Откраднаха ми телефона
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
Откраднаха ми телефона
бях на дискотека и бях сериозно почерпен и си загубих телефона а може и някой да ми го е откраднал ... прибрах се с ОК такси звънях на тях казаха че ако имало нещо щели да ми се обадят ... има ли варянт да си го намера Nokia N73 ми е телефона, не разбирам много от телефони дали може да се проследи къде е и да се намери ...

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Има вариант да се намери, но както е разисквано и преди ти трябва сериозна връзка или в полицията или в мобилен оператор. Чрез техника наречена пеленговане се определя с точност до няколко метра на излъчващия сигнал уред. Ако е в ръцете на професионалисти може би е твърде късно. Съжалявам за неприятната случка колега.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
mitkovalkov написа:евала пичове помогнахте ми са в полицията ли да хода или в ге**анос
дето вика ///vlado с имея на телефона и в полицията или Г**нос, НО при подадена жалба в полицията знай че процентът на разкриваемост точно на този вид кражби и обидно нисък. Само с хубави връзки или с много късмет ходи в полицията. Надявам се се намери.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Kакто казаха колегите по-нагоре, трябва да подадеш жалба в полицията с ИМЕИ-я на телефона, но по-добре търси връзки, щото куките не им се занимава много с ГСМ-и, ако си случаен.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- AlpinaPower
- Потребител
-
Телефона ще ти го намерят без проблем
. Само трябва да приложиш ксерокопие на документа удостоверяващ покупката-гаранционната карта (там пише ИМЕЙ-а на телефона ти). От РПУ-то пускат молба до мобилните оператори и те им пращат разпечатка на всеки един разговор, проведен от твоя телефон след съответната дата на която си го писал откраднат.
Мен едно копеле ме врътна с краден телефон и накрая аз изядох сапа-върнах го в Полицията (защото ме потърсиха доста "любезно"-викат ми: ти ли си .... ..... Викам, да аз съм. Аз съм ... ... ми вика следователя от.... РПУ ти говориш в момента от сониериксон в800и, аз съм е така
и викам да, кой си ся верно
и той ми вика ще ти покажа, ела днеска в 3 часът, за да не идваме ние....
). Папката по конкретния случай (крадения телефон) беше дебела 3 пръста - хората си бяха свършили много съвестно работата.
Ще го намериш 99,9%

Мен едно копеле ме врътна с краден телефон и накрая аз изядох сапа-върнах го в Полицията (защото ме потърсиха доста "любезно"-викат ми: ти ли си .... ..... Викам, да аз съм. Аз съм ... ... ми вика следователя от.... РПУ ти говориш в момента от сониериксон в800и, аз съм е така

Ще го намериш 99,9%

- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
случаен съм си
но имам доста познати в 9-то и ако не стане там ще подам жалба в друго районно
при зет жандармерист и кума му полицай не може да не ми го намерят
а понеже не писах че е откраднат ами изгубен в таксито или евентуално гепен в дискотеката дали ще се отнесат сериозно към ситуацията

а понеже не писах че е откраднат ами изгубен в таксито или евентуално гепен в дискотеката дали ще се отнесат сериозно към ситуацията
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
AlpinaPower написа:Телефона ще ти го намерят без проблем. Само трябва да приложиш ксерокопие на документа удостоверяващ покупката-гаранционната карта (там пише ИМЕЙ-а на телефона ти). От РПУ-то пускат молба до мобилните оператори и те им пращат разпечатка на всеки един разговор, проведен от твоя телефон след съответната дата на която си го писал откраднат.
Мен едно копеле ме врътна с краден телефон и накрая аз изядох сапа-върнах го в Полицията (защото ме потърсиха доста "любезно"-викат ми: ти ли си .... ..... Викам, да аз съм. Аз съм ... ... ми вика следователя от.... РПУ ти говориш в момента от сониериксон в800и, аз съм е такаи викам да, кой си ся верно
и той ми вика ще ти покажа, ела днеска в 3 часът, за да не идваме ние....
). Папката по конкретния случай (крадения телефон) беше дебела 3 пръста - хората си бяха свършили много съвестно работата.
Ще го намериш 99,9%
Наистина са си свършили работата.Тук в Сливен на братми бяха откраднали К750 дадохме IMEI обаче Полицията не си мръдна пръста.Явно трябват яки връзки...чрез мобилният оператор много лесно може да се засече ама....явна не им се занимава.
Колега в полицията обезателно кажи че са ти го откраднали ...ако кажеше че си го загубил няма да ти обърнат много внимание...просто ще запишат данните на телефона,ако някой го намери и го "предаде" в полицията за да може да ти го върнат.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Да не те отчайвам, но щом имаш подобни познати има шанс да си го намериш, но има и шанс да не си го намериш, просто защото ще му сменят ШМЕиа, айде сега ако някой започне да ми обяснава че не било възможно, да се въздържи от коментарите си! Ако е в ръцете на пишлягари ще си го намериш, ако е в по-сериозни нямаш шанс 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
На мен пък ми откраднаха телефона в турция нокия е50 и като се върнах тука
отидах в районото и щяга да ме набият че ги питам
обясниха ми че е трябвало в турция да пусна жалба представяте ли си
тях не ги засягало
кво ти пука бручет мен портфейла ми откраднаха ония ден
отидах в районото и щяга да ме набият че ги питам
обясниха ми че е трябвало в турция да пусна жалба представяте ли си
тях не ги засягало

кво ти пука бручет мен портфейла ми откраднаха ония ден

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2