Блутут парола

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Блутут парола

Мнение от alexsch » 23 Фев 2008, 14:30

Колеги, колата ми е оборудвана с блутут система, обаче на знам паролата за здвояванен на устройствата. Четох по разни форуми, че тези 4-цифри ги пише отзад върху самото устройство в багажника- разглобих корите, обаче пак нищо- нищо не пише при мен....

та питането ми е - може ли отнякъде по VIN-а на колата да се изнамери тая парола, щот иначе 1 000 000 комбинации не ми се набират.

в книжката имам някакъв Radiopassword на едно картонче като дебитна карта ама не става с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 23 Фев 2008, 17:19

трябва да имаш пак в книжката и за блутута
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 23 Фев 2008, 22:16

е трябва, ама нямам! и сега какво?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 23 Фев 2008, 22:29

купуваш си блутут за ухото ...
издирваш стария собственик да го питаш ..
намираш някой джигит да ти го разкодира
даваш 20лв на някое лапе от квартала да набира комбинации 2 3 дена
:mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 24 Фев 2008, 11:09

бутут за ухо вече имам! стария собственик ще ми е трудно да го издиря из германско. вероятно ще потърся накой дето да ми го разкодира- ако имате идеи кой- свиркайте насам! само не ми казвайте Камор, щот там не познават парите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d, F21 120xd

Мнение от dmblagoev » 24 Фев 2008, 12:01

Колкото и да ми е неприятно ще ти го кажа-КАМОР :(
На мойта кода и е сменян два пъти,пише си го в книжката,като стария е задраскан.Това е правено в Германия нямам идея защо.
Може да пробваш в Студентски град дългия блок преди "Марсилия", там има едни пичове който може би ще ти помогнат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 24 Фев 2008, 12:22

dmblagoev написа:Колкото и да ми е неприятно ще ти го кажа-КАМОР :(
На мойта кода и е сменян два пъти,пише си го в книжката,като стария е задраскан.Това е правено в Германия нямам идея защо.
Може да пробваш в Студентски град дългия блок преди "Марсилия", там има едни пичове който може би ще ти помогнат.

Двамата братя те са твойте хора. Студентски град

п.п. ОФФ :
Абе с моя приятел имаме еднакви коли неговата е 1.7 г. по млада той откри че има блу тут скоро ама и на него му пише кода в книжлето.
аз дали могада проверя дали имам блутутка в колата . рпедварително казвам че нямам копче долу под подлакатника в средата само на волана имам едно за отговор.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dmblagoev » 24 Фев 2008, 12:58

До колкото знам ако нямаш копче между седалките нямаш и bluetooth, така е и в колите на сестра ми и зет ми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 24 Фев 2008, 13:00

dmblagoev написа:До колкото знам ако нямаш копче между седалките нямаш и bluetooth, така е и в колите на сестра ми и зет ми.

Така мисля и аз . ясно нямам синзъб

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 24 Фев 2008, 15:06

Марсилия я знам...ама за дълъг блок и "двама братя" ми звучи много абстрактно- дайте малко подробности- какво да търся там, сервиз за телефони, магазин, офис, име на тия братя....а те какви са?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dmblagoev » 24 Фев 2008, 21:46

Когато караш от Симеоновско към Марсилия ти се пада от лявата страна на 300 метра от светофара,това е първия блок на самата улица,гледай за магазин в който продават аларми,касетофони и колони.Мой приятели са си карали колите там и знам че са добри.

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 24 Фев 2008, 21:51

ОК! Ще пробвам! дано да имат някакви идеи по въпроса. Ще пиша какви съм ги свършил1 иначе ако някой друг има идеи различни от "братята от студ. град" да казва.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 27 Май 2008, 7:10

темата е малко архивна, но все пак тъй като намерих решението пиша. Значи кодът може да се изтегли и софтуерно, но може и да не успеят- зависи от апаратурата. въпреки това цената е като на обикновена диагностика. всичко това ме мотивира да махна тапицерията отзад в багажника (три тапички) и да демонтирам блутут модула (три гайки 8-ци) намира се точно върху чейнджъра- на много лесно място. отзад на самия модул е залепена лепенка, на която пише заветните 4 цифрички! сглобяваш по обратния ред, вкарваш кода и всичко е на шест!

Назад към E46