........................... Бойко Бойко ...........май... ти
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Timeto написа:klintan66 написа:колеги , може и да не съм прав , не живея в софия - но мислите ли със сигурност че Бойко е мутра . Някой познава ли го лично . Аз бих предпочел него за какъвто и да е лидер пред царя , станишев , доган , софиянски ,етем , преди това - луканов , желев , живков......Аз го познавам ---беше ми ротен командир --и тогава беше мъжкар и пич какъвто е сега ---а още нямаше мутри....
Да си спомним ИПОН и застрахователите в Дружба и Младост през 90-те години...
Прав е колегата......Времената на.....Бели Птици и.....

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
klintan66 написа:колеги , може и да не съм прав , не живея в софия - но мислите ли със сигурност че Бойко е мутра . Някой познава ли го лично . Аз бих предпочел него за какъвто и да е лидер пред царя , станишев , доган , софиянски ,етем , преди това - луканов , желев , живков......Аз го познавам ---беше ми ротен командир --и тогава беше мъжкар и пич какъвто е сега ---а още нямаше мутри....
има много инфо за него....
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Предвид състоянието на БГ пътищата, всяка пара дето се иска от хората за МПС си е чиста проба е***ане с тях. Вече се замислям дали да не си купя некой уволнен хамър от USArmy с купола на картечницата отгоре
П.С. Програмист, железарист съм ще си го направя с камерка и автомерник и ще
по секъв вид държавни возила и учреждения

П.С. Програмист, железарист съм ще си го направя с камерка и автомерник и ще

От тогава русото не е на мода.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
V8 написа:ако ще се оправят пътища - нямам нищо против да си плащам...
само неразбрах защо не натоварят и хората с големите доходи (Е65, С-класите...) Е65 ще има по-малък данък от Е32.
защото такава е практиката в европа

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
ПОЗДРАВ за всите общински:
http://www.youtube.com/watch?v=_7kjT49Lv80&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=fxP2VYBDvxc
http://www.youtube.com/watch?v=_7kjT49Lv80&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=fxP2VYBDvxc
Sharo написа:V8 написа:ако ще се оправят пътища - нямам нищо против да си плащам...
само неразбрах защо не натоварят и хората с големите доходи (Е65, С-класите...) Е65 ще има по-малък данък от Е32.
защото такава е практиката в европа
ами именно не е това практиката във Франция.
Там колите се делят на до 10 г пълна такса при покупко продажба пропорционално на мощността и след 10 г (1/2 от цената ), като тези над 20 минават - колекционерски возила и за тях таксите са 0лв.
Ако в Германия е различно моля сподели..
Мисля че е нормално и хората с автомобили за 200к да плащат повече от хората, които могат да си позволят такива за до 20к.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми в англия мога да кажа че тия с м3 е46 плащат по малко за текси от тия с е30 ...
логиката е такава, че за да караш технически изправно е30 е21 и т.н трябва да си имаш малко мерак и да трошиш много пари за части и консумативи, защото на кола на 20+ години ще трябва да сменяш доста по често нещо от 2 годишна кола...
после погледни какви неща се движат по улиците ... на половината им няма светлините щото бай то Пешо едвам събрал някой лев за кола и са няма и даже за крушки за стоповете ...
после ако те блъсне напримет последен модел кола и например волга познай при кой удър е по малко вероятно да оцелееш
Логиката е да се насърчи да се купуват по-нови и по-добри автомобили (по-безопасни).
а да не говворим за екологията

логиката е такава, че за да караш технически изправно е30 е21 и т.н трябва да си имаш малко мерак и да трошиш много пари за части и консумативи, защото на кола на 20+ години ще трябва да сменяш доста по често нещо от 2 годишна кола...
после погледни какви неща се движат по улиците ... на половината им няма светлините щото бай то Пешо едвам събрал някой лев за кола и са няма и даже за крушки за стоповете ...
после ако те блъсне напримет последен модел кола и например волга познай при кой удър е по малко вероятно да оцелееш
Логиката е да се насърчи да се купуват по-нови и по-добри автомобили (по-безопасни).
а да не говворим за екологията

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и пак да попитам
нас газаджиите като караме екологично как ни толерират?
майка му стара верно мощни коли караме пък и на газ някой хора и после пак държавата си ни го слага наравно
нас газаджиите като караме екологично как ни толерират?

майка му стара верно мощни коли караме пък и на газ някой хора и после пак държавата си ни го слага наравно

а да, технически преглед не се минава с 30 лв и без да се види возилото - в това съм се убедил лично, което автоматично прави неизгодни старите коли....
ще срапосвам Е32ката май....
ако остане това решение де...
за Е32 досега плащах 380 лв - сега ще бъде 390...
Хубаво мислят, ама може да диференцират още малко нещата...
а и в Англия, както и във Франция има облекчения за алтернативни горива..
ще срапосвам Е32ката май....

за Е32 досега плащах 380 лв - сега ще бъде 390...
Хубаво мислят, ама може да диференцират още малко нещата...
а и в Англия, както и във Франция има облекчения за алтернативни горива..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е тва като го чуя за екологията, затва се дигал данъка, аре бе а Кремиковци е екологично чист нали? Замърсява в пъти повече от всичките коли в София, но последствия? Не 

V8 написа:а да, технически преглед не се минава с 30 лв и без да се види возилото - в това съм се убедил лично, което автоматично прави неизгодни старите коли....
зависи дали ти е приятел,ако ти е ще минеш!

Бат Бойко ,вчера, както се казва влезе в редовен мандат и ще направи
така,че да е по евростандарт!Може и някой да лапа ,но и ще има и за хората ,да видят че се прави нещо и за тях.Пътищата зависят от правителството , а не от Бат Бойко!!!Така ,че тоя Станишев трябва да се махне!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5