Смяна на ауспухова система?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bojidar lukanov
- Потребител
-
Смяна на ауспухова система?
Здравейте,
Наскоро си купих BMW 318i E36 '95 .но както се досещате тярбва бая неща да му се сменят.Най-големия ми проблем сега е смяната на цялата ауспухова система.Искам всичко да сменя защото отдолу всичко е изгнило и няма смисал да го кърпя.Въпроса ми е ,от къде бих могъл да си купя ново и къде е най-добре(и относително по-евтино) да го сменя???Ааа, и какво гърне да си взема...също е от значние,че сега ще го сменям
Ако,някой може да помогне ще съм много благодарен...То и за други работи ще трябва да попитам ,но като му дойде времето(и като събера повечко кеш) 
Наскоро си купих BMW 318i E36 '95 .но както се досещате тярбва бая неща да му се сменят.Най-големия ми проблем сега е смяната на цялата ауспухова система.Искам всичко да сменя защото отдолу всичко е изгнило и няма смисал да го кърпя.Въпроса ми е ,от къде бих могъл да си купя ново и къде е най-добре(и относително по-евтино) да го сменя???Ааа, и какво гърне да си взема...също е от значние,че сега ще го сменям

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми аз в Крафт съм сменял и резонатор и крайно гърне, в момента ми е там колата за смяна пак на крайното и на колекторите. Смяна на крайното е мисля 50- тина лв за работата, "катектомията" е според зависи с какви тръби си специално за 20- ката ама за 318 мисля, че беше към 60- 80лв за резонатора, работата не помня.
Крайно гърне може да си вземеш и от тях и от Илиянци или Ремус, избора е неограничен, всичко зависи колко $$ ти се дават
Крайно гърне може да си вземеш и от тях и от Илиянци или Ремус, избора е неограничен, всичко зависи колко $$ ти се дават

- bojidar lukanov
- Потребител
-
ОК:))Мерси много за информацията.Със сигурност ще ми е от полза... ще се пробвам наистина в Крафт ,защото и от други места чух хубави неща за там...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
В KRAFT в Дружба имаме отстъпка за БМВ клуба, попитай като идеш там.
ЗА справка виж в Сервизно обслужване важната тема за "Магазини, Сервизи, и Морги"!
Дано съм бил полезен.
Успех!
ЗА справка виж в Сервизно обслужване важната тема за "Магазини, Сервизи, и Морги"!
Дано съм бил полезен.
Успех!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
За Крафт да кажа и аз че съм доволен как работят и от цените също. Само на една друга кола дето и сложих там преди около 2 години нови гърнета скоро ги гледах че са тръгнали да ръждясват. Ма не знам дали не е щото по-малко я карам и не се изпарява влагата...
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
на бул Сливница след Кенар посока центъра има един сервиз - Палма - от двуцевката до краиното гърне с работа е 200 лв. на гърнетата пише Крафт , сега колко са крафт те си знаят ..............преди седмица бях там - поне цената е актуална и ГИ ИМА ВС КОМПЛЕКТ 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Аз я видях, но важи ли и за нас или само за членове?
на този въпрос има ли отговор?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз и невалидна нямам, камо ли валидна
Колата си седи там 2 дни вече и 100 пъти ми звъняха, че нещо не става и разни тампони купуваме и тръби огъваме.. май ще излезе повече монтажа, отколкото цялата генерация

Колата си седи там 2 дни вече и 100 пъти ми звъняха, че нещо не става и разни тампони купуваме и тръби огъваме.. май ще излезе повече монтажа, отколкото цялата генерация

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
bum_bum написа:Аз я видях, но важи ли и за нас или само за членове?
Какво ти пречи да кажеш че си от Форума, без да доуточняваш...?
Все пак сме клиенти, бъди сигурен, че никой няма да те върне!
На CheGevara не у искаха членска карта, когато му правиха колата, а получи отстъпка.
Пък и нали сме само с БМВ-та...?!
Търси Краси (той работи там и е от наш'те) и кажи че ICE те е пратил... това ще е достатъчно!

- bojidar lukanov
- Потребител
-
Колеги,наистина много ми помогнахте,за което Благодаря!!!Ще проверя всички варианти и ще видя....то със сигурност ще трябва да го сменям и ще е или утре или др седмица...ще проверя и това дали ще стане с отстапката в Крафт(за което предварително ще благодаря на ICE)
Друг,важен проблем са ми и гумите.Да знае някой каде мога да намеря сносни и на сносни цени,разбира се?Моите са 185/65/15,но направо си ревът за смяна и направо летни мисля да взимам.Дали ще е удачно да взема 195/60/15 и дали ще станат на джантите от моите???Че,тооочно сега нямам достатъчо пари да сменя и джантите с 16''
Друг,важен проблем са ми и гумите.Да знае някой каде мога да намеря сносни и на сносни цени,разбира се?Моите са 185/65/15,но направо си ревът за смяна и направо летни мисля да взимам.Дали ще е удачно да взема 195/60/15 и дали ще станат на джантите от моите???Че,тооочно сега нямам достатъчо пари да сменя и джантите с 16''
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Димитровградския пазар в неделя!!!!!
Ма иди сутрин рано да не сваршат хубавите
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
bojidar lukanov написа:Колеги,наистина много ми помогнахте,за което Благодаря!!!Ще проверя всички варианти и ще видя....то със сигурност ще трябва да го сменям и ще е или утре или др седмица...ще проверя и това дали ще стане с отстапката в Крафт(за което предварително ще благодаря на ICE)
тука пиши ЛС на bmwfena

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
...то на джантите ще станат, ама тези ще ти дойдат малко ниски, вземи си 195/65/15 или 205/60/15! Успех!bojidar lukanov написа:....е удачно да взема 195/60/15 и дали ще станат на джантите от моите???Че,тооочно сега нямам достатъчо пари да сменя и джантите с 16''

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2