Адаптивни светлини?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Според мен е доста удобна екстра и си струва парите. Предполагам че и при БМВ фаровете осветяват площ в страни от колата при завиване на кръстовище и т.н. (при ниска скорост или спрял), освен активното следване на път със завои, което е доста удобно.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Според мен тази екстра си заслужава парите
Аз поне като съм карал до Пампорово вечерта се усеща разликата дали си с адаптивни светлини или не си 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз още не съм ползвал както трябва тия светлини-в смисъл ,че не съм карал нощно време по път с много завои. но в София изобщо не ги пускам,щото няма никакъв смисъл и не се усеща...! а нямам и представа колко струва тая екстра,щото колата така си дойде. във всеки случай халогените ми вършат повече работа.
SKISA написа:аз още не съм ползвал както трябва тия светлини-в смисъл ,че не съм карал нощно време по път с много завои. но в София изобщо не ги пускам,щото няма никакъв смисъл и не се усеща...! а нямам и представа колко струва тая екстра,щото колата така си дойде. във всеки случай халогените ми вършат повече работа.
Аз разбрах, че не можело да се изключи? Става въпрос за Е9*?
Иначе струва около 900лв., но не съм сигурен дали със или без ДДС.
@absix
Според мен екстрата е много готина и удобна. Включва се като дадеш на наляво врътката (демек "А"), а ако си ги пуснеш чрез въртене надясно не завиват фаровете, а си седат само направо.
@remus
Тоя фар вътре е като завиваш да ти осветява завоя допълнително.. примерно на мерцедесите им светкат халогените, а на БМВ-тата тоя вътрешен фар.
Според мен екстрата е много готина и удобна. Включва се като дадеш на наляво врътката (демек "А"), а ако си ги пуснеш чрез въртене надясно не завиват фаровете, а си седат само направо.
@remus
Тоя фар вътре е като завиваш да ти осветява завоя допълнително.. примерно на мерцедесите им светкат халогените, а на БМВ-тата тоя вътрешен фар.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на Х5-цата и халогените и светкат ....
аз съм твърдо за тази екстра ...

аз съм твърдо за тази екстра ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
absix написа:Аз само проучвам
А, ти вече си се издал
add1cted написа:Sharo написа:а колега все пак към какво си се запътил !? ... че неможах да видя нещо
e70 3.0sd
Така е ама тогава плановете пропаднаха и сега трябва да чакам от един до шест месеца да угрее слънце и на моята улица... ама угрее ли

ПС: А ти като взимаш гледай да е шест цилиндъра па ако е осем най-добре

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
add1cted написа:@absix
Това не го знаех. Явно и аз не съм ги пробвал, защото карам с врътката надясно и се чудех това "А" за какво е

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
add1cted написа:Така е ама тогава плановете пропаднаха и сега трябва да чакам от един до шест месеца да угрее слънце и на моята улица... ама угрее ли![]()
550 нМ въртящ момент... ама не е дизел
айде стига толкова, че едвам спя вече
![]()
ПС: А ти като взимаш гледай да е шест цилиндъра па ако е осем най-добре
M6?

А, иначе вече родени умрели БМВ-та няма да купувам

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series