си че за доста хора това е първа година в общността... няма лошо... и за да не се изненадвате - лятото е в разгара си и за това интереса към срещите е спаднал. За това идеята хората да се събират по "комшийски" мисля че е разумна.
P.S.
слушайте него той знае какво говори

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3