помагаите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
помагаите
тази ве4ер си намерих колата в ули4ката кадето бях спрял с строшено предно стакло без никакви следи по него освен малко прах по 4иста4ките вси4ко из4истено, наи вероятно защото сградата до колата си беше доста стара и липсваха пар4ета мазилка си мисля 4е някои е саборил нещо отгоре и си го е из4истил за да отпаднат самненията ми кам него.вапроса ми е следния зна4и имам каско кам евроинс някои имал ли е вземане даване с тях при такива слу4аи да ми кажете каква е процедурата веднага ли го изплащат и колко струва едно такова предно стакло колата е е36 318ис седан 1998 г. 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
отиваш при застрахователите да ти заведат щета,оттам си избираш в коя стъкларница ще отидеш и го сменяш,след 20 работни дни ако всичко е както трябва отиваш да си вземеш паричките от каското...под 200лв излиза с монтажа предно стъкло в кобра,на мен началото на годината ми взеха тройно повече в дару за стъкло + труд...успех 

- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
dezavu написа:мерси за отговора а като ти го сменят колата трябва ли да стои неподвижна или веднага си трагваш
зависи от застрахователите някой идват и го описват на място а други карат да ходиш в техни сервизи за оглед ...

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Според мен колегата питаше дали като му сменят стъклото и може веднага да запали и да тръгне
Ако това пита - незнам дали е същото но на мен ми се наложи преди време да ми се свали и после да се сложи отново задното стъкло....цялата процедура - демонтаж и монтаж + лепенето отне около 2 часа.... след това запалих и тръгнах 

...моята застраховка е също в ЕвроИНС. Миналата година с някаква пиратка ми счупиха предното стъкло, всъщност само се беше пукнало и то малко. отидох в офиса им, за две минути го заснеха направиха документитеи ме изпратиха да го сменя на определен от тях сервиз .... когато отидох хората вече бяха предупредени и ме чакаха ... смениха го за час, но трябваше да оставя колата около 4-5 часа, за да исъхне лепилото, иначе от вибрациите щяло да се смъкне. След смяната занесох фактурата и след една седмица ми приведоха парите - 100%. доволен съм от обслужването им! Желая ти успех!!! Струваше около 180 лв.
Наздраве !!!
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
мерси колеги ве4е сам с ново стакло даже е с тонирана лента сенник стана то4но за 2 4аса цялата работа в сервиза на кобра излезе 145 лв стаклото испанско и 5 лв за прехварлянето на лепенките остава да стискам палци да не те4е
и сега ми казаха след седмица да си потарся пари4ките

9 мнения
• Страница 1 от 1