Филм
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Don_Emilio написа:на бабите са им направили подлези да не ходят по платното, дето нямат работа. иначе наистина е вдигащо адреналина с непознат да направиш една гонка по магистралката. да се пукат душманите

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Филм
Mitetooo написа:RSxRacer написа:mitko_n1 написа:............
...............![]()
![]()
![]()
Кое точно не ти стана ясно?Защо се ядосвам ли? Защото всеки ден стават простотий.Искаш ли да ти кажа колко човека умират на месец само в Русенски окръг от катастрофи?Отговора е минимум 15,не ме питай откъде знам,но бъди сигурен че е истина.И сега какво всички нападате bam-bam да обаче донякаде е прав.Да темите все по-често зачестиха точно по тази причина.В случая с iconkata не съм много на ясно,но разбрах че въпреки глупоста си да се гонят на летище в мъглата той е бил мъж до край и е предпочел да нарани себе си с цел да предпази невинни(евала за което).Нека обаче ти разкажа как оня ден погребаха 13 годишно момиченце а майка му е в кома,защото некви кисели рацерчета решили да се гонят и първия завъртял колата а втория се е нацепил в тях(колко смешно нали),искате ли още да ви говоря за кръвопролитята по улиците,мога с часове.Има си писти,полигони,изоставени летища вървете и карайте там а не по улиците.
Не ме разбирайте грешно,но когато акълът ви излезе от петите и осъзнаете заради такива глупости колко приятели сте заровили ще ме разберете.
п.п Бъдете живи и здрави!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Pavlinius написа:Абе аз ли затъпях или ... ма немога да го измисля как с нашите 520-кови кошници ще минеш 2 литра турбо двигател със 180 коня?! Май яко си се вкарал във филма
Абе колега,ти май си отсъствал от час по четене?Или си чел между редовете?И къде прочете,че съм го дръпнал?Говорех за адреналин и удоволствие,ама само с четене не става,трябва и акъл...............

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
terorero написа:Абе тва е било филм ,не се е случило наистина.
Ааа не се е случило, виж има едно клипче в Vbox-a как ми ти тоя картингчия, отбива пътя за виница (пред сервиза) , щото много им беше топло на гумите му

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2