Мюзик А-аа-аиДъл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Фев 2008, 18:38

Така съм се смял когато гледах "Голият пистолет" 1, от тогава!
Тая Мара Керева от с. Звезделина ме разби! Със сълзи съм се смял! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Фев 2008, 19:07

Тоя фънки ли е мънки ли е не знам , ама за мене е жив царвул , пълен комплексар , за нищо освен да яде не става , наи ми падна в очите като влезе пълното момче и му каза , че бил дебел и да ходел да отслабне и го изгони , без дори да го изслуша. Тои да не би да е много слаб ? Някав голям талант ли се изживява тоя смешник ? Не знам как са го пуснали този улигофрен по национална телевизия , по добре да го бяха сложили в зоологическата градина та да видят децата шупар на живо , трябвало да играе ролята на лошия , ами ок и Слави е играеше , обаче според мен място за сравнение с тоя селянин няма. Ако бях на мястото на пълното момче щях да го направя бърлив , и като е толкова отворен като влезе 2ри път и му каза , че не е постъпил коректно с него просто го изгони ? За щото си знаеше че квото и да каже само ще се нахендри повече смешника. Вижте го само как е облечен , с тая раздърпана фанела подарак от баба му за абитюрентския бал ... Направо ме е яд като гледам като гледам такива простаци по национални ефири ...
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 28 Фев 2008, 22:00

Evelin Cotsev написа:Тоя фънки ли е мънки ли е не знам , ама за мене е жив царвул , пълен комплексар , за нищо освен да яде не става , наи ми падна в очите като влезе пълното момче и му каза , че бил дебел и да ходел да отслабне и го изгони , без дори да го изслуша. Тои да не би да е много слаб ? Някав голям талант ли се изживява тоя смешник ? Не знам как са го пуснали този улигофрен по национална телевизия , по добре да го бяха сложили в зоологическата градина та да видят децата шупар на живо , трябвало да играе ролята на лошия , ами ок и Слави е играеше , обаче според мен място за сравнение с тоя селянин няма. Ако бях на мястото на пълното момче щях да го направя бърлив , и като е толкова отворен като влезе 2ри път и му каза , че не е постъпил коректно с него просто го изгони ? За щото си знаеше че квото и да каже само ще се нахендри повече смешника. Вижте го само как е облечен , с тая раздърпана фанела подарак от баба му за абитюрентския бал ... Направо ме е яд като гледам като гледам такива простаци по национални ефири ...

:yes:

Няма ли някакъв закон според, който да го осъдят тоя бе!! :evil: Та той се подиграва публично на тия хора! Представяте ли си колко от тези кандидати едва са се осмелили да се явят на конкурса а тоя изрод ... та той им скапва психиката !!! :evil:
Няма ли някой адвокат тука да каже няма ли как да се съди тоя Фънки? :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Фев 2008, 22:11

е ...,фънки .... той може би играе роля и верно е противен ---но кандидатите, роднини нямат ли да ги спрат, да не се излагат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Фев 2008, 23:20

Американския айдъл - въх си много олигофрени е ... особенно оная дето си беше направила мега червената уста :mhihi: Днес накрая много се изгарвриха с едно момиче с тънък глас :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Фев 2008, 0:44

klintan66 написа:е ...,фънки .... той може би играе роля и верно е противен ---но кандидатите, роднини нямат ли да ги спрат, да не се излагат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега верно е че има и много които са пълни тапанари , но все пак никои не заслужава такова отношение , защото това не е конкурс по интелигентност , нито моден подиум , и може наистина да не могат да пеят но те затова са жури , конкурса е свободен които иска може да се яви апък като не може да пее просто да му кажат чао
It`s party time !

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 29 Фев 2008, 15:41

....абееееееееее незнам за журито.....ама Иван и Андрей ...рулират яко ...

помните ли ...
"Как искам да те набода, и после да те нае*а, защото Еши Беши, гуши муши, майко готино е да си таралеж"

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Фев 2008, 15:44

Дай газ на джетааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 29 Фев 2008, 15:49

Митко Ганчев написа:Дай газ на джетааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Карай си джета, дай, дай
пръскай гаджета, дай, дай,
Прави ги карай с кабриолета
сменяй само от четвърта на пета.
калкани скариди, паламуди, миди,
там в механата се троши парата
дай към морето дай, дай.

линкченце

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 29 Фев 2008, 15:56

незнам защо всеки път има в журито чалгаджийки, какво разбират те от това изкуство и какви дарби имат те :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Фев 2008, 15:58

Заради простаци като мене, дето ако няма поне една чалгаджийка, не им е интересно :winky: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 29 Фев 2008, 16:03

освен да пеят на кожения чалгаджийките за нищо не стават :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Фев 2008, 16:29

Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Фев 2008, 17:38

Колега верно е че има и много които са пълни тапанари , но все пак никои не заслужава такова отношение , защото това не е конкурс по интелигентност , нито моден подиум , и може наистина да не могат да пеят но те затова са жури , конкурса е свободен които иска може да се яви апък като не може да пее просто да му кажат чао

Не било моден подиум :mhihi: :mhihi: Ти ако си от журито и дойде някой изпуснат от гората ще го вземеш ли за Мюзик Айдъл :mhihi: :mhihi: Некъв дебелак дето неможе да пее се взел много сериозно и вече що го гонели представяш ли си ти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Фев 2008, 19:04

bmw maniqk ivo bmw написа:

Не било моден подиум :mhihi: :mhihi: Ти ако си от журито и дойде някой изпуснат от гората ще го вземеш ли за Мюзик Айдъл :mhihi: :mhihi: Некъв дебелак дето неможе да пее се взел много сериозно и вече що го гонели представяш ли си ти.
.

Може и да е така , но те от каде знаеха , че не може да пее като го изгониха преди да го изслушат ? Ако има глас ще го взема , ако ще и от марс да е испуснат защото е мюзик аидъл и е важно кои как пее не как е облечен.
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата