Колеги, много, ама много започна да ми писва!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Колеги, много, ама много започна да ми писва!!!

Мнение от rado_rf » 28 Фев 2008, 19:20

Каква ми е мисълта - 80% от хората тук се оплакват, 10% се хвалят , което съвсем не е лошо, 10% спамят, като моя милост :mhihi:

Пример - регистрира се поредния потребител и почва с хвалбите. На първо място какъв фен е на марката от малък, как е сънувал заветната марка, как вместо да нагъва банички е спестявал за кола и бла-бла. После задължително се продължава с - бе, нещо тропа под гъза ми, като натисна спирачката и много ми се клати лоста, шо мига тва копче, ща свети тая уамба и блаааа-блаааа.
Е, това не се отнася само за новорегистрирани. Стари колеги също пускат теми свързани с дискутирани вече проблеми.
Лошо няма.
Защото винаги може да де окаже, че решението на проблема е съвсем различно от това в предишните дискусии. Никога не съм бил против когато за едно и също нещо се пускат различни по заглавие, но еднакви по същество теми. Дискусиите са ми до болка познати. Това не ми пречи да ги чета с интерес.
ОБАЧЕ. Когато някои, да не кажа повечето, потребители си решат проблема той пише във форума - готово, опраих го, заключвайте.
И кво?
Каква е била причината, как е бил решен проблема, какви части, от къде са закупени, каква марка, на каква цена? Бееее, аре ся, няма значение. Щото ми писна от потайни мрънкачи. Мрънка, плаче, опява и като си реши проблема - фиуууу дим да го няма. Не казва, трайка си. После обаче го засичам въпросния как дава ценни съвети по същия проблем.

Затова имам една голяма молба към всички съфорумци - когато имате проблем споделен във форума, пишете как е бил решен, как сте го открили, какво сте направили, отишли сте в сервиз или пък сами в гаража, откъде сте купили резервните части, на каква цена. Разберете, че по този начин ще бъдете единствено от полза на останалите.

От голяма полза.
Благодаря за разбирането.

Р. Радев
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 28 Фев 2008, 19:28

:bowdown:

Само така. Аз съм за. Огледай мои теми с разните му там проблеми които съм имал. Даже съм давал адреса и телефона на майстора. За темата ми с хидравликата и кормилната кутия говоря, за хидр. масло също. Ако някъде съм пропуснал нещо да опиша моля поправете ме и ще се върна да оправя нещата.

Добре е, че някой се сети да направи този призив.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530 xDrive '13

Мнение от piNky » 28 Фев 2008, 20:09

Подкрепям!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Фев 2008, 20:14

Твърдо ЗА!!!
2-3 проблема съм си решил и накрая на темата съм писал как и с колко средства
И другата молба,Радето пропусна да спомене - ползвайте търсачката по честичко ....
Почти всичко по колите ни е обсъдено, просто човек трябва да се разрови.Ако не друго - поне ще щадим Жорката Пенчев - накрая ще му писне и ще ядем сопата

Благодаря за разбирането ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 28 Фев 2008, 22:35

Не само тук е така, във всички форуми е така, имам еди какъв си проблем, мине не мине седмица оправих го, как става това нещо, сам ли го оправи, хелп от форума ли или някой извънземен, я да дойде някой да ми смени буретата, тампончета и амортисьори отзад, Да ама не става, иска парички и то много. За първи и последен път бях на майстор за смяна на гарнитура на главата на изгнилия ми голф, от тогава сам, те голф клуба едни писачи тогава, това беше преди 10 год. Айде да не спамя темата, :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 28 Фев 2008, 23:04

аз даже гледам и снимков материял да пусна ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Фев 2008, 23:42

аз пък спрях да пиша, просто няма смисъл едно и също :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 29 Фев 2008, 0:02

колега ,не се оттегчавай ---аз лично не смея да споделям опит ,защото имам респект от знаещите тука и гледам да не кажа някоя глупост въпреки , че мисля, знам доста но далеч, далеч не всичко. Но съм сигурен ,че мнението на знаещите е много ценно за хората които имат проблем с колите си . Вярвайте ми , че на няколко човека от форума им завиждам и се възхищавам на начина по, който обясняват и на знанията ,които имат .Сигурен съм ,че и с други участници във форума е така. :bowdown: :bowdown: :bowdown: за знаещите , можещите и обясняващите

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Фев 2008, 3:26

Евала Радо :!:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 29 Фев 2008, 12:38

Stanchev написа:аз пък спрях да пиша, просто няма смисъл едно и също :confused:

Дааааа!
Някой си мислят, че тая търсачка е за красота там!
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Фев 2008, 12:41

....лоста ми се клати кат мека п***а .... :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 29 Фев 2008, 13:03

Явор написа:....лоста ми се клати кат мека п***а .... :mhihi:

:mhihi: Тряба ти 18 годишно лекарство :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 29 Фев 2008, 13:15

Подигравайте се на незнаещите вие ,подигравайте се ,това с меката пишка е мое дело..ма за сметка на това си пиша какво съм направил и какво се е получило..а и точно така си се клатеше,я сподели колега за тва с 18 годишното лекарсвто че ми е интересно.. :roll: Незнам ама на мен 23 годишно по ше ми отива.. :mhihi:
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 29 Фев 2008, 14:16

Здравейте,

Всичко което си написъл е много хубаво.

Може би заради тази причина, която си опистъл, форумите на БМВ са най-пълните. Имат най-много информация за различните моделите, както й техническо описние, сервизни документации, обслужване и много други характерни болежки за колите карани от нас.

За което съм Ви много благодарен.

Да не забравяме че караме щайги на по 15 години, не са първа младост. Нормално е да си пишем за проблеми.

Това че колата ми доставя такава радост, като се кача в нея е друго, не може да се опише в някоя тема. Не мога да го обяснявам на голфър, не мога да го обясна и на вас, вия го знаете :)

Колко то и дълаг, тежък и изпълнен с напрежение ден да съм имал е достатачно да се кача в моята печка. След това да взема два три завоя, така както аз си знам и да пусня димката (все пак съм дизел) на някойя права, за да ми върне усмивката на лицето.

Поздрави,
Ал. георгиев

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 29 Фев 2008, 14:39

Евала колега , подкрепям напълно !!!
Изображение

Следваща

Назад към E34