Предлагат ми Е30 320,Заключване,Колата е моя
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
NaKi4_pZ написа:sharnira написа:Лично за мен Е36 е най-грозното BMW ,E30 е класиката
тия дето харесват е36 не са бмв ентусиасти

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
sharnira написа:Лично за мен Е36 е най-грозното BMW ,E30 е класиката
Ха ха ха, това ме развесели до сълзи. Явно не си искрен, за да твърдиш подобно нещо. Нещо ми бие на завист. Колкото до класическите модели всички тройки, без последния модел са класически.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
amd написа:Да, последно време за пореден път Е30 феновете ги е налегнало пълно изтрещяване и се опитват да си повярват, че Е36 е колата, но не става - колеги, от болестта Е30 не се лекува, така че си признайтеКолко Е30 фена пишат как Е36 била по-добрия избор, ама е смешно, защото знам, че не го вярват
![]()
Аз също смятам, че ако колата е добра трябва да я вземеш да и се накефиш максимално! Е30 е класика, радва много. Е36 наистина има нещо сбъркано - дали дизайна отвън и отвътре, дали технологично, но не изпитвам толкова голям симпатия към този модел. Ще направя всичко възможно да си задържа тази Е30-ка за максимално дълго време и каквото и БМВ да взема, това да не го давам.
Приятел, ама и ти не си вярваш особено на думите, които си написал. Само ако можеше да знаеш колко много от колегите с купе Е36 преди са карали Е30. Аз също преди имах Е30 и то не едно, а две и като усещане при каране, устойчивост, возия и т.н. не бих карал никога повече Е30. За външния вид да не говорим- Е30 е класика, но морално остарял модел, правен по съвсем различни стандарти и изисквания за безопастност и возия. С купе Е30 при 180 км/час все едно си с купе Е30 при 220 км/час.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
не бих карал никога повече Е30. За външния вид да не говорим- Е30 е класика, но морално остарял модел, правен по съвсем различни стандарти и изисквания за безопастност и возия. С купе Е30 при 180 км/час все едно си с купе Е30 при 220 км/час.

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
ивчо3 написа:С купе Е36 при 180 км/час все едно си с купе Е30 при 220 км/час.
Искаш да кажеш, че у е30-ката е по страшно така ли

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе мноо грозни тия 30-ки,то ко да им харесаш?ми 21-те,напрао скръб,по-надолу няма смисъл....ама колкото слизаш по-истинско идва 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
ивчо3 написа:amd написа:Да, последно време за пореден път Е30 феновете ги е налегнало пълно изтрещяване и се опитват да си повярват, че Е36 е колата, но не става - колеги, от болестта Е30 не се лекува, така че си признайтеКолко Е30 фена пишат как Е36 била по-добрия избор, ама е смешно, защото знам, че не го вярват
![]()
Аз също смятам, че ако колата е добра трябва да я вземеш да и се накефиш максимално! Е30 е класика, радва много. Е36 наистина има нещо сбъркано - дали дизайна отвън и отвътре, дали технологично, но не изпитвам толкова голям симпатия към този модел. Ще направя всичко възможно да си задържа тази Е30-ка за максимално дълго време и каквото и БМВ да взема, това да не го давам.
Приятел, ама и ти не си вярваш особено на думите, които си написал. Само ако можеше да знаеш колко много от колегите с купе Е36 преди са карали Е30. Аз също преди имах Е30 и то не едно, а две и като усещане при каране, устойчивост, возия и т.н. не бих карал никога повече Е30. За външния вид да не говорим- Е30 е класика, но морално остарял модел, правен по съвсем различни стандарти и изисквания за безопастност и возия. С купе Е30 при 180 км/час все едно си с купе Е30 при 220 км/час.
Май не си попаднал на Е30

petio_petiov написа:не бих карал никога повече Е30. За външния вид да не говорим- Е30 е класика, но морално остарял модел, правен по съвсем различни стандарти и изисквания за безопастност и возия. С купе Е30 при 180 км/час все едно си с купе Е30 при 220 км/час.
Газиш по мноо тънак ЛЕД с тия ти приказки
![]()
![]()
![]()
![]()

колега е36 си е дърво кво и да си говорим тва е факт напудрени манекенчета седящи на криво в напудрени купета с големи и грозни барабани отзад....ай стига молим та

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е30 шофьори минават на Е36 купе за да се правят на гъзари. А трябва да разгледаш и колко Е36 шофьори са минали на Е30 - със сигурност не заради гъзарията:) Знам само, че с разбити тампони на задния мост с комбито се засилвах доста по софийските булеварди и си се чувствах добре, уверен, че няма да загина, докато с Е36-цата над 100 ставаше яко страшно. Може и да ми е била кофти колата, но не ме интересува това.
BMW only!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ивчо3 написа:Грешка!!! Купе Е36
аве смешник аз имах е36 купе иска и никога не съм я карал с повече от 140, тя излъчва нестабилност дискомфорт и ебем ти още кво докато с е30 и то м10 имаше единствено страх да не се преебе мотора, капка не разбираш от тва дето пишеш, е36 е по афектиран елемент и от феновете му, се ненаебали се путкопоклоници

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Промити мозъци сте..
Айде красотата иди-дойди - субективно е ... Ама за другото..
е30 с ъпгрейд на окачване и спирачки колкото цената на една е36-ца сигурно е по-стабилно и спира по-добре от е36-ца
факт че е супер кеф за каране е30-ката и аз ако имам възможност пак ще си купя е30, но нека бъдем реалисти

е30 с ъпгрейд на окачване и спирачки колкото цената на една е36-ца сигурно е по-стабилно и спира по-добре от е36-ца

факт че е супер кеф за каране е30-ката и аз ако имам възможност пак ще си купя е30, но нека бъдем реалисти

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
amd написа:Е30 шофьори минават на Е36 купе за да се правят на гъзари. А трябва да разгледаш и колко Е36 шофьори са минали на Е30 - със сигурност не заради гъзарията:) Знам само, че с разбити тампони на задния мост с комбито се засилвах доста по софийските булеварди и си се чувствах добре, уверен, че няма да загина, докато с Е36-цата над 100 ставаше яко страшно. Може и да ми е била кофти колата, но не ме интересува това.
тва щото левия носач ти беше крив на е36цата
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5