Бах са в шарана...
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз не пазарувам от човек с по малко от 500 продажби и 99.3 фийдбек 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Нямаш ли някое приятелче в англия, поне да пробва да го потърси...току виж пък си е на дадения адрес, нищо не се знае...

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Bum-bum, аз преди няколко месеца платих 3 Нокии 8800 Широко и още 2 телефона и не ми ги изпратиха - бая дълго време бях болен...
Тъпото е, че първата, която си поръчах дойде и нямаше никакви проблеми, освен с неприятните митничари.
Но в последствие наивността ми много ме поряза.

Тъпото е, че първата, която си поръчах дойде и нямаше никакви проблеми, освен с неприятните митничари.
Но в последствие наивността ми много ме поряза.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Батко, направо ме заболя като го прочетох.... сериозно.... ма и ти си "умна глава" - хем няма никъв фийдбек, хем му вярваш за подобни съмнителни транзакции.... кофти работа...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дознанието най- вероятно ще поиска адреса и копията от личната карта на човека, който е изтеглил парите от Money Gram, но все си мисля, че това е някой посредник, който го е направил срещу комисионна.
Както и да е , писал съм ги в графата "несъбираеми взимания" вече.
Както и да е , писал съм ги в графата "несъбираеми взимания" вече.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мне, регистриран е от преди година, но не вярвам, че някога повече ще влезе с тоя ник.
Аз го и докладвах де и скоро предполагам ще го изтрият.
IP- то от което ми е пратил фишинг мейла (209.191.86.253) като го пусна в Гугъл и ми дава това http://www.delphifaq.com/faq/russian_marriage_scams/f1361.shtml
Има едно писмо от него в последните постове на тоя форум, което ме навежда на мисълта, че и- нет измамник му е професията на човека.
Аз го и докладвах де и скоро предполагам ще го изтрият.
IP- то от което ми е пратил фишинг мейла (209.191.86.253) като го пусна в Гугъл и ми дава това http://www.delphifaq.com/faq/russian_marriage_scams/f1361.shtml
Има едно писмо от него в последните постове на тоя форум, което ме навежда на мисълта, че и- нет измамник му е професията на човека.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Лошо бате, ама и ти много лесно си се подлъгал...
То просто 0 feedback и да ти иска от Money Gram пари си е ясно кво ще става... А и epay.co.uk, как не си видял разликата незнам
Винаги завършвайте покупката от ebay и от продавач с добър feedback.
То просто 0 feedback и да ти иска от Money Gram пари си е ясно кво ще става... А и epay.co.uk, как не си видял разликата незнам

Винаги завършвайте покупката от ebay и от продавач с добър feedback.
Instant Cash Transfer Services
Pay safely online by never using instant cash transfer services such as Western Union or MoneyGram International to pay for your eBay purchases. These payment methods are unsafe when paying someone you do not know.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Грешно съм го написал, мейла беше от адрес: eBay United Kingdom Customer Support <aw-confirm@ebay.co.uk>
а после имах още един с тоя адрес, дето съм дал в началото, но си е .."ebay"... и т.н..
просто е трябвало да погледна в оригинала за да прочета това:
(google.com: domain of transitioning aw-confirm@ebay.co.uk does not designate 209.191.86.253 as permitted sender)
а после имах още един с тоя адрес, дето съм дал в началото, но си е .."ebay"... и т.н..
просто е трябвало да погледна в оригинала за да прочета това:
(google.com: domain of transitioning aw-confirm@ebay.co.uk does not designate 209.191.86.253 as permitted sender)
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Те като пращат пращат от @ebay.com ама от phishing-и е бъкано, затова като се получи такъв мейл най-сигурно е да си влезнеш в ebay acc-то собственоръчно, а не през смачкания мейл и да провериш в messages. Ако там го няма значи искат да те пържат...
Батееее защо така вее
много гадно, а толкова мерак имаше. Прав си за паритеу, изкарват се, ама това не означава, че на някой тъпак треа му се подарят. Другото гадно е, че оттук нататък започваш да пазаруваш с яко страх или при твой условия и не е ясно кой ще се навива, та ще има още последствия. А и най-гадното е, че колицата, нема да ручи кат алтернатор за лагери
, ама нищо, така поне ше си остане атмосферка 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз ще си го търся тоя щото ще има дело, а дали ще се намери божа работа.
Иначе го приемам като знак да карам атмосверка

bum_bum написа:Аз ще си го търся тоя щото ще има дело, а дали ще се намери божа работа.
Колега случката е верно много неприятна

Все пак парите са отишли в нечия сметка (на някое име) а не безадресно. Въпроса е дали си упоменал изрично за какво е направен превода/плащането, за да можеш да удостовериш, че точно товаа нещо за което си платил не си го получил.
Колкото до това дали ще караш "атмосферка" - съмнявам се. Като гледам мерака си го имаш, а той за добро или за лошо не се лекува

Дано се оправиш и да си прибереш парите
Успех

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не са по сметка, това е лошото. С Мъни Грам са пратени, има само име на човека, няма дори адрес, основание за плащане или нещо друго. В нашите бюра при получаване или изпращане на пари правят копие и на ЛК, но не се знае. Ако човека там е ползвал фалшива карта или случаен посредник който е получил парите с/ у % комисионна то връзката се губи.
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4