Бах са в шарана...
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Сеа получих неща който бях поръчал преди 20 дена ма тва няма значка...На 6/02/08 спечелих търг ма продавача след около 20 меила все още не отговаря,заплаших че ше сезирам и-беи ма пак нищо и сезирах и-беи и кво??ми нищо още е...му мамата
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
petio_petiov написа:Сеа получих неща който бях поръчал преди 20 дена ма тва няма значка...На 6/02/08 спечелих търг ма продавача след около 20 меила все още не отговаря,заплаших че ше сезирам и-беи ма пак нищо и сезирах и-беи и кво??ми нищо още е...му мамата
Търговете в ибей обикновенно като завършат с много ниска цена за продавача...Тоест не го урежда... Или той си го печели от негов си друг акаунт...Или просто не ти праща нищо...Това в много случаи...Между другото това с фийдбака е много относитено...Някои тарикатчета в САЩ правят изкуствен положителен фийдбак...Много внимавайте от какво е направен фийдбака на продавача... Тоест понякога продава от много акаунти примерно бяха ми казали РЕЦЕПТИ... С това прави страшен фийдбак и готово...Може да улови някой заблуден продавач...
Между другото...Тъй като ме мързи да чета в правилата за докладване...Искам да попитам някой минал през този път... Миналата година ноември поръчах една стока от продавач в ибей...И след доста писания на писма между нас...Оня все ми повтаря че трябвало да си доплатя за доставката...Естествено не съм лакирано канарче и не му платих повече...А и той не ми го прати...Има ли начин да се докладва в ибей.ком за това и да ме рефънднат или е късно вече...И каква е процедурата за цялата тая операция...Че ме хваща яд оня тапак как ме правеше на левак....
Мерси на всички..И дано до някъде съм ви бил полезен...

Не е късно, просто трябва да докладваш че не си получил стоката и ще се отвори диспут, ако е с пейпал ще те прехвърли на тяхната страница и там ще имаш 1 месец в който можеш да дадеш шанс на продавача да се защити. До края на този 1 месец трябва да решиш дали ще повдигнеш обвинение или не, ако нищо не направиш автоматично диспута се прекратява и повече нищо няма да можеш да направиш.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4