И мене ме ужилиха

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

И мене ме ужилиха

Мнение от Mpower84 » 27 Фев 2008, 8:37

Днеска точно в 6:22 пред административната сграда на банката в която работя ми задигнаха халогените.Цялата операция трае 31 секунди.Има го на запис от два ъгъла.Тъпаците от полицията дойдоха чак след 40 минути.Не, че имам някакви надежди но все пак...Та мисълта ми е ако в Перник или София стане нещо такова на някой колега и случайно набара копелдаците да звънне на 0887 895 174-Мартин.Ще се отзова по най-бързия начин.Вадим далаци с шутове, трошим ръце с два пръста, правим труден за рисуване и не връщам ресто! :evil: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Фев 2008, 9:36

Батенце добре дошъл в клуба :evil: Аз миналата седмица изгорех и то на 2 пъти :( Моя съвет е -купи си черен силикон от тоя най-якия по 10-ина лв е некаде! И почваш да пълниш като шприц сладки :mhihi: Оправия и спасения нема -но поне като се опитат пак да ти крадът да ги счупат ,па застрахователите да ти платят !
Кофти ,но факт! :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 27 Фев 2008, 11:37

продавам капачета за халогени :mhihi: моите така съм ги бетонирал , че по скромното ми мнение трябва да задигнат решетката направо.......все пак съм от Люлин хахахахаха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Фев 2008, 12:17

братле и моите съболезнования. проблема се решава с капачки за халогени.... моите от 4 месеца не ги свалили :mhihi: :mhihi: . Готино е с халогени, ма тъпите наркоманчета не прощават.
За лепене и т.н. мисля че имаше 1 2 теми във форума как цялата броня си заминава, така че аз си взех 2 капачки за 20-30 лв от колкото броня маса кинти за броня :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Mpower84 » 27 Фев 2008, 12:32

Абе има нещо което ме дразни в тия капачки...мисля да се пробвам с още едни халогени преди да се насоча към тоя вариант.Имам известни планове и идеи за закрепването им и като намеря време ще се захващам.Ще бъде грандиозно закрепване заклевам се мамицата им! :twisted: Операцията старателно ще се заснеме и сподели с колегията естественно.За сега са само идеи, но гарантирам, че ще е нещо ново и неправено до сега.А гадните копелдаци дето крадат било то наркомани или просто сган BMW да ги гази :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 27 Фев 2008, 12:38

Ако наистина някой ги докопа и е в региона на перник софия нека да звънне на 0899188860 и аз ще дофърча :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Фев 2008, 14:05

Аз ви казвам как да си предпазите халогените ма вие не чувате.
Ние откакто сме сложили тия свински опашки не са ги пипали , а и опашките не си личат чак толкова.
В Камор са по 5лв. за 1 бр. - казват се метални свински опашки.
Последна промяна ///sasho на 27 Юни 2008, 14:22, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 27 Фев 2008, 14:50

абе и аз ви казвам ама никои не слуша-на ХАЛОГЕНА ОТВЪТРЕ ИМА ЕДНА СТОИКА НА КОЯТО СТОИ МЕТАЛНАТА ПЛАСТИНА ЗА ДА СЕ ШТРАКНЕ ТОИ-МАХАТЕ ПЛАСТИНАТА И ИМА ОТВОР ПРЕЗ КОИТО МУШВАТЕ ДЕБЕЛА ЯКА СТОМАНИЗИРАНА ТЕЛ- И Я ВРЪЗВАТЕ ТАЯ ТЕЛ ЗА РОГОВЕТЕ ПРИМЕРНО--АЗ МНОГО ДОБРЕ ГО НАПРАВИХ-НЕ СИ ЛИЧИ-НО СВАЛЯНЕ НЯМА-ТРЕА ДА КЪРТИ 2 ЧАСА ИЛИ ЦЯЛАТА БРОНЯ ДА ОТНЕСЕ-СЕГА МИСЛЯ ЕДНА КАПКА С ЕЛЕКТРОЖЕН НА ГАИКИТЕ НА БРОНЯТА ДА СЛОЖА- извинявам се за голямите букви ама дано ми обърнете внимание- ама за стъклата на огледалата няма спасение както и за лаисните-един колега с мерцедес е намерил някакви болтове чиято глава е с емблемата на мерцедес-ако има такива и за баварка-супер..........по два такива болта на всяка лаИСНА И СИ ОКЕИИИИИИ :mhihi:
BMW-маниак
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 328Ci
Мечтае да кара: всичко с ///М на багажника

Мнение от V3L1N » 27 Фев 2008, 15:42

аз пък си го отнесох със задната емблема :evil: а на предната са я разнищили от ръчкане
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Mpower84 » 27 Фев 2008, 15:57

Благодаря ви за идеите колеги.Благодаря и за съпричасността. :) Пожелавам ви никога да не се сблъсквате с такъв ебан проблем, но ако въпреки всичко стане нещо такова знаете ми номера :twisted: Някакси е много гадно да те нахендри сган ма в такава държава живееме.Превръщаме си колите в танкове постепенно.А полицията даже пръста си не мърда.В трето РПУ в София само дето не ми казаха да не ги занимавам с мойте глупости.Верно колата няма каско (скоро я взех и нямам пари), но то и с каско пак отнасям контрата.Както и да е сега търся халогени :D ...какво ще кажете за Депо?45 лева на парче ми изкат. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 27 Фев 2008, 16:29

И аз вече съм с черен силикон на халогени лайсни и огледала ама кво да се прави това е БГ поне им пожелавайте да не доживеят да влязат в комуна от това човек не става :!: :evil:
I'm slowly drifting
Изображение

Назад към E36