От кои бензиностанции зареждате и сте доволни?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
всички са скапани, зареждам най-често от Лукойл и Шел, понякога и ОМВ и ЕКО.
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

ОМВ разбира се. Алпин Дизел!
Колата е като нова с него. НИКОГА ШЕЛ!!! АМА НИКОГА ПОВЕЧЕ. Заредих цял резвервоар в-пауър дизел до морето ОК, ама обратно почна яко да ми дава проблеми, натискам газ, то не върви... супер странно беше, спрях сипах ОМВ и си тръгна кат пушка...

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
lidiyailieva написа:Напоследък зареждам само в OMB.
Като цяло обаче не съм доволна от никой дизел предлаган в БГ.
за дизел опитай ромпетрол! за София знам само за 1 който се строи близо до илиенци, иначе пас, други да казват
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дружба 1 има също,работещаt0sh написа:lidiyailieva написа:Напоследък зареждам само в OMB.
Като цяло обаче не съм доволна от никой дизел предлаган в БГ.
за дизел опитай ромпетрол! за София знам само за 1 който се строи близо до илиенци, иначе пас, други да казват

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
аз зареждам на една малка бензиностанция в кв. Емил Марков единствено от там и съм супер доволна, бензина определено е по -добър отколкото на големите бензиностанции пробвала съм ги всичките и не важат
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
hm
Преди на Еко, вече ОМВ. На Шел веднъж-дваж - нищо по-различно.
Иначе може на някой да му се види смешно, че намирам разлика при положение че карам таралясник опел 1.6, ама бензинът от еко определено дава малко повече мощност (на баирите по магистралата се усеща най-вече), но естествено свършва по-бързо.
За газ - в никакъв случай Блуфорс от Петрол, вече двама познати имаха проблеми със запушване на дюзи, като смениха бензиностанцията и им се отпушиха щайгите.
Иначе може на някой да му се види смешно, че намирам разлика при положение че карам таралясник опел 1.6, ама бензинът от еко определено дава малко повече мощност (на баирите по магистралата се усеща най-вече), но естествено свършва по-бързо.
За газ - в никакъв случай Блуфорс от Петрол, вече двама познати имаха проблеми със запушване на дюзи, като смениха бензиностанцията и им се отпушиха щайгите.
РомПетрол има в София на Ломско Шосе до Била, в Дружба, до картинга ( под поделението ). И на бул.Рожен точно до стадиона на Локомотив. Мисля, че и последния вече работи. Нафтата наистина им е добра. Опет също имат качественна нафта.
Иначе РомПетрол има на вход/изход Враца ( за/от мездра ), в Монтана, над Руския Пазар, Хасково ( не знам адреса ), с.Сопот ( пътя за Варна, Плевен ( бившите Ема Транс, едната е на входа от Ловеч, дугата на входа от София ), Русе, Варна, Бургас, Пловдив ( на магистралата посока София, между първи и втори вход на Пловдив, бившия Импулс, на карловско Шосе ). Другите не ги помня, а има едно в Скравена ( пътя за Враца ).
Иначе бензиностанциите на които се продава РомПетреол дизел и бензин са:
София - Вип Ойл - кръстовището на Г.М.Димитров и Симеоновско шосе, Канада - Околовръстното между Суходол и Овча Купел.
БО-Газ - гр.Костенец входа от Момин Проход.
Картала - гр.В.Търново, кв.Картала
Олимпик Газ - с.Бутово ( до Павликени )
Олимпик Газ - с.Драгомирово ( пътя Овча Могила - Свищов )
ЛП Газ - Черния Кос гр.София, кв.Княжево ( Пътя за Перник, преди Петрола - Петрола е брандиран като Лукойл ).
Други в момента не мога да се сетя. Иначе читави други бензиностанции са:
гр.София - София Газ - кв.Левски-В
гр.София - Волф - Цариградско шосе мисля, че след Горубляне.
гр.София - Евро Ойл - Тунела на Люлин, бул.Орион до сградата на ГЕРБ.
с.Бързия - И-Газ - на вход/изход от Петрохан
гр.Берковица - И-Газ - до ОМВ.
СП Петрол - гр. Бяла Слатина - срещу Лукойл
Други в момента не се сещам, за тези мога да гарантирам, знам от къде зареждат, знам какво зареждат.
ПП. От веригите само РомПетрол и Опет, в крайност ОМВ.
ПП2. гр.София - Д&Д срещу Седмо Районно, на гърба на УНСС
Иначе РомПетрол има на вход/изход Враца ( за/от мездра ), в Монтана, над Руския Пазар, Хасково ( не знам адреса ), с.Сопот ( пътя за Варна, Плевен ( бившите Ема Транс, едната е на входа от Ловеч, дугата на входа от София ), Русе, Варна, Бургас, Пловдив ( на магистралата посока София, между първи и втори вход на Пловдив, бившия Импулс, на карловско Шосе ). Другите не ги помня, а има едно в Скравена ( пътя за Враца ).
Иначе бензиностанциите на които се продава РомПетреол дизел и бензин са:
София - Вип Ойл - кръстовището на Г.М.Димитров и Симеоновско шосе, Канада - Околовръстното между Суходол и Овча Купел.
БО-Газ - гр.Костенец входа от Момин Проход.
Картала - гр.В.Търново, кв.Картала
Олимпик Газ - с.Бутово ( до Павликени )
Олимпик Газ - с.Драгомирово ( пътя Овча Могила - Свищов )
ЛП Газ - Черния Кос гр.София, кв.Княжево ( Пътя за Перник, преди Петрола - Петрола е брандиран като Лукойл ).
Други в момента не мога да се сетя. Иначе читави други бензиностанции са:
гр.София - София Газ - кв.Левски-В
гр.София - Волф - Цариградско шосе мисля, че след Горубляне.
гр.София - Евро Ойл - Тунела на Люлин, бул.Орион до сградата на ГЕРБ.
с.Бързия - И-Газ - на вход/изход от Петрохан
гр.Берковица - И-Газ - до ОМВ.
СП Петрол - гр. Бяла Слатина - срещу Лукойл
Други в момента не се сещам, за тези мога да гарантирам, знам от къде зареждат, знам какво зареждат.
ПП. От веригите само РомПетрол и Опет, в крайност ОМВ.
ПП2. гр.София - Д&Д срещу Седмо Районно, на гърба на УНСС
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4