Проблем при спиране-вибраций на педала и волана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
re
mamintaiko написа:моита над 160 го прави хахахаха на кофти път .........виж и АВS-а , знам , че не е кои знае какава помощ , ама знаеш ли..................
Не е от АБС-а....вибрира най-силно при леко натискане на спирачката...ще проверявам главините като имам време...и контакта на диска върху тях...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
ре
Hristo написа:a защо не минеш стенд, може там да е проблема
Какъв е тоя стенд,колега,дето да мери за радиален и аксиален луфт...(май така се казваше)
Спирачния стенд ще ми покаже ,че спира неравномерно(на тласъци), а това го знам...
Още малко яснота да вкарам-волана вибрира при всякакава скорост при натискане на спирачката,колкото по леко докосвам педала,толко по-силно вибрира,при по-голямо усилие на педала вибрацийте намаляват,но не изчезват и така до 0км/ч спира на тласъци...

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
абе тука стана баси спора по твоита тема хахаха все сервизджии и разбирачи - ...............вече стреляме аджамийската на посоки..........................да не е нещо тъпо бе - да не е течносттта за сервото- знам ,сигурно си проверил ама ..................като я оправиш непременно пиши какво е било , непременно
PS-не говоря за форума , при приятели съм в един сервиз............да не остана погрешно разбран

PS-не говоря за форума , при приятели съм в един сервиз............да не остана погрешно разбран

re
mamintaiko написа:абе тука стана баси спора по твоита тема хахаха все сервизджии и разбирачи - ...............вече стреляме аджамийската на посоки..........................да не е нещо тъпо бе - да не е течносттта за сервото- знам ,сигурно си проверил ама ..................като я оправиш непременно пиши какво е било , непременно
Аааа коя течност...?

Ако както казваш имаш тласъци на спирачни педал . То проблема може да е свързан само
с : криви или неправилно поставени дискове или ексцентрично износени задни барабани ( дискове съответно )
Щом го имаш и на волана по скоро идва от предните . Казваш ,че са нови ,но това не пречи да не са качествени .
Качи го на валците и установи от кое колело(а) е и "действай" .
ПП Забрави за тези щуротии като течност ,серво и темподобни

Щом го имаш и на волана по скоро идва от предните . Казваш ,че са нови ,но това не пречи да не са качествени .
ПП Забрави за тези щуротии като течност ,серво и темподобни

0898578595
re
mityooo написа:Ако както казваш имаш тласъци на спирачни педал . То проблема може да е свързан самос : криви или неправилно поставени дискове или ексцентрично износени задни барабани ( дискове съответно )
ПП Забрави за тези щуротии като течност ,серво и темподобни![]()
Е ако е така, заеби...

А отзад съм с дискове и апарати на 36мм...буталца(май от големите)
Едно допълнение...гумите са ми 225/55/16-Пилот алпин
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Чичо(
),пробвай да смениш гумите и ако това не реши проблема сменяй дисковете..нищо няма да загубиш с едната проба

re
///MapTo написа:Чичо(![]()
),пробвай да смениш гумите и ако това не реши проблема сменяй дисковете..нищо няма да загубиш с едната проба
![]()
Бе ясно бе ,чекай малко са...
re
Днеска разглобих отново всичко...и установих ,че шоферския диск е леко крив...ше има бай стругар...явно...и проверка на десния... 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3