въпрос за покупка ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за покупка ???
чудя се,да го взема ли http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=m+pack
CLASSIC карс ис он май майнд
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- X5_criminal
- Потребител
-
Колега то от снимки не се разбира много ,трябва да я видиш на място. Иначе на снимките изглежда доста добре
Аз като купувах мойта много търсих такава ,но нямах късмет . Вземи някои който разбира и бягай да я гледаш 

Всичко е фантазия
Колата е направена с вкус и цената и е прилична, но това незнам дали трябва да те радва или обратното. Трябва да я видиш и покараш и сервиз разбира се! Ако е читава технически и не и е пръскан задника от ръчки (трудно ще разбереш) си струва! Сербизни книжки по 100 Евро има в Германия и ти пишат каквото им кажеш така че не разчитай на това! Успех и дано е читава.
- X5_criminal
- Потребител
-
Reality написа: Сербизни книжки по 100 Евро има в Германия и ти пишат каквото им кажеш така че не разчитай на това! Успех и дано е читава.
Това сериозно ли ?

Всичко е фантазия
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Напълно! Още преди 4-5 години сме правили книжки на коли много по нови от наще... тогава за по новите (след 2000г.) беше 200 Евро а за по старите 100.. скоро разбрах че ги правели вече и за 50 ... Казвам го защото съм купувал такива книжки от Hamburg и съм 100% сигурен! Просто искам да знаете истината ( не че повечето не я знаете де) а не да си мислите че колите са поддържани безупречно!
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Herman написа:Мнооо добре стои колата ако ги имаш парите направо я зимай ....
зимай я и все вратите да изпреварват капака

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
И аз имам сервизна книжка на мойта. Ама повярвах едва като ми направиха пълна диагностика и ми връчиха една топка с диаграми от работата на двигателя
Така че .. сервиз и тогава взимаш. Отделно вземи някой, който би забелязал подробности от рода на фуги по-големи отколкото трябва да са и тн..

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
alexand написа:И аз имам сервизна книжка на мойта. Ама повярвах едва като ми направиха пълна диагностика и ми връчиха една топка с диаграми от работата на двигателяТака че .. сервиз и тогава взимаш. Отделно вземи някой, който би забелязал подробности от рода на фуги по-големи отколкото трябва да са и тн..
Всичко се прави, гаранция няма
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
колега тая кола я гледах вччера същатата като на снимките е даже на живо е мн по яка:) ако ги имах тея кинти до сега да не съм му мислил ! успех 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2