Е12 уникат ЗА БЕЗ ПАРИ

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 12 Фев 2008, 22:00

Абе едни хора ми ги изкупуват ама незнам що :dunno:
Е30 ма пак е никелаж.
Облислям завръщане в ШАРК-а ама с засилка :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 12 Фев 2008, 22:00

:mhihi: Тука яко фенщина а е12 на 59000 км за 5000 лева бахти скъпарите да ви я дадът за 700 леа
идете в немско и си купете такова е12 бе .. или кво тама цените в евра
била малко над реалната оле ЖА УМРЪ :mhihi: :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 13 Фев 2008, 20:41

колегата denko е прав, преди време в дойчовското мобиле гледах една е12-ка на реални(поне така пишеше) 60 000 к.м. и уникално състояние- салон, вънщност , за скромната сума от 19 990 евро. ама там хората ценят какво карат и притежават. а не като тука- събрал 1500 лв. купил некой кош и вместо да почне да го стяга и да възроди класиката той вземе та и е*е м*мата, и после бил ценител, разбирач и т.н. малко са тези които в БГ знаят какво да ги правят такива коли, още повече да ги уважават, защото за мен това са живи легенди, аз лично съм доволен, че не продадох моята, намерих си врати и започвам да я притягам. надявам се за събора да е готова. това е автомобила който ще върви винаги до мен

:bowdown: Е12 :bowdown:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

Потребител
Аватар

Мнение от Новак » 13 Фев 2008, 21:21

Колеги само този които не е карал читава Е12 не знае за какво става въпрос.А по въпроса за паричките на този екземпляр ...............ако ги имах щях да се метна като на млада булка. :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Отвратителко Потресков » 22 Фев 2008, 19:06

и за кво стаа въпрос.
тоя пичага денко е супер мазохистично копелче.дай му скрап,дърти коптори с много гнилоч и мизерия и екстра е

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Фев 2008, 20:05

stenly написа:Една такава (ако не е и същия екземпляр) се продаде в края на 2005 за малко под 4500. Калин (Mr. Charger) беше ходил да я гледа и в резултат на огледа беше така :shock:

Тази кола наистина я беше купил мистър Чарджър,той беше пуснал и тема в "страхотни истории".Купил я беше от мой добър познат и после Боби - въпросния човек обратно си я откупи :!:

В колата съм се возил и такова БМВ на години в БГ едва ли има :!: Абсолютен уникат ,като се отвори предния капак и не можете да си представите какво означава чисто нов М10 ,инсталациите ,всичко е направо потресавщо :shock: Уплътнения по вратите,салон,педали ,багажник - просто нереално пазена кола :!:
По паветата към банята на Овча купел тази кола минава толкова мазно ,че просто не можете да си представите :!:

п.с. Колата е била собственост на един много възрастен мъж от столицата, той си е имал някаква Жигула а БМВ-то е седяло през всичките тези години в гаража,човека почти не го е карал . Боби едвам го скланя да му го купи, онзи е имал трудности от финансово естество и това единствено го е принудило да му я продаде.Плакал е човека ,като се е разделил ...

Много още мога да пиша ,но няма смисъл.На тези които казват,че са много парите ,искам да кажа ,че когато я видят на живо колата щат-нещат ще си върнат думите обратно ;)

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 22 Фев 2008, 20:19

Честно казано, аз искам да си я купя ,но в момента средствата ми хвърчат в нов дом :help: Дано не я продаде а да я пази :roll:

Колата има чисто нови бъбреци и стелки подарък от Дару Кар, целия комплекс едва ли не бяха слязли да се радват на колата и направо от склада Петьо ги беше извадил и му ги бяха подарили на Боби :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 23 Фев 2008, 19:10

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хора тая тема я пуснах лятото на 2006 :mhihi:
до сега сигорно е изгнила колата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Отвратителко Потресков » 24 Фев 2008, 19:36

само гледай да не изгният и убежденията ти :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 24 Фев 2008, 22:06

denko написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хора тая тема я пуснах лятото на 2006 :mhihi:
до сега сигорно е изгнила колата :mhihi:

Денко , мани майтап ,но колата си е пак във въпросния Боби и май аз ще изгния преди нея :help: Аз мисля ,че в близката една година даже и повече аз няма да смогна да я купя ,нямате ли мерак някой от вас да я вземе :?:

Този човек със странния ник не му ли минават разни мисли през главата ? :mhihi:

п.с. Аз утре така и така трябва да му звъня за кола за един приятел от Швейцария евентуално да му докара и ще го разпитам какво става с колата ...

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 25 Фев 2008, 3:29

Отворко вълка кожата си мени но нрава не :mhihi:

Пенчев повервай ми ако имах суха пара
тва щеше да е у гаражо
ма понеже сме сиромаси хора
ще се задоволяваме с полуразпаднати е28-ци :mhihi: и други редки от този вид автомобили
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Отвратителко Потресков » 25 Фев 2008, 22:59

то нали знаеш в този живот никога не казвай никога,щото до трети петли три пъти се отричаш :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 26 Фев 2008, 18:37

Ни вервам
той ония ненормалния от е46 на е12 лудия :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 27 Фев 2008, 19:12

Днес бях при Боби и той ми каза,че я е отнесъл СОТ-аджия за 5000 лв преди не малко време ,без никакъв специален оглед, влязал да гледа в авто къщата му за някаква си кола,вижда Е12-ката и отива за парите :mhihi:

Честно казано ми стана криво,но той каза,че трябва гараж за колата а той няма ... И на него му е мъчно ,но тази кола наистина трябва да се пази ... Дано новия собственик я съхранява без да я кара много ,защото в тоя ужасен град няма да й се случи нищо хубаво на красавицата ... Пък ако е фен и знае какво да прави след няколко години,колата ще си отиде там от където е дошла а той ще се обръсне ;)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 03 Мар 2008, 13:56

жоре като разказа за този човечец как плакал като си продал колата ме стегна и мене гърлото за него :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Shark Sector