КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Каско и автопаркинг му е цаката.Да имаш ядове зарад некъв наркоман не си струва. 

диагностика 0899937450
- blackrider
- младши ентусиаст
-
ТОВА ВЕЧЕ Е НАГЛОСТ !!!
ДНЕС КЪМ 13 Ч СА СЕ ОПИТАЛИ ДА МИ ОТКРАДНАТ ПАК ОГЛЕДАЛАТА,НО ВЕЧЕ ГИ ЗАЛЕПИХ СЪС СИЛИКОН И СА ГИ СЧУПИЛИ !!! ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ЧЕ АКО ТАПАНАРИТЕ КОИТО ПИПАТ ЧЕТАТ ТАЗИ ТЕМА -КАМЕРАТА ЗАПИСВА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ТЕЗ КЕЛЕШИ
ЩЕ ИМ ОСТАНЕ БЕЛЕГ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗАРАДИ ТАЗИ СИ ГЛУПОСТ !!! ТЕЖКО ИМ ГОРКО И ОТ МЕН И ОТ ПОЛИЦИЯ /АКО ТЯ ВСЕ ПАК ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ/
ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СЪМ ПОЕЛ ИНИЦИАТИВАТА ЗА САМОРАЗПРАВА-ЯВНО ДРУГ НАЧИН НЯМА! ТЪПИ И УПОРИТИ -НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ ЗА 1 СЕДМИЦА 3 ПЪТИ СЕ ВРЪЩАТЕ ДА КРАДЕТЕ ОТ 1 И СЪЩА КОЛА???? ГЛУПАЦИ
СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ ВИ Е ЗА ПОСЛЕДНО !

Последна промяна blackrider на 19 Фев 2008, 18:17, променена общо 1 път
- robert1975
- младши ентусиаст
-

няма смисъл от думи-предлагам хаики по квартали-да разберем кои от кои квартал е и хаики-пък........после да видим
BMW-маниак

- blackrider
- младши ентусиаст
-
robert1975 написа::cop:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма смисъл от думи-предлагам хаики по квартали-да разберем кои от кои квартал е и хаики-пък........после да видим
АЗ СЪМ ЗА ! КАТО В АРАБСКИТЕ СТРАНИ -ЧУПЕНЕ НА РЪКА !!!
- likeavirgin
- кандидат ентусиаст
-

- X5_criminal
- Потребител
-
Имам само едно питане ?
Какво чакате ,вместо да се разправяте тук вижте се пиите по бира и се разберете .Колегата е прав нищо не им пречи да влизат тук и да събират информация, пък после ходи ги търси . Оставете някоя от колите(по-примамлива) някаде на тъмно седнете си на кафенце и чакайте. И като дойде момента както колегата по горе каза извадете им ръцете и бой по главата 

Всичко е фантазия
- robert1975
- младши ентусиаст
-
е батенце-да седя до сутринта ли???-според мен става и с профилактичен бои-то веста ще се разпространи бързо...... 

BMW-маниак

DirtySouth написа:TiGoNiSh написа:Бате много ги мразим и аз тъпите копеленца,ама затова си държа колата на платен паркинг-35лв на месец и спя спокойно че като си е там колата и няма да ми я барат.На теб щетите ти излизат колкото да си платиш за паркинг за 3-4 месеца и само ядове.Иначе това не ги оправдава,бой до кат мърдат
Никой не е за 35те лева но нали се сещаш че не върви да ходя по 1 км до паркинга ... Иначе ако беше някъде около нас веднага отива колата там
сигурно е така,както казваш,но по-добре е да ходиш 10 минути пеша,отколкото да даваш в пъти по много за части...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ами пич моята кола на ден минава над 150 км аз не съм като хората дето си лъскат колите и им бдят нощем за да я искарат събота и неделя да изгорят 10тина литра бензин ... Мен колата ми трябва да я карам да се предвижвам ,а не да съм и роб ... Така че естествено че няма да ходя 10 мин пеш сутрин в най-големия студ ... Ако имах паркинг наблизо нямам против да си я уставям там .. имам пълно каско на колата за 7600 лева ! Но то не покрива демонтирани неща както знаете . Ние дето не си държиме колите на паркинг не падаме от марс споко и ние сме чували за паркинг но просто не е удобно
I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Колеги във всички квартали на София е кофти!
Аз съм от "Младост 4" и няма да Ви описвам с какъв гняв преди около месец - месец и половина една сутрин тръгвайки за работа установих, че ми липсва предния ляв "ОРАНЖЕВ" мигач!!!!
Направо бях бесен /имам каско, ама от там ми казаха, че като липсва.... духам супата/ и то при положение, че самия мигач е евтин /Сони ми го усигури за 10лв/!
Просто не мога да осъзная къде му е бил акъла на наркомъна да ми краде мигача, при положение, че ако го бях хванал щях направо да го изкъртя /това вече съм го правил докато имах Ауди - по целия паркинг имаше кръв
/
Аз съм от "Младост 4" и няма да Ви описвам с какъв гняв преди около месец - месец и половина една сутрин тръгвайки за работа установих, че ми липсва предния ляв "ОРАНЖЕВ" мигач!!!!
Направо бях бесен /имам каско, ама от там ми казаха, че като липсва.... духам супата/ и то при положение, че самия мигач е евтин /Сони ми го усигури за 10лв/!
Просто не мога да осъзная къде му е бил акъла на наркомъна да ми краде мигача, при положение, че ако го бях хванал щях направо да го изкъртя /това вече съм го правил докато имах Ауди - по целия паркинг имаше кръв

- blackrider
- младши ентусиаст
-
SummonedToDIe написа:Имам идея вече за е30 двоен стоп - имам и номера, но не гарантирам че е същата
Ще ти се обадя ,по-късно да ми обясниш! Аз вчера имах кофти случка,надъних се на некав смотаняк на теглича и си потроших фарове,бъбреци и др. Да беше сложил некво червено знаменце да го видя навреме ,па и тоя теглич некав нисък и завършва с два пръта на нивото на фаровете мамицата му

- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
колега, не ти триабва голям диск а друг софтуер, уеб кам монитор, той записва само когато има движение, или виж дали имаш такава опция
- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5