Пуснаха и ”Ферари” менте!!!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Пуснаха и ”Ферари” менте!!!
Италианците са свикнали да си купуват фалшиви чанти Гучи (Gucci) или часовници Ролекс (Rolex), за да изглеждат стилно.
Неотдавна обаче полицията разкри нови “творчески“ постижения, след като разби картел за продажби на фалшиви коли "Ферари" (Ferrari) срещу доста по-ниска цена от реалната, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Полицията обвини 15 души, че са произвеждали кървавочервените спортни коли и са ги продавали на запалени почитатели на автомобили с по-скромни доходи, като повечето са знаели, че купуват фалшификат на класическия автомобил. Работниците по каросерията, които полицията определи като “много способни“, са изработвали най-вече фалшиви части и са използвали малко оригинални компоненти. Те за взимали и части от други автомобили като шасита, покриви, капаци, багажници и врати.
Частите на каросерията са били видоизменени и фалшивите автомобилите приличат на класическите модели на "Ферари" като 328 Джи ти би (328 Gtb), който бе спрян от производство в края на 80-те години. Някои от колите са били продадени за близо 20 000 евро, което е приблизително една десета от цената на оригиналните версии. Полицията е конфискувала 21 коли, 14 от които вече са били продадени, а 7 - в процес на производство в гаражи в Сицилия.
Егати и работата!Скоро може и БМВ ментета да пуснат на пазара!ВНИМАВАЙТЕ!
http://dnes.dir.bg/2008/02/28/news2719942.html
Неотдавна обаче полицията разкри нови “творчески“ постижения, след като разби картел за продажби на фалшиви коли "Ферари" (Ferrari) срещу доста по-ниска цена от реалната, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Полицията обвини 15 души, че са произвеждали кървавочервените спортни коли и са ги продавали на запалени почитатели на автомобили с по-скромни доходи, като повечето са знаели, че купуват фалшификат на класическия автомобил. Работниците по каросерията, които полицията определи като “много способни“, са изработвали най-вече фалшиви части и са използвали малко оригинални компоненти. Те за взимали и части от други автомобили като шасита, покриви, капаци, багажници и врати.
Частите на каросерията са били видоизменени и фалшивите автомобилите приличат на класическите модели на "Ферари" като 328 Джи ти би (328 Gtb), който бе спрян от производство в края на 80-те години. Някои от колите са били продадени за близо 20 000 евро, което е приблизително една десета от цената на оригиналните версии. Полицията е конфискувала 21 коли, 14 от които вече са били продадени, а 7 - в процес на производство в гаражи в Сицилия.
Егати и работата!Скоро може и БМВ ментета да пуснат на пазара!ВНИМАВАЙТЕ!

http://dnes.dir.bg/2008/02/28/news2719942.html
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва не знам къв фен на Ferrari трябва да си, че съзнателно да си купиш менте.... сигурно са някви бедни сицилиански киселяци...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ами какви?То е ясно-без мангизи!За истинско,доста кинти се иска!
Като гледам обяви за Х5 за 7000 евро се чудя дали не са от картон! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Mollov
- Мародератор
-
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Лелеле докъде стигнаха хората
Кола менте?!
А къв фен трябва да си, за да си купиш такова менте...тцтц 

((:BuKcu:)) написа:Лелеле докъде стигнаха хоратаКола менте?!
Беден?

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- старши ентусиаст
-
2advanced написа:((:BuKcu:)) написа:Лелеле докъде стигнаха хоратаКола менте?!
Беден?
По-точно тъп

Все пак това не е детска количка, като си тръгнал да правиш нещо, го прави като хората

П.С Да имаш 20 000 евро и да си беден?! Не върви

((:BuKcu:)) написа:2advanced написа:((:BuKcu:)) написа:Лелеле докъде стигнаха хоратаКола менте?!
Беден?
По-точно тъп
Все пак това не е детска количка, като си тръгнал да правиш нещо, го прави като хората
Е колежке, нали знаеш, че за да си купиш истинско ферари трябва да членуваш в така наречения "Ферари Клуб", нещо като "Аз имам много милиони" клуб, който изисква от теб да имаш дадена парична сума в няколко банки И някакъв специален статут в обществото, то не е толко лесно колкото си мислите...

А за 20 000 евро ще си взимам е46 нядявам се по-скоро, но определено не съм им от чергата на тея хора...и определено никога не съм мислел за ферари

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- старши ентусиаст
-
2advanced написа:Е колежке, нали знаеш, че за да си купиш истинско ферари трябва да членуваш в така наречения "Ферари Клуб", нещо като "Аз имам много милиони" клуб, който изисква от теб да имаш дадена парична сума в няколко банки И някакъв специален статут в обществото, то не е толко лесно колкото си мислите...
А за 20 000 евро ще си взимам е46 нядявам се по-скоро, но определено не съм им от чергата на тея хора...и определено никога не съм мислел за фераритва са някви болни киселяци верно!
Ама за да колекционираш такъв тип коли, значи трябва да си от тези хора, а не да минаваш по тънката тарифа

За нашите стандарти ферарито е си е направо друга галактика

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За Ферарито незнам ама за Х5 съм чувал, че правят няква китайска измислица с Мицубиши мотор в Италия след което си купуваш кит с емблеми, бъбреции т.н. дреболии отделно, който естествено същата фирма продава и ето ти Х5 за некви смешни кинти
само дето нали имаше тема за краш тестове на китайските автомобили
не мерси
според мен в случая с Ферарито проблема е, че го продават като оригинал иначе реплики на суперавтомобили се правят по цял свят и няма проблеми

само дето нали имаше тема за краш тестове на китайските автомобили

според мен в случая с Ферарито проблема е, че го продават като оригинал иначе реплики на суперавтомобили се правят по цял свят и няма проблеми

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Mollov
- Мародератор
-