Мюзик А-аа-аиДъл
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
klintan66 написа:има ли къде да се гледа вчерашното издание от 26 .2.--нещо в неттера пробвах --но нъцки--
Олее ти си изпуснал най-интересното с песента "Кен Лийй" и Майкъл Джексъна на кроасаните

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Illusion
- Бургаското явление
-
klintan66 написа:има ли къде да се гледа вчерашното издание от 26 .2.--нещо в неттера пробвах --но нъцки--
Tech0 написа:eraziel написа:Kaт' стана въпрос дайте линк към към торенти ако има от прослушванията
http://zamunda.net/details.php?id=118900 - Варна
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SpUd3r написа:Фънки така се държи ,защото това му е работата![]()
Във всички айдъли по света има 1 гадняр, който е копие на Саймън Кал (от американския), той е няма такъв изрод казва им всичко в очите и са решили във всички айдъли по света да има един Саймън![]()
Просто погледайте малко от американските прослушвания и ще видите, в арената сега го качват и новия сезон
Спудере, ясно ни е и повярвай ми, гледал съм аудишъните на американските сезони и при положение, че и ти си ги гледал няма как да не се съгласиш, че тоя задръстеняк дори на малкия пръст не може да стъпи на Саймън... Щото Саймън като ги нарежда се сцепвам от смях а тоя идЕот кат' си отвори устата и започва да ми се драйфа ...
Много долнопробна история...
In Ban We Trust!
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Зада отрежеш някой се изисква освен познания, които тоя мехур претендира, че има, а и емоционална интелигентност - нещо, което не ни се демонстрира от негова страна - не гледам Идол-а заради просташкото му отношение, което никой не заслужава от кандидатите, най-малко пък зрителите - в мое лице например.
Опитва се да е лошият, но пренася нещата винаги на лична основа - типично за комплексарчетата и непораснали металистчета, дето се мислеха за лоши момчета.... Селяк!
Опитва се да е лошият, но пренася нещата винаги на лична основа - типично за комплексарчетата и непораснали металистчета, дето се мислеха за лоши момчета.... Селяк!
Последна промяна Svetlio.Angelov на 28 Фев 2008, 13:36, променена общо 1 път
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Някой заслужават да ги отрежеш щото се мислят за големи певци! А като почнат да пеят ти иде да се гръмнеш... А тия дето викат че съдиите са зле ми ходете вие да водите да ви вида какво ще направите
То само с говорене е лесно.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
eraziel написа:...
естествено, че не може да се сравнява с него, а и отделно, че и на саймън като му направят критика я приема понякога или поне изслушва,а не ги гони и не се прави на интересен
Tux0 Ca !

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
SpUd3r написа:Фънки така се държи ,защото това му е работата![]()
Във всички айдъли по света има 1 гадняр, който е копие на Саймън Кал (от американския), той е няма такъв изрод казва им всичко в очите и са решили във всички айдъли по света да има един Саймън![]()
Просто погледайте малко от американските прослушвания и ще видите, в арената сега го качват и новия сезон
Именно, за това казах, че според мен Слави се справяше далеч по-успешно с ролята на "гадняра"..
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
alX3m написа:Абе имаме си силна конкуренция от щатите American Idiot - http://vbox7.com/play:3934b48c
Е, не ....

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
http://vbox7.com/play:3934b48c - ахахахахахаха

Фънки е много неприятен и си е жив простак

Но аз друго си мислех,тези кандидати,които изобщо не стават за пеене - откъде по дяволите им се зарежда самочуствието и някой нарочно ли ги гаври,като ги навива че са номер 1!Направо съм потресена,че това е средностатистическия млад българин!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
alX3m написа:Абе имаме си силна конкуренция от щатите American Idiot - http://vbox7.com/play:3934b48c
Е пред това нашите са направо за грами

GVT написа: muhihihihi muhihihihi http://free.bol.bg/venifena/bird.swf
Вибратото може и по-добре, иначе

От тогава русото не е на мода.