Най-Абсурдно съставен акт от фирма КАТ-Пътна Полиция
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аре и аз да се разпиша... Акт съставен от КАТ Русе по баловете 2003 година.
Водачът на МПС с номер Р....АХ се движи с превишена скорост (80 км/ч) извозвайки неправилно пътниците си.
Автомобила е Трабант а един приятел се беше подал главата през люка.След като полицая ми каза,че акта ще е около 500 лева му предложих напрао да ме закара до центъра и да му подаря колата ама не се нави.... Добре че съдията имаше познания за трабантите и знаеше,че тая скорост е космическа и го отмени с "Акт-а е съставен и неправилно формулиран" т.е аз да не съм транспортна фирма че да ги извозвам
п.п Писали са ми и акт за това,че съм избягал от ПТП за да закарам пострадал до болницата преди пристигането на КАТ
ама и той падна
Водачът на МПС с номер Р....АХ се движи с превишена скорост (80 км/ч) извозвайки неправилно пътниците си.
Автомобила е Трабант а един приятел се беше подал главата през люка.След като полицая ми каза,че акта ще е около 500 лева му предложих напрао да ме закара до центъра и да му подаря колата ама не се нави.... Добре че съдията имаше познания за трабантите и знаеше,че тая скорост е космическа и го отмени с "Акт-а е съставен и неправилно формулиран" т.е аз да не съм транспортна фирма че да ги извозвам

п.п Писали са ми и акт за това,че съм избягал от ПТП за да закарам пострадал до болницата преди пристигането на КАТ

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
На мен не ми писаха акт за въпросната случка тъй като бях на 17 и нямаше как да ми напишат акт, но въпреки всичко ще я споделя
Беше преди 10-на години, още нямаше бели Астри, имаше бели Лади 4ки. Бях взел мотора на един познат (който беше на 16 тогава) за да си купя цигари. На отиване към магазинчето за цигари минах покрай въпросната Лада 4ка и 3та господа в синьо отвън ме изгледаха изпод вежди, тъй като бях подозрително млад и без каска.
На връщане реших да мина по алтернативен маршрут, да не предизвиквам съдбата
Купих си цигари, тръгнах да се връщам по горната успоредна улица, 1во кръстовище, 2ро кръстовище, спирам на 3то, оглеждам се, тръгвам, гледам срещу мен пак те се задават.
Беше лято, и преди 30 мин се беше изсипал един хубав летен дъжд, но въпреки всичко си беше доста топло, г-да полицаите караха с отворени прозорци. Малко преди да се разминем, шофьора на патрулката си показа ръката през прозореца и един вид ми махна
После се оказа че не са искали да ме спират, просто ме "поздравявали"
Аз естествено предположих че искат да ме спрат, съответно 1 предавка на долу и колкото може газ, в момента на разминаването видях 1 прилично голяма локва пред мен, но нямаше на къде да бягам. С периферното зрение забелязах голяма част от локвата да "нахлува" в патрулката през 2та странични прозореца
И да не са искали да ме спират, вече със сигурност горяха от желание, така че реших да не спирам да ги питам добре ли са
Последва кратка гонитба, все пак ме настигнаха, повозих се 10 мин в патрулката към районното, докато единия полицай караше мотора. По време на возенето г-да полицаите ме "инструктираха" няколко пъти за безопасността по пътищата.
Закараха ме в районното където чаках 30 мин да идат да си вземат по 1 душ, след това имаше изречения от сорта на:
"Ей келеш мръсен!! 30 минути немога да си измия калта от ушите!", заплахи за саморазправа в малки тъмни стаички и т.н.
В крайна сметка ме пуснаха да си ходя по живо по здраво.

Беше преди 10-на години, още нямаше бели Астри, имаше бели Лади 4ки. Бях взел мотора на един познат (който беше на 16 тогава) за да си купя цигари. На отиване към магазинчето за цигари минах покрай въпросната Лада 4ка и 3та господа в синьо отвън ме изгледаха изпод вежди, тъй като бях подозрително млад и без каска.
На връщане реших да мина по алтернативен маршрут, да не предизвиквам съдбата

Беше лято, и преди 30 мин се беше изсипал един хубав летен дъжд, но въпреки всичко си беше доста топло, г-да полицаите караха с отворени прозорци. Малко преди да се разминем, шофьора на патрулката си показа ръката през прозореца и един вид ми махна

И да не са искали да ме спират, вече със сигурност горяха от желание, така че реших да не спирам да ги питам добре ли са

Последва кратка гонитба, все пак ме настигнаха, повозих се 10 мин в патрулката към районното, докато единия полицай караше мотора. По време на возенето г-да полицаите ме "инструктираха" няколко пъти за безопасността по пътищата.
Закараха ме в районното където чаках 30 мин да идат да си вземат по 1 душ, след това имаше изречения от сорта на:
"Ей келеш мръсен!! 30 минути немога да си измия калта от ушите!", заплахи за саморазправа в малки тъмни стаички и т.н.

В крайна сметка ме пуснаха да си ходя по живо по здраво.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Акт за говорене по тел.въпреки,че той ми беше в калъфа на колана....
Тъпи парчета,бил сигурен,че ме е видял....а аз тъкмо си свалях слънчевите очила от главата....!?Първо му се обяснявах,че някой път може и те да не са прави и да не довидят нещо,клех им се в дъщеря ми,че не съм говорил и т.н....куката ми вика:"Бе аз от къде да знам дали изобщо имаш дъщеря,че ми се кълнеш бе,е и колегата те е видял(а той беше с гръб към движението в патрулката)...."
Е не издържах и ги храних доста-"Ей затова Ви мразят хората,щото сте много отворени и не допускате,че може и Вие да грешите,д...а и комплексарите,ако Ви стигнат тия клетви дето Ви мислим,живи нема да се приберете до вкъщи....!"
Та така,писах възражения,че длъжностното лице,което ме спира "видимо е бил в нетрезво състояние"
,обжалвах и в КАТ и ми уважиха жалбата....!
П.П. Много пъти са ме спирали за говорене по тел.,но този път не бях виновен....

П.П. Много пъти са ме спирали за говорене по тел.,но този път не бях виновен....

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
забележка от училище:
"Яде помагалата на съученика си в час по рисуване"
трябваше да рисуваме ябълка....
"Яде помагалата на съученика си в час по рисуване"
трябваше да рисуваме ябълка....
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Преди години с едни приятели се возехме из Студенски град (в колата бяхме 4 човека) при което решаваме, че трябва да се возиме извън колата, и аз и шофера седнахме на предния капак, другото момче се покатери на тавана, момичето което седеше зад шофера управляваше колата от задната седалка
. Както си се возехме и по едно време ни настига една патрулка и ни спират от там всички в районното
. И там се провежда следния диалог между единия полицай и шофера:
(полицая) - Ще ти пиша акт
(шофера) - За какво ще ми пишеш акт?
(полицая) - Ми пътниците се возят извън колата
(шофера) - Е па то в закона не пише каде требва да се возят
(полицая) -
И накрая ни пуснаха без нищо
А от даскалото беше " Ученикът се подиграва на носа на зам.Директора и по този начин подронва достпйнството му"
пс: зам.Директора беше с много дълаг нос

(полицая) - Ще ти пиша акт
(шофера) - За какво ще ми пишеш акт?
(полицая) - Ми пътниците се возят извън колата
(шофера) - Е па то в закона не пише каде требва да се возят

(полицая) -

И накрая ни пуснаха без нищо

А от даскалото беше " Ученикът се подиграва на носа на зам.Директора и по този начин подронва достпйнството му"

пс: зам.Директора беше с много дълаг нос

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
В КАЗАРМАТА СЪМ В РУСЕ ШСИ И СЪМ НАРЯД - ЗИМА,СНЕГ СТУД ,90Г РУМЪНЦИТЕ СА В ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ И СМЕ И С ПРОТИВОГАЗИ И ПО 3 ПЪЛНИТЕЛЯ за калашник - шашкт ни че може да минат реката за да дигнат от оръженото оръжие и динамит - аз съм 1 година заек и по едно време към 3ч посреднощ гледам силует да префърга стената на казармата и се насочва към мен с криви стъпки - викам стой - стрелям - оня продължава и аз ррррррр - 3 откоса у въэдуха - тоя само е румънец щом не разбира викам си - да ма не съм стрелял у въздуха а в фасаата на болницата където е родилното и психиятрията та имше пометнали циганки и избегали луди, каъвто се оказа и онфузния
за мен момент...е имах домашен отпуск после но си останах рамбо-поръзаващата ръка за командирите..

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Бате,тая не е за тук,а за "Бисерите"...EBEEMVACIA написа:В КАЗАРМАТА СЪМ В РУСЕ ШСИ И СЪМ НАРЯД - ЗИМА,СНЕГ СТУД ,90Г РУМЪНЦИТЕ СА В ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ И СМЕ И С ПРОТИВОГАЗИ И ПО 3 ПЪЛНИТЕЛЯ за калашник - шашкт ни че може да минат реката за да дигнат от оръженото оръжие и динамит - аз съм 1 година заек и по едно време към 3ч посреднощ гледам силует да префърга стената на казармата и се насочва към мен с криви стъпки - викам стой - стрелям - оня продължава и аз ррррррр - 3 откоса у въэдуха - тоя само е румънец щом не разбира викам си - да ма не съм стрелял у въздуха а в фасаата на болницата където е родилното и психиятрията та имше пометнали циганки и избегали луди, каъвто се оказа и онфузнияза мен момент...е имах домашен отпуск после но си останах рамбо-поръзаващата ръка за командирите..
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01

... bmw с кн СН 0605 НС нарушава пътната маркировка м-15 като движейки се по маркировката форсирайки автомобила го върти в кръг плъзга го странично с което поставя в опастност живота и здравето на хората и създава предпоставки за настъпване на птп

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
а аз искам да питам с колко се прибират куките вечер -- но да е достоверно -- аз предполагам поне 200-300--- на мен ми взеха за колан и светлини 30 лв- при положение че видяха , как тръгвам от горубляне по цариградско ---стоп палка-куката -оха ще има акт-40 + 30 лв плюс 12 точки ---аз --еййй--куката -какво работиш - аз -ми барман/лъжа/ куката -- а колко струва една бутилка хубаво уиски --аз --ми 25-30-----куката - ми аз тва викам де--
сложи ги тук /в документите ми/---давам и чао -чао ---вярвайте точно за 1 минута ------да не говоря че един колега ме разкара напразно до софия за една част и си беше изключил тф . 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
пари на тези долни измикяри НИКОГА!!!
Да пишат колкото си искат.
Мойте актове не са абсурдни, колкото липсата на късмет. Последния - нарушаване на маркировката --> ляв завой от средна лента, при положение, че дневно поне 500 автомобила завиват от там, само на мен ще ми напишат акт, ама какво да се прави!
Иначе и аз доволно се смях на постоветен на колегите, наистина не е за вярване какви куриози стават

Да пишат колкото си искат.

Мойте актове не са абсурдни, колкото липсата на късмет. Последния - нарушаване на маркировката --> ляв завой от средна лента, при положение, че дневно поне 500 автомобила завиват от там, само на мен ще ми напишат акт, ама какво да се прави!

Иначе и аз доволно се смях на постоветен на колегите, наистина не е за вярване какви куриози стават

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добре бе,що не ви се дават пари
на мен кат пишат,пък все пари не искат,а после става ужасно-точки,глоби и такива,и то това пак пари,ако свършат точките става интересно
на мен кат пишат,пък все пари не искат,а после става ужасно-точки,глоби и такива,и то това пак пари,ако свършат точките става интересно
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
pavlin_e30 написа:добре бе,що не ви се дават пари
Е от какъв зор да му давам пари на гадния шапкар, услуга ли ми върши, като не ми пише акт, какво? Един вид съм му задължен? И вечерта на връщане от смяна да мине да си купи бира и цигари от магазина, баси наглостта! Нека пишат там, да се учат, че като ги гледам са яко неграмотни.
Това са нечестно искарани пари!!! Все едно ни ограбват, логиката е същата! Презумцията е, че като се дадат парите в хазната, като данъци няма да отидат в джоба на еди-кой-си.
нека не спамим повече

You said: "Time will change!" What if it changes you?
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5