Регистрация на фирма в Германия
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Регистрация на фирма в Германия
Някой има ли идея как става цялата тая работа?
Става върпос за БГ фирма с история в Германия от 15 години да и се направи клон там т.е XXX GmbH например..
Става върпос за БГ фирма с история в Германия от 15 години да и се направи клон там т.е XXX GmbH например..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Гьорце, до колкото знам историята на фирмата няма общо с регистрацията. Тя би могла да ти е от полза ако кандидатстваш за кредит - да те представя, като надежден искател.
А за самата регистрация, мисля че трябва постоянен корпоративен адрес и постоянен адрес на пребиваване, но в детайли не съм запознат. Нека някой минал по този път да разясни.
А за самата регистрация, мисля че трябва постоянен корпоративен адрес и постоянен адрес на пребиваване, но в детайли не съм запознат. Нека някой минал по този път да разясни.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Принципно фирмата е данъкоплатец.. и си мислех че ще има значение.
Казаха ми че трябва партньор който да гарантира за бългрската фирма за определен преиод от време .. но затова питам някой по запознат.. адвокати едно друго

Казаха ми че трябва партньор който да гарантира за бългрската фирма за определен преиод от време .. но затова питам някой по запознат.. адвокати едно друго

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
3 мнения
• Страница 1 от 1