ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ за BMW! СПЕШНО!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Vento написа:КАК 5.000лв. ЗА COUPE бе хорааааааааа!!!!! ВИЕ сте много странни!
Като купувате - искате да е 5.000лв. (и то Coupe!), а ако продавате същата кола сигурно ако й искате 7.000лв. ще ревете, че е БЕЗ ПАРИ и направо ПОДАРЪК я давате!!!![]()
![]()
Направо не знам - типично по български...
Добре, айде - намерете ми за 5.000лв. читаво Е36, само да не е бяло - плащам го веднага!!!И почерпката отделно... Да видим де ги тия BMW-та за без пари...
Всичко може да е чудесно наистина, но М40 си е М40

човек се учи докато е жив...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Венто не го взимай пич
Ела в София щ те заведа да вземеш 318is купе 93' със слаган голям бъбрек, борд комп., ел. пакет, джанти и т.н за 7500лв. нов внос 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Спор няма цената е добра, но М40 е кофти мотор, а съм сигурен, че след време ще започне да те дразни, че колата е мого куца...
И все пак ако на теб ти харесва не се замисляй и я вземай (следтова на твойта глава ще е недоволставото
), но пък в крайна сметка ако ти писне тоя мотор не е чак толкова скъпо да го смениш..........Успех 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Толкова много мнения видях,че няма смисъл да пиша много,много,
Искам само да кажа,че карам М40 и не съм много доволен,че и на газ карам=
Но все пак ти даваш парите,ти си преценяваш
Успех 
Искам само да кажа,че карам М40 и не съм много доволен,че и на газ карам=

ПИЧОВЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА СЪВЕТИТЕ!
Значи, днес я огледах по-обстойно колата и я пробвах градско каране.
Впечатленията ми са следните:
1. Не е достатъчно запазена според мен (има изгорено на 3-4 места от цигара на задната седалка, счупена е нетралната конзола (дюзите) дето духа парното, липсва една лайсничка около дръжката за отваряне отвътре на шоф. врата и др. дреболии).
2. По ходовата част има тропане - според мен са селенови втулки и по спирачните апарати тропа нещо.
3. НЕ Е ТОЛКОВА КУЦА, колкото казвате и аз си я представях по-зле. В смисъл не е бегачка, но за нормално каране не се замисля и запъва. Аз карам Венто 1,8 90 коня (с чип и филтър), върви мааалко повече. Ама разликата не е голяма. Е, не е като 525i 24V, дето го продадох, ама все пак... ВЪРВЕНЕТО СТАВА!
4. Моторът работи много добре според мен. Като му отворя капачката на маслото и започва да прекъсва, което аз знам, че така и трябва да бъде, понеже се разхермитизира (специално за БМВ).
5. На газ ще я пробваме утре как върви и ще я караме в сервиз за обстоен преглед.
Колата не е за мен! Които от вас ме познават по-отблизо знаят, че аз БМВ за себе си не бих карал (лични предпочитания). НО е за един мой МОНОГО БЛИЗЪК приятел, затова толкова разпитвам, защото не искам да се набута - той досега е карал Аскона '82г. и на каквото и да се качи му се вижда супер! Колата май много му хареса, аз се опитвам да съм безпристрастен и обективен и да му покажа какво виждам и да кажа каквото знам!
Някой спомена да дам номера на рамата - ето го: WBABE11000JG42288.
ПРОВЕРЕТЕ КАКВОТО МОЖЕТЕ ПО НЕГО. Колата е 11/93г. по регистрация.
Пак мерси на всички!
Значи, днес я огледах по-обстойно колата и я пробвах градско каране.
Впечатленията ми са следните:
1. Не е достатъчно запазена според мен (има изгорено на 3-4 места от цигара на задната седалка, счупена е нетралната конзола (дюзите) дето духа парното, липсва една лайсничка около дръжката за отваряне отвътре на шоф. врата и др. дреболии).
2. По ходовата част има тропане - според мен са селенови втулки и по спирачните апарати тропа нещо.
3. НЕ Е ТОЛКОВА КУЦА, колкото казвате и аз си я представях по-зле. В смисъл не е бегачка, но за нормално каране не се замисля и запъва. Аз карам Венто 1,8 90 коня (с чип и филтър), върви мааалко повече. Ама разликата не е голяма. Е, не е като 525i 24V, дето го продадох, ама все пак... ВЪРВЕНЕТО СТАВА!
4. Моторът работи много добре според мен. Като му отворя капачката на маслото и започва да прекъсва, което аз знам, че така и трябва да бъде, понеже се разхермитизира (специално за БМВ).
5. На газ ще я пробваме утре как върви и ще я караме в сервиз за обстоен преглед.
Колата не е за мен! Които от вас ме познават по-отблизо знаят, че аз БМВ за себе си не бих карал (лични предпочитания). НО е за един мой МОНОГО БЛИЗЪК приятел, затова толкова разпитвам, защото не искам да се набута - той досега е карал Аскона '82г. и на каквото и да се качи му се вижда супер! Колата май много му хареса, аз се опитвам да съм безпристрастен и обективен и да му покажа какво виждам и да кажа каквото знам!
Някой спомена да дам номера на рамата - ето го: WBABE11000JG42288.
ПРОВЕРЕТЕ КАКВОТО МОЖЕТЕ ПО НЕГО. Колата е 11/93г. по регистрация.
Пак мерси на всички!
Chassis number JG42288
Vehicle code BE11
Series E36
Model 316i
Body type coupe
Catalog model ECE
Production date 1993 / 10
Engine M43
Transmission Manual
Steering Left
Catalyzer YES
Additional Information for Vehicle code BE11
Production FROM : 1993/09/01 TO : 1995/08/31
Engine M43 B16
Engine Oil 4.00 Liter
Transmission Manual
Transmission Model S5D 200G
Transmission Oil 1.10 Liter
Rear Axle Oil 1.10 Liter
Coolant(w/o Air Conditioner) 6.10 Liter
Coolant(with Air Conditioner) 6.30 Liter
Brake fluid 1.00 Liter
Remarks :
М43???
source: http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
Vehicle code BE11
Series E36
Model 316i
Body type coupe
Catalog model ECE
Production date 1993 / 10
Engine M43
Transmission Manual
Steering Left
Catalyzer YES
Additional Information for Vehicle code BE11
Production FROM : 1993/09/01 TO : 1995/08/31
Engine M43 B16
Engine Oil 4.00 Liter
Transmission Manual
Transmission Model S5D 200G
Transmission Oil 1.10 Liter
Rear Axle Oil 1.10 Liter
Coolant(w/o Air Conditioner) 6.10 Liter
Coolant(with Air Conditioner) 6.30 Liter
Brake fluid 1.00 Liter
Remarks :
М43???

source: http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
човек се учи докато е жив...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
4 бобини ,по една за всяка свещ ,липса на делко ,ангренажна верига и хидравлични повдигачи които НЕ СА консуматив са основните разлики с М40 .. за тези пари струва според мен .. Щях да ти предлагам 318 с М40 '93 за 5300 но това е по добре според мен 

Аааааааааааа, ние тоа филм с 4-те бобини по 150-200лв. едната вече сме го гледали
Значи М43, а?!
Тоя мотор даже не го бях чувал! Я дайте сега мнения при тези нови обстоятелства!
Alexi - ако не е бяло - предложи ми го! Със снимки най-добре! И подробно инфо! МЕРСИ!
* Забравих одеве да кажа още нещо - колата е с AirBag - не видях 1 или 2. Като я запалих светеше лампата за него. Слагах колан, махах - свети си! След около 10 мин работа на място изгасна - проблем?!

Значи М43, а?!

Alexi - ако не е бяло - предложи ми го! Със снимки най-добре! И подробно инфо! МЕРСИ!
* Забравих одеве да кажа още нещо - колата е с AirBag - не видях 1 или 2. Като я запалих светеше лампата за него. Слагах колан, махах - свети си! След около 10 мин работа на място изгасна - проблем?!

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Vento написа: ...
с един еър бег е колата
но според мен, ако ще я взимаш, верно трябва да се види какъв е проблема...
като гледам не си навит да я взимаш май?

Engi, ако беше за мен - никога нямаше да я купя тази кола! Аз държа колата ми да е все едно сега излиза от магазина
възможно най-запазена! Независимо дали е Трабант или последн модел БМВ. Но този приятел бая запали за колата, та гледам да помагам с каквото мога. След като него не го спират тези дребни забележки, поне да видим като цяло как е... Утре около обяд ще се реши, така че дотогава може да давате мнения (за които пак благодаря).
Друга оферта, която му намерих - BMW E36 320i '93г., бордо металик, няма джанти и AirBag, ИМА климатик (че и бачка даже!) и ел. стъкла, прилично състояние (удряно отпред - единият фар с лупи, другият без... пак пребоядисано цялостно - като всички "италианки"), видимо на много километри (поне 250-300 хилки)
от 7.900 на табела на 6.900лв. като за мен цена. Може би е по-добър вариант (и по-разумен), НО моторът не му работеше така добре, а и "купето си е по гъзария".
Не знам, ще видим. Кажете кое е по-продаваемо след 1г. и колко може да им се вземе на тези коли тогава?

Друга оферта, която му намерих - BMW E36 320i '93г., бордо металик, няма джанти и AirBag, ИМА климатик (че и бачка даже!) и ел. стъкла, прилично състояние (удряно отпред - единият фар с лупи, другият без... пак пребоядисано цялостно - като всички "италианки"), видимо на много километри (поне 250-300 хилки)

Не знам, ще видим. Кажете кое е по-продаваемо след 1г. и колко може да им се вземе на тези коли тогава?
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3