Покупка от e-bay
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Покупка от e-bay
Харесал съм си разни дреболии като тази и тази в немския сайт, ако някой пазарува и има желание да ми направи услуга, нека пише едно лс. Другия вариант е да ми обясни как точно се пазарува, защото нищо не разбирам на немски, а английска версия не намерих... Иначе си имам всичко необходимо, често пазарувам от Амазон, примерно. Благодаря предварително!
Never mistake motion for action...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И двата аукциона са приключили вече. Стоповете не ги доставят до Бг по принцип, а ключа мисля, че може да се намери в Бг по- евтино. 

- Leon
- старши ентусиаст
-
За ключовете знам, ама има още поне 10 аукциона за същото, те ги продават без търг. Пуснах линка за пример. Мога да извадя действащите аукциони за нещата, които съм харесал, ако някой ще поръчва. А къде в БГ мога да намеря такъв модул с ключове? Тук ми поискаха 50 лв за един ключ с лампичка за компакта на жената, нез да управлява централно, нищо...
Never mistake motion for action...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми чегеватара мисля, че предлагаше такива услуги
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Leon
- старши ентусиаст
-
Имаш ли регистрация в ибей и пейпал?
Аз мога да ти ги поръчам, но по-добре да намериш колега от БГ, защото после като тръгнем да си оправяме сметките не знам колко ще те друснат за международен превод и ще се изгуби идеята. Също не разбрах дали е необходим и адрес, на който да се пратят в Германия и от там да се препратят или директно за БГ. Ако има нужда и от такъв, тогава няма да мога да ти помогна
Аз мога да ти ги поръчам, но по-добре да намериш колега от БГ, защото после като тръгнем да си оправяме сметките не знам колко ще те друснат за международен превод и ще се изгуби идеята. Също не разбрах дали е необходим и адрес, на който да се пратят в Германия и от там да се препратят или директно за БГ. Ако има нужда и от такъв, тогава няма да мога да ти помогна

In Ban We Trust!
Leon, мога да ти помогна с плащането - имам PayPal акаунт и регистрация в eBay.de, дори тези дни чакам едно окачване за моята кола от там. Само да те предупредя, че обикновено доставката до БГ излиза много повече отколкото пише. За моето пишеше, че търговеца доставя до БГ и струва 19.95 еур, но всъщност доставката струва 130 еур. Но пък може би това е изключение, защото окачването е тежко и обемисто. Все пак го поръчах, въпреки че можех да го откажа.
Ако поръчваш няколко неща от различни търговци, по-изгодно е да ги пратиш на един адрес в Германия и от там да ги изпратят с една пратка до БГ. Но тук трябва да помогне някой живеещ в Германия.
Или да се стараеш да избереш от търговец, който предлага всичко което ти трябва. Така ще ги изпрати с една пратка и ще спетиш не малко пари.
Колкото до немския - дума не разбирам, добре че "силата беше с мен" докато се регистрирам. Затова не участвам по търгове, а купувам като предлагам цена. Повечето от търговците знаят английски, така комуникирам с тях. Като много закъсам ползвам ето това:
http://translate.google.com/translate_t
Иначе аз съм насреща
Ако поръчваш няколко неща от различни търговци, по-изгодно е да ги пратиш на един адрес в Германия и от там да ги изпратят с една пратка до БГ. Но тук трябва да помогне някой живеещ в Германия.
Или да се стараеш да избереш от търговец, който предлага всичко което ти трябва. Така ще ги изпрати с една пратка и ще спетиш не малко пари.
Колкото до немския - дума не разбирам, добре че "силата беше с мен" докато се регистрирам. Затова не участвам по търгове, а купувам като предлагам цена. Повечето от търговците знаят английски, така комуникирам с тях. Като много закъсам ползвам ето това:
http://translate.google.com/translate_t
Иначе аз съм насреща

eraziel написа:Айде малко да ви открехна![]()
Отивате на ибей.де, гледате, избирате и като ви хване окото нещо копирате item no. и го пействате в търсачката на ибей.ком, така поне интерфейса е на английски ...
Това е ясно, но по-скоро е интересно това което пише като описание за продукта, в повечето случаи се показва част от сайта на търговеца. Това обаче не се превежда по начина, който си описал. За това е линка, който дадох

© написа:130 евро за доставка и въпреки това е изгодно?
какво е окачването ако не е тайна?
Излиза към 580 лв засега. Незнам дали ще плащам мито и разни други такси. Надявам се да няма такива, защото е с куриер. Ето такова - газови амортесьори и пружини с 2г гаранция. Не са маркови, но пък имат TUV. Време е да помислиш за Е46цата, че събора чука на вратата

Аз предлагам темата да стане важна, защото и аз си намирам някви работи от ибей.ком, а не мога да си ги взема просто защото си нямам и идея от пейпал мейпал и другите простотии
Последното беше черен панел за 8800 дето тука никога не мога да си го намеря ама хей на...
А убеден съм доста хора си нямат и на понятие какви оферти изпускат щото примерно нямат кредитна карта или не са си направили регистрация, за това тука нещо като взаимопомощ ще се получава и после ще се черпиме естествено

Последното беше черен панел за 8800 дето тука никога не мога да си го намеря ама хей на...
А убеден съм доста хора си нямат и на понятие какви оферти изпускат щото примерно нямат кредитна карта или не са си направили регистрация, за това тука нещо като взаимопомощ ще се получава и после ще се черпиме естествено

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз мога да купувам и пращам разни по-малки неща от американския ибей, срещу определен процент, но говорим за малки неща а не окачвания, салони и други подобни 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
е къв процент, не виждаш ли колко съм симпатичен

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Президенте.. на ЛС или направо довечера
Ключа го има на Росен и на Атнас в колите.. Трябва Росен да питаш дали иа как да го подкара при тебе и още в понедленик можеш да си горд собственик на два ключа

Ключа го има на Росен и на Атнас в колите.. Трябва Росен да питаш дали иа как да го подкара при тебе и още в понедленик можеш да си горд собственик на два ключа

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2