Отиде в червеното!!! ПОМОГНЕТЕ!!!!!
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Отиде в червеното!!! ПОМОГНЕТЕ!!!!!
Днес си карам и извенъж стрелката в червеното.Разглобих термостата небеше отворил.Махнах термостата да мога да се прибера,тръгвам аз и почна да загрява много бързо към червеното.Незнам какво става,какво и е въобще защо става така.Дайте ми съвет,какво може да се е случило.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!Благодаря предварително....

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Колега маи без термостат не може да се кара тоз мотор.Ако имаш климатик по4исти между водният и тоз радиатор на климатика, там се сабират много боклуци. Погледни си маслото на колата да не се е смесило с антифриза. Принципно може да си е заминала водната помпа, 4упат им се турбинките щото са пластмасови, може и термустата да е блокирал. Смени тез неща като за на4ало не са много скъпи. Успех и пиши
Последна промяна jullydjs на 29 Фев 2008, 22:27, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
като го свали ли разбра,че е затворен

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Може оста на водната помпа да е превъртяла.
Датчика на виското да не отчита - и да се върти само на най - бавно.Ако не се бъркам датчика е на главата - тоя който е най - близо до купето.За това нека се изкаже някой , който е сигурен.
Въздушна възглавница, радиатор, глава ...
Незнам, знаещите да се изкажат, аз съм само на теория.
Дано да е нещо дребно
Датчика на виското да не отчита - и да се върти само на най - бавно.Ако не се бъркам датчика е на главата - тоя който е най - близо до купето.За това нека се изкаже някой , който е сигурен.
Въздушна възглавница, радиатор, глава ...

Незнам, знаещите да се изкажат, аз съм само на теория.
Дано да е нещо дребно
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Първо погледно виско съединителя и датчика му - виското го пробвай като направиш един направш вестника на тръба и го подадеш на виското - ако го кълца ОК, ако ли не - сменяш
Термостата нямаме данни за него, но ако е тотал сменяш..
После водната помпа и огледай охладителната система за течове - ако всичко е наред щеш - нещеш ще трябва да видиш дали всичко е наред по двигателя ...
После водната помпа и огледай охладителната система за течове - ако всичко е наред щеш - нещеш ще трябва да видиш дали всичко е наред по двигателя ...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Колегата казва 4е веднага влиза в 4ервеното---или помпа или глава...при мен тогава бе6е главатаWenzy написа:Първо погледно виско съединителя и датчика му - виското го пробвай като направиш един направш вестника на тръба и го подадеш на виското - ако го кълца ОК, ако ли не - сменяш

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
bmwfena написа:Колегата казва 4е веднага влиза в 4ервеното---или помпа или глава...при мен тогава бе6е главатаWenzy написа:Първо погледно виско съединителя и датчика му - виското го пробвай като направиш един направш вестника на тръба и го подадеш на виското - ако го кълца ОК, ако ли не - сменяш
После водната помпа и огледай охладителната система за течове - ако всичко е наред щеш - нещеш ще трябва да видиш дали всичко е наред по двигателя ...![]()
![]()
При мен се оказа помпа. Ка4ваше температурата за секунди, а старата я извадих на пар4ета
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е не всичко - само едното от всичките ще ти прави проблеми, а ако всичко е здраво - вдигаш главата
Виско, термостат и водна помпа - сигурно около 300лв. от магазина

Виско, термостат и водна помпа - сигурно около 300лв. от магазина
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Re: Отиде в червеното!!! ПОМОГНЕТЕ!!!!!
Колега, смени първо термостата и виш с новия ли загрява пак ?! Ако НЕ загрява карай и си свиркай но ако пак загрее почвай на ред... виско , помпа... само да не е глава че дебелоsandokan написа:Днес си карам и извенъж стрелката в червеното.Разглобих термостата небеше отворил.Махнах термостата да мога да се прибера,тръгвам аз и почна да загрява много бързо към червеното.Незнам какво става,какво и е въобще защо става така.Дайте ми съвет,какво може да се е случило.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!Благодаря предварително....![]()
![]()