Проблем с повишена трудност !!!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Боно за до получиш смислени отговори оттък нататъка по добре им се извини ЛИЧНО НА ВСЕКИ ЕДИН КОИТО СИ ОБИДИЛ 

- jordanslivenski
-
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
LuBo1 написа:е освен извинението и почерпка ,
Опааааа почерпки чувам нещо хехехе за каса бира съм готов

Има още народ дето за по каса бира ша простят

Момчета обаждайте се да не ви призовавам поименно

May the BMW force be with you!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз не съм сигурен, че е разбрал...
според мен просто иска да си реши проблема, и после пак ще ни напсува, а са мирува щото му е прецакана колата и не знае кво да я прави...
според мен просто иска да си реши проблема, и после пак ще ни напсува, а са мирува щото му е прецакана колата и не знае кво да я прави...

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз също мисля като (с). Достатъчно го емнахме човека. Може би вече е наясно за какво става въпрос. А, ако Engi пък е прав, то тогава мисля, че това му бяха на човека постовете. Въпреки всичко обаче сред нас трябва да надделее духа на ентусиазма и да не бъдем злопаметни
. А като начало на пича му предлагам съвсем искренно, първо малко да вземе да се поинтерисува от колата, която кара (според мен една добра машинка
) и да види, че не е чак толкова напред в технологиите в сравнение с по-старите коли. Защото двигателя му е същия (а от там и електрониката, която го управлява) като тези в 2.5 tds-те на Е34 и Е36 съответно от 1990 и 1993 г. и пък е съвсем същия като този в гореспоменатите коли от Декември 1993 г. насам. И това, че в колата му са сложени доста лъскави джаджи (които даже както разбрахме са доста бъгави) не я прави да изглежда на светлинни години напред от BMW-тата от периода 90-98 г.
Както беше казал един дълбоко уважаван от нас човек - RESPECT му е майката.

Както беше казал един дълбоко уважаван от нас човек - RESPECT му е майката.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Наистина започнах малко грубо за, което се ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ , КОИТО СЪМ ЗАСЕГНАЛ
Ще започна по ред да отговарям на някой от нещата.
Видях какви умни идей ми дават някой хора,на другите които ми писаха на ЛС и сериозно се отнесоха към проблема , им благодаря .
Все още продължавам да твърдя, че не виждам нищо общо по отношение на софтуера и част от електрониката с , да кажем Е 34 .
За тези, които искрено се радват на така наречения ми проблем, искам
да ги успокоя , че отдавна съм го разрешил ( просто съм си сложил нови TV,DVD,CD,MD,MP3 ), no mi beshe interesno STE SE NAMERI LI NEKOI V TOZI FORUM ,KOITO MOZE DA IZMISLI NESTO PO VUPROSA, защото от видяното до сега,разбрах че наистина има разбиращи и знаещи фенове на BMW .
Колкото до Тurturelo,s nego ste produlza na ЛС .
Ще започна по ред да отговарям на някой от нещата.
Видях какви умни идей ми дават някой хора,на другите които ми писаха на ЛС и сериозно се отнесоха към проблема , им благодаря .
Все още продължавам да твърдя, че не виждам нищо общо по отношение на софтуера и част от електрониката с , да кажем Е 34 .
За тези, които искрено се радват на така наречения ми проблем, искам
да ги успокоя , че отдавна съм го разрешил ( просто съм си сложил нови TV,DVD,CD,MD,MP3 ), no mi beshe interesno STE SE NAMERI LI NEKOI V TOZI FORUM ,KOITO MOZE DA IZMISLI NESTO PO VUPROSA, защото от видяното до сега,разбрах че наистина има разбиращи и знаещи фенове на BMW .
Колкото до Тurturelo,s nego ste produlza na ЛС .
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Боно това е доблест!
Димитър рядко казва нещо умно (майтапя се ей)
ама тоя път е прав - RESPECT му е майката
Димитър рядко казва нещо умно (майтапя се ей)

May the BMW force be with you!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
BONO написа:Все още продължавам да твърдя, че не виждам нищо общо по отношение на софтуера и част от електрониката с , да кажем Е 34 .
За екстрите (навигация, телефон и т.н.) си прав, но тази за двигателя е същата (или почти същата). Най-много да има някой промени в софтуера. И между другото наистина имаме идея за проблема ти, но явно май вече не те интерисува

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2