Днеска се накефих !
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Alexi написа:sineok_pi4_ написа:Ей колеги ... направо ме разпънахте на кръст за това каране .Той и колегата Пенчев под 180 не кара ама на него никой нищо не му е казал ....
да ама той умее да кара
Е, да, ама знаем какво и колко му струва

Така че, колега пич с такива неща не се парадира. Както казаха колегите този форум го четат и подрастващи които в момента толкова яко ги тресе хормона, че не различават червей от невестулка.
Аз не толерирам такова безразсъдно каране. Това си е мое мнение и никой не ангажирам с него.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
противоречивите чувства на колегата са ми напълно познати и съм сигурен че и с много други от форума е така. Днес внимавайте -- утре 220 ..... Ако съм разбрал ,колегата се е впечатлил от разхода на газ. еми така е ---всеки има сърце и душа ---един го пълни с икономий -друг с високо скорост . бах ти слънце -сух път-ауди --е34 -всеки го е изпитал-- Дано всички ние да караме РАЗУМНО И КУЛТУРНО . иначе и с 50 да караш като си некадърник и все ще стане беля. Му другото онзи ден но пътя пловдив -пазарджик пред мен се удари мерцедес 124 в камион с буклук който завиваше за бунището наляво . мерца тръгна да изпреварва и се удря в напречно застаналия вече камион -има знак има ограничение-- караше със 70- 80 . аз спирам . и четете внимателно.... шофьора вози бременната си дъщеря и зет си . ръцете и на жената и на мъжа й целите в кръв дето се държали преди удара. а бащата -нищо му няма- се вайка за колата
едва ги накарах да се качат да ги закарам до болницата.....дойдоха техни роднини и аз си тръгнах -мисля че са добре -така каза доктора... така че вярно е за скоростта но по важно е да ВНИМАВАШ МНОООГО И ДА АНАЛИЗИРАШ ПРАВИЛНО И АДЕКВАТНО СИТУАЦИЯТА ОКОЛО ТЕБ

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Gemar написа:А зимните ти гуми (ако изобщо са зимни) гледал ли си с какъв коефициент за максимална скорост са предвидени? Дали не ти е лесно да загубиш сцепление при 215км/ч с гуми за маскимална скорост до 160км/ч... Не си прави труда да отговаряш.
М-дам колега ..Аз вече сложих летните гуми 'Гудиър хидрогрип' тъй че относно коефициента за скорост всичко си е оки. А сега да поясня конкретно защо написах такава тема,защото май повечето не можаха да разберат идейния замисъл на темата . Исках да ви споделя ,че с М50 можеш да караш с 215 км и пак да направиш 10 разход на ГАЗ за 100 км ..Който не ми вярва го качвам в колата пълним бутилката с ГАЗ и тръгваме от София за морето като по магистралата държим 200-210 км и като стигнем в Царево пълним на Лукойла да видим колко е изгоряла , а колкото до колегата който се избазика с това колко литра масло ми е изгоряла ще му кажа следното от една смяна до друга на маслото доливам по литър масло като ако се забавя над 10 000 км със смяната започвам и друг литър. Иначе мотора е гледан -на времето е взех колата от човек,който разполага с пари и си е поддържал колата само в сервиз .. Не мога да ги разбера като кажат някой колеги ,че М50 не можели да вървят. Друг е проблема ако някой искат да си купят 5-ца за 3 или 3500 лв-това си е техен проблем . Ако искате 5-ца, за която после да не съжалявате и само да е юркате поне трябва да се бръкнете около 5 бона -поне за момента цената е такава -минимум ..Тъй че нека всеки сам си прави извода....
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Много добре според мен разбраха повечето от нас за каво ставаше дума. Имало е ходене до София колата се е представила отлично.Никои не се съмнява в колата ти или твоите възможности като БМВ драивер.
Както можеби си разбрал обаче този форум се чете, и просто аз вързах двете ти мнения, и изразих несъгласието си писмено .
Никои не е застрахован от грешки, всеки ги допуска, рано или късно, вземи си поуука, и даи пример. Това е моето мнение . Ако си решил обаче да бъдеш един от тези които изкат да започнат работа в енергото(да им сложат снимките по стълбовете) пиши кога излизаш да се увековечаваш, пък ние ще си стоим у дома с китарите .
Нищо лично към никого.
Good luck
Много добре според мен разбраха повечето от нас за каво ставаше дума. Имало е ходене до София колата се е представила отлично.Никои не се съмнява в колата ти или твоите възможности като БМВ драивер.
Както можеби си разбрал обаче този форум се чете, и просто аз вързах двете ти мнения, и изразих несъгласието си писмено .
Никои не е застрахован от грешки, всеки ги допуска, рано или късно, вземи си поуука, и даи пример. Това е моето мнение . Ако си решил обаче да бъдеш един от тези които изкат да започнат работа в енергото(да им сложат снимките по стълбовете) пиши кога излизаш да се увековечаваш, пък ние ще си стоим у дома с китарите .

Нищо лично към никого.
Good luck
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
sineok_pi4_ написа: Исках да ви споделя ,че с М50 можеш да караш с 215 км и пак да направиш 10 разход на ГАЗ за 100 км ..Който не ми вярва го качвам в колата пълним бутилката с ГАЗ и тръгваме от София за морето като по магистралата държим 200-210 км и като стигнем в Царево пълним на Лукойла да видим колко е изгоряла.
Пак продължаваш с тая глупост за 10 на 100 газ при 215км/ч

без реклами в подписа...

Като филм нещо го разбирамsineok_pi4_ написа:Gemar написа:А зимните ти гуми (ако изобщо са зимни) гледал ли си с какъв коефициент за максимална скорост са предвидени? Дали не ти е лесно да загубиш сцепление при 215км/ч с гуми за маскимална скорост до 160км/ч... Не си прави труда да отговаряш.
М-дам колега ..Аз вече сложих летните гуми 'Гудиър хидрогрип' тъй че относно коефициента за скорост всичко си е оки. А сега да поясня конкретно защо написах такава тема,защото май повечето не можаха да разберат идейния замисъл на темата . Исках да ви споделя ,че с М50 можеш да караш с 215 км и пак да направиш 10 разход на ГАЗ за 100 км ..Който не ми вярва го качвам в колата пълним бутилката с ГАЗ и тръгваме от София за морето като по магистралата държим 200-210 км и като стигнем в Царево пълним на Лукойла да видим колко е изгоряла , а колкото до колегата който се избазика с това колко литра масло ми е изгоряла ще му кажа следното от една смяна до друга на маслото доливам по литър масло като ако се забавя над 10 000 км със смяната започвам и друг литър. Иначе мотора е гледан -на времето е взех колата от човек,който разполага с пари и си е поддържал колата само в сервиз .. Не мога да ги разбера като кажат някой колеги ,че М50 не можели да вървят. Друг е проблема ако някой искат да си купят 5-ца за 3 или 3500 лв-това си е техен проблем . Ако искате 5-ца, за която после да не съжалявате и само да е юркате поне трябва да се бръкнете около 5 бона -поне за момента цената е такава -минимум ..Тъй че нека всеки сам си прави извода....

Аз не мога да разбера какво се вързвате толкова.Човек като расъди логично разбира ,че разказа е силно пресилен.Може би да е вдигнал на накой участък 200 да 5 мин и тва е било.Аз имам същата кола и със сигурност мога да заява,че такъв разход при измислената скорост е невъзможен.Друго е ,че не може да се подържа по магистралата дълго време скорост над 180 заради трафика . А дали Аудито може или не може да подържа 200 е въпрос на смелост на водача,състояние и мощ на автомобила.Само да вметна ,че и аз така се направих на едно А6 на магистралата изпреварвайки го с 200 и след това тоя се гавреше дълго време с мен ,като изоставаше нарочно и после рязко ме настигаше при скорост 210 км.при което моята беше на границата на възможностите и.Явно беше 3 литрово.
Така ,че момко ние не ходим по дърветата...
Така ,че момко ние не ходим по дърветата...
- Vasko
- ентусиаст
-
MaXo написа:sineok_pi4_ написа: Исках да ви споделя ,че с М50 можеш да караш с 215 км и пак да направиш 10 разход на ГАЗ за 100 км ..Който не ми вярва го качвам в колата пълним бутилката с ГАЗ и тръгваме от София за морето като по магистралата държим 200-210 км и като стигнем в Царево пълним на Лукойла да видим колко е изгоряла.
Пак продължаваш с тая глупост за 10 на 100 газ при 215км/чВиж аз нема да се возил щото ми е мил живота ... но предлагам следното ... пълниш до горе в София ... и тръгваш за Пловдив ... смятаме за колко време трябва да си на Шел-а при Пловдив при средна скорост 205(нали караш между 200 и 210)
Та смятаме и аз ти засичам време ... като дойдеш на време със средна 205 ... пълниме газ ... сега оставям на теб да предложиш какъв да е баса.
За 40-45 минути София- Пловдив само да е сухо... 25 минути горе до тунела ,че е по-гаден пътя и още 20 отсам ако няма полиция ,че ония има там три-четири местенца където се крият и само чакат някой да му вземат кинтите ...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Georgi написа:Само да вметна ,че и аз така се направих на едно А6 на магистралата изпреварвайки го с 200 и след това тоя се гавреше дълго време с мен ,като изоставаше нарочно и после рязко ме настигаше при скорост 210 км.при което моята беше на границата на възможностите и.
при мене стана обратното,пак с А6 ама моита на 220 е 5300об/мин.
то са напъва ама явно му свърши пауъра и аз леко леко го подминавам
па тоо кади яко, и ма гледа

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
40-45 минути София-Пловдив прави около 150 км/ч средна скорост, а не 200 км/ч. Дори и при 150 обаче няма да направиш този смешен разход. Аз съм с Е39 520i и при 140 км/ч средна скорост на магистрала правя около 10 литра разход бензин. Преди имах Е34 520 и при същите условия разхода ми беше около 13 литра. При 200 км/ч разходът скача на около 20 със сигурност. Моите коли всички са подържани в сервиз (и то официален). Не мога да си представя кой нормален човек сам си подържа колата в днешно време при толкова много електроника в нея. Освен ако не му е точно това професията, разбира се.
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
[b]НЕ НА ВСИЧКИ КАМИКАДЗЕТА[/b]
Здраве да е
Аз лични пуснах моя отговор на "синеокия пич" защото когато прочетох темата му за неговия съгражданин как го събрали в три чувалчета на пътя за Бургас, не се почуствах добре.
На следния ден видях в You to be еднил любителки клип за една катастрофа на магистралата , как един съфорумец, си беше заминал от този свят заедно с още един човек.
Днес във форума на Воло прочетох една тема за "какво става като се ударим в камион", и да ви кажа ми кипна ама много.
Ето малко снимков материал за всички любители на високите скорости, любители на чашката и после зад волана, и прочие
КАДРИТЕ НЕ СА ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА.
http://700mb.ru/19/03/2007/proishestvij ... ifoto.html
Призовавам за разумност у уважение, всеки от участниците във форума.
Good luck
Аз лични пуснах моя отговор на "синеокия пич" защото когато прочетох темата му за неговия съгражданин как го събрали в три чувалчета на пътя за Бургас, не се почуствах добре.
На следния ден видях в You to be еднил любителки клип за една катастрофа на магистралата , как един съфорумец, си беше заминал от този свят заедно с още един човек.
Днес във форума на Воло прочетох една тема за "какво става като се ударим в камион", и да ви кажа ми кипна ама много.

Ето малко снимков материал за всички любители на високите скорости, любители на чашката и после зад волана, и прочие
КАДРИТЕ НЕ СА ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА.
Призовавам за разумност у уважение, всеки от участниците във форума.
Good luck
- Vasko
- ентусиаст
-
Anthony_J написа:40-45 минути София-Пловдив прави около 150 км/ч средна скорост, а не 200 км/ч. Дори и при 150 обаче няма да направиш този смешен разход. Аз съм с Е39 520i и при 140 км/ч средна скорост на магистрала правя около 10 литра разход бензин. Преди имах Е34 520 и при същите условия разхода ми беше около 13 литра. При 200 км/ч разходът скача на около 20 със сигурност. Моите коли всички са подържани в сервиз (и то официален). Не мога да си представя кой нормален човек сам си подържа колата в днешно време при толкова много електроника в нея. Освен ако не му е точно това професията, разбира се.
Ами колега като пътуваш редовно Пловдив-София случайно да си забелязъл ,че към София колата гори повече, а на връщане към Пловдив се прибираш с много по-малко ?

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 608ae822a2
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Линка вече работи , внимателно все пак
станахме известно вече с нашата тема , славата ни е голяма няма що.
http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewt ... highlight=
Good luck
Good luck
bat Jeko написа:http://700mb.ru/19/03/2007/proishestvija/ocherednojj_dorozhnyjj_krash_v_germaniifoto.html
Good luck
Само бате дето е пълно с вируси при тия снимки и покрай тях най вече.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2