Бах са в шарана...
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Докладвай го и ще видиш как той ще почне да те търси
Но общо взето ибей не ги бива много по помощта, закъсаш ли с някой продавач пак е дърво. И преди съм имал проблеми за по- дребни суми, а помоща от Ибей е била равна на 0.
Последно за един панел за тел ми затвориха оплакването, щото не съм бил предоставил документи за пратката. При положение, че аз съм купувач и чакам пратка, която я няма какви документи за получаване се очаква да имам не знам... дадох им номера на платежа от Пейпал и тва е..
Тъй, че продаваш с много продажби и висок рейтин, късмет и добра воля от негова страна му е майката.

Но общо взето ибей не ги бива много по помощта, закъсаш ли с някой продавач пак е дърво. И преди съм имал проблеми за по- дребни суми, а помоща от Ибей е била равна на 0.
Последно за един панел за тел ми затвориха оплакването, щото не съм бил предоставил документи за пратката. При положение, че аз съм купувач и чакам пратка, която я няма какви документи за получаване се очаква да имам не знам... дадох им номера на платежа от Пейпал и тва е..
Тъй, че продаваш с много продажби и висок рейтин, късмет и добра воля от негова страна му е майката.
kal написа:... пращам имейли на продавача но той няма тракинг номер на пратката ...
Ако става дума за куриерски служби (DHL, UPS, TNT ...) тракинг номера се получава от куриера/офиса на съответната фирма, в момента когато се приеме стоката от подателя/изпращача. Ако стоката е изпратена не може да няма тракинг номер. Не отлагай повече а го търси твоя контрагент, той просто те разиграва да мине време.
kal написа:... Казва че го е пратил от офис на DHL но не му дали номер. Много странно...
Тракинг номера присъства на самия документ, който се издава при приемане на пратката заедно с точните данни на изпращач и получател. Освен това издаването на този документ не е въпрос на "добро желание" от страна на куриерската служба, а се прави с цел безопасност/сигурност (всичко може да има в тази пратка а сега в рамките на ЕС няма митници) и никой няма да рискува да приеме пратка без да издаде този документ. Нещо те мотаят ....
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
Е и аз платих едно нещо през ПейПал, човека дето го продава има много сериозен положителен фиидбек, НО нищо не съм получил вече един месец чакане стана....май и аз съм си балъче......Майната му-лекарства да си купи с тея 300 кинта.....
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
eraziel написа:Aко е през и-бей с пейпал пиши им какъв е случая и ще те рефънднат
Да де ама ние не сме 100% сигурни, че човека ни е пре**ал

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ..........
Тоо Cool написа:Е и аз платих едно нещо през ПейПал, човека дето го продава има много сериозен положителен фиидбек, НО нищо не съм получил вече един месец чакане стана....май и аз съм си балъче......Майната му-лекарства да си купи с тея 300 кинта.....
Седи мирен.... чакал съм и по месец и половина

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз един борд комп го чакам вече месец и половина, но съм чакал и повече. Колкото повече продажби има един продавач, толкова повече се чака обикновено. Явно и при тях е голям хаос, но обикновено не лъжат. Ако си платил през пейпал, но си уговорил продажбата извън ибей пак има някаква малка вероятност да те метнат.
Иначе аз моя човек го намерих, има си и блог и страничка, но сега ще видим как ще го лъжа да се покаже.
Иначе аз моя човек го намерих, има си и блог и страничка, но сега ще видим как ще го лъжа да се покаже.
И аз така знам и от другаде съм чувал че от Германия се чака по много. Моя продавач е с много сериозен фиидбек и доста добра комуникация, да ме е забавил с изпращането ОК, но той твърди че го е пратил на 25.01 и няма никаква информация за тоя пакет. Имам още 10 дни в които пейпшал ще ме чакат да повдигна обвинение. Най интересното е че от САЩ с USPS и Англия с Royal Mail получавам за по 2-3 работни дни пратки!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Така е... от Англия и USA нещата идват по-бързо, което е абсурдно... от Германия тия Deutsche Post все едно са някви с каруци и коне и ги карат в стил "9 дни път с камили"... но затова пък с DP доставката е 17 евра, а с Royal Post искат по 30GBP, че и повече...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Моите неща, за които се притеснявах, че са ме запалили дойдоха четвъртък от USA, за около 3 седмици. Пожелавам Ви успех и на вас. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4