DVD в Е34
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
DVD в Е34
Имам едно питане - взех си DVD за кораба ( http://www.clarion.com/sg/en/products/2 ... 14407.html )
и чак после като седнах в колата и погледнах таблото се породиха съмнения дали моторизирания дисплей ще се отваря нормално - или другояче казано дали издатината около копчето за халогените няма да
пречи?Ако някой си е монтирал (опитвал) да казва,че съм в голям филм,а чак в събота ще монтирам.
п.п.Поствам темата тук,а не в Аудио защото евентуалния проблем е чисто механичен,а тук четат (пишат) предимно хора с Е34
и чак после като седнах в колата и погледнах таблото се породиха съмнения дали моторизирания дисплей ще се отваря нормално - или другояче казано дали издатината около копчето за халогените няма да
пречи?Ако някой си е монтирал (опитвал) да казва,че съм в голям филм,а чак в събота ще монтирам.
п.п.Поствам темата тук,а не в Аудио защото евентуалния проблем е чисто механичен,а тук четат (пишат) предимно хора с Е34
Последна промяна Митко Стоянов на 26 Фев 2008, 23:04, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
bobby02 написа:при мен си застава перфекто!и въобще копчето за халогените не е пречка!успех
А дали не можеш да пуснеш някоя снимка?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз пък се отаказ щото нема как да стане...имавариант двд то да стърчи кът к.р
ама на мен не ми харесва така и се отказвам

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
преди 3 месеца и аз бях се навил но заради таблото се отказах
...пък не ми се слага отделен монитор до огледалото или на сенниците
...пък не ми се слага отделен монитор до огледалото или на сенниците

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
bmwfena написа:Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва
То хубаво,брат,ама вече съм в джаза и трябва да измисля нещо и да не е грозно,май варианта с местенето на часовника е най-удачен

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми ще го преместиш ама дай снимчица после да вида кво си я направилmitko_n1 написа:bmwfena написа:Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва
То хубаво,брат,ама вече съм в джаза и трябва да измисля нещо и да не е грозно,май варианта с местенето на часовника е най-удачен

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
и как ще го гледаш в сенника беbmwfena написа:Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
тогава саманта ще гледа самоt_andonov написа:и как ще го гледаш в сенника беbmwfena написа:Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
bmwfena написа:.........
Или ще има снимки в събота,или ще се купуват пластмасариите по таблото

- bmwfena
- БМВманиачения
-
той се върти ве..t_andonov написа:и как ще го гледаш в сенника беbmwfena написа:Митак-само в сеника слагам такова нещо....мое мнение и вкусmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Готин, идеята със смяната на компютера и касетофона е добра и според мен ще пасне!!! Преди време и аз го мислех така и варианта беше от кола с десен волан. При тях е огледално поставено (ОБК и Касетофона) http://cgi.ebay.co.uk/BMW-5-SERIES-E34- ... dZViewItem но кабелите сигурно ще са късички !!! Успех и пусни "Пикчър ин Пикчър" после да керизиме кви си ги сатворилmitko_n1 написа:Малииииииииии,в къв филм се вкарах,не е истина......А ако преместя чаовника отляво,а DVD-то по-вдясно дали нема да стане?Требе да измисля нещо да го монтирам,но да не е като х*й в коприва