Търся Касетофон/Радио/навигация за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Търся Касетофон/Радио/навигация за Е46
Здравейте и от мен, от скоро имам Е46, обаче радио касетофона навигация си се включва когато си иска изключва също така, е сега от 3 дена не бачка. Днес бях в Даку кар и ми "обявиха ебати цифрата"
нищо и никакви си 1380лв без ДДС. За нов касетофон щото тоя незнам си какво. Е сега си търся касетофон/радио/нави.
нищо и никакви си 1380лв без ДДС. За нов касетофон щото тоя незнам си какво. Е сега си търся касетофон/радио/нави.
Re: Търся Касетофон/Радио/навигация за Е46
Айде на ново , първия опит ударих на камък купих едно касетофонче , и една тухла която не работи но ми я продадоха като много точни и ако не ставало вращаме парите и аз абдала ....
Та за сега тарся касетофон с управление на чейнджър или така наречения бизнес касетофон .
В най добрия случай търся малката навигация може и голямата ама с касетка че другата нема стане ясно ми е .
Дайте неква оферта , че днес за пореден път полудях
Та за сега тарся касетофон с управление на чейнджър или така наречения бизнес касетофон .
В най добрия случай търся малката навигация може и голямата ама с касетка че другата нема стане ясно ми е .
Дайте неква оферта , че днес за пореден път полудях
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
Колега имам касетофом за е46 , продавам го защото си купих сд, гаранция че работи и няма изгорели пиксели, цена 100лв.
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
Сега ще слезна до гаража,да прожеря точно какжо пише на него,но със сигурност има копче MODE, а това мисля че означава управление на чеинджър!!!!!!
mutata85 написа:Сега ще слезна до гаража,да прожеря точно какжо пише на него,но със сигурност има копче MODE, а това мисля че означава управление на чеинджър!!!!!!
тц треа да пише бизнес бмв в ляво долу
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
ПИШЕ БЕ КОЛЕГА BUSINESS BMW.!!!!!!!!!!!
mutata85 написа:ПИШЕ БЕ КОЛЕГА BUSINESS BMW.!!!!!!!!!!!
аиде да го зимам
че полудях мога си правя супа вече от касетофони и малки навигации.
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
E46 BMW BUSINESS
10 мнения
• Страница 1 от 1