От долу като я погледна ми изглежда златна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От долу като я погледна ми изглежда златна
Най- после монтирах колекторите, дето ми седяха една година в хола.
Колекторите са от тоя тип
демек т.нар. шортъри, които би трябвало да дават повече сила в ниските обороти, то това беше и целта, щото и без тва не съм голям състезател
Естествено монтажа не мина без някои проблеми, кривене на тръби и т.н., но стана за 2 дни. Махнах и старото гърне, от Топ спийд, което бях взел наскоро и сложих едно бая голямо Sebring. По принцип е за е46 323, но в книжката му пише, че става и за е36 320.
На този етап ако не се спукат, откачат, ръждясат или нещо подобно за мен целта е на 110% изпълнена, колата има много приятен басов звук, много бързо стига до 3000к, особено на 1- ва и на 2- ра. За съжаление не мога да я изцедя както си трябва, щото цялата ходова част ми е сменена, но не съм минал реглаж и се суче се едно е 300 коня
Продавача се кълнеше в 15- 20 коня, че вдигали тия колектори, според мен истината е някъде далеч по- долу, но определено удоволствието си заслужава всеки лев.
Колекторите са от тоя тип

демек т.нар. шортъри, които би трябвало да дават повече сила в ниските обороти, то това беше и целта, щото и без тва не съм голям състезател

На този етап ако не се спукат, откачат, ръждясат или нещо подобно за мен целта е на 110% изпълнена, колата има много приятен басов звук, много бързо стига до 3000к, особено на 1- ва и на 2- ра. За съжаление не мога да я изцедя както си трябва, щото цялата ходова част ми е сменена, но не съм минал реглаж и се суче се едно е 300 коня

Продавача се кълнеше в 15- 20 коня, че вдигали тия колектори, според мен истината е някъде далеч по- долу, но определено удоволствието си заслужава всеки лев.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- bum_bum
- старши ентусиаст