МОЛЯ ЗА САВЕТ
Модератор: Icco
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
МОЛЯ ЗА САВЕТ
Зд. Мля за малко помощ искам да си сложа суббуфер в е36. Изчетох доста материал и искам да знам какво да си взема HERTZ ES380 или BOCHMEN пак 15". И как е по добре да се монтира. Благодаря предварително.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Здравей колега Гледам това е първият ти пост дори
Говорителя в твоя случай не е толкова важен колкото това какво е Е36
купе,компакт,седан или комбинизон
От това зависи какво ще е нужно и също да кажеш до къде си готов да стигнеш с моделирането на багажното отделение с цел перфектно озвучаване !!!
Драсни по тия точки нчколко реда пък тук има доста народ които да ти дадът съвет в последствие

Говорителя в твоя случай не е толкова важен колкото това какво е Е36
купе,компакт,седан или комбинизон
От това зависи какво ще е нужно и също да кажеш до къде си готов да стигнеш с моделирането на багажното отделение с цел перфектно озвучаване !!!
Драсни по тия точки нчколко реда пък тук има доста народ които да ти дадът съвет в последствие

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Здравей...аз карам Е36 с не лоша музика и мога да ти дам няколко полезни съвета,но наистина е много важно да упоменеш точно каква ти е колата,защото има доста усобености относно субуферите и като за нечало искам да те попитам-Ти много ли си се навил да е 15-ка,защото и с 12 инча би постигнал един много приятен ефект...но първо ако ни кажеш каква е колата ще можем да ти бъдем много полезни...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Мен ме интересував пък към какво си се насочил SPL или SQ защото това е много важно също.Ако търсиш сила и налягане си за бушмена докато херца е някакъв компромисен варянт между сила и качество.Ако търсиш качествено озвучаване на купето с приятна сила DLS12OA e твоя говорител.Отговорита въпроса за да и помогнем
1.Каква е колата
2. Какво искаш
1.Каква е колата
2. Какво искаш
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

благодаря че се отзовахте. имам седан и нямам подлакетник на задните седалки, а и не искам да режя ламарини. за сега имам един MAGNAT 12" горе долу сам доволен от него като се има навпредвид че запарви път си правя музика а тази ми е подарак с усилвател BLAUPUNKT 4x80. не искам да се чувам от 100 метра а да си направя качественна музика но и да е леко силна. намерил съм си седалка с подлакетник но докато я тапецират искам да знам какво да си взема и някое сажетче какви среди да си взема за отпред благодаря!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Най-Общо SPL голямото БУМ-БУМ яко Lil jon стъклата до доло да те видат в махалата къв си як пичага
SQ - Качествена музика
Но SQ под 5000 лева не виждам как
SQ - Качествена музика

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
SPL-Sound Presure Level
SQ-Sound quality или нещо подобно трябва да са...щом не си навит да порежеш от тук от там,аз няма да съм ти полезен...
SQ-Sound quality или нещо подобно трябва да са...щом не си навит да порежеш от тук от там,аз няма да съм ти полезен...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
а каква кутия се прави за да се чува както баса от вътре така и от вънка, доста коли съм чувал отвътре прави як бас а отвънка никакъв. Отворена или затворена кутия трябва 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Отворена ,а иначе в моето купе вътре си има басс ,а вънка няма кво по хубаво от това ? Или ти искаш всички да те знаят по лесно да те надушат джамбазите ?
- Icco
- Музикално деформиран
-
В случая на колегата с обегалката с подлакътник бих предложил кутийка от сорта Bandpass или казано по нашенски кутията си е кутия има само един басрефлектор а басса си е вътре в самата кутия и отворът да е насочен кум дупката за скисака(подлакътника) според мен това е идеалната кутийка за толкова добре уплътнен багажник
има и други вариянти но се изисква повечко оперативна намеса а ъглошлайф и други инструменти 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Icco® написа:В случая на колегата с обегалката с подлакътник бих предложил кутийка от сорта Bandpass или казано по нашенски кутията си е кутия има само един басрефлектор а басса си е вътре в самата кутия и отворът да е насочен кум дупката за скисака(подлакътника) според мен това е идеалната кутийка за толкова добре уплътнен багажникима и други вариянти но се изисква повечко оперативна намеса а ъглошлайф и други инструменти
А е ли по на оферта просто да си бодне през кората 2 рефлектора и да резне съвсем малко от ламарината на кората ? За мен е по добре така а говорителя да си сочи към дупката на подлакетника?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Icco
- Музикално деформиран
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2