----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
///Vasko написа:Penchev написа:^ Васко ,аз не се бях сетил за това ,но да ти кажа имам нещо впредвид ...
Георги Пенчев
![]()
да изпреварим нашите политици
И аз заставам зад идеята.

///Vasko написа:Много бих искал да има дам линк от тая тема в някой сръбски форум за да разберат, че българския народ е против тази измислена държава и да не се настройват срещу нас.
....... Сърбия вообще няма какво да решава след като тя самата е измислена държава както Македония,"Косово" и Албания ...... Сичко това е българска земя

Държавата и държавното устройство зе мене е средство за манипулация на народа.
Но все пак има държави запазили се във времето, държави с култура и език и азбука, има държави които са просъществували след много войни и преврати.
Тези държави заслужават уважение и респект.
Всички други са посредствени. Банда цигани не прави държава...
Но все пак има държави запазили се във времето, държави с култура и език и азбука, има държави които са просъществували след много войни и преврати.
Тези държави заслужават уважение и респект.
Всички други са посредствени. Банда цигани не прави държава...
Най гнусното в целата работа ще бъде ,че нашите политици ще признаят тази независимост без да попитат дали нашия народ е съгласен.След бомбандировките над Сърбия направо ме беше срам да минавам от там,няма дя забравя какво ми каза един сръбски полицай.Нема да те глобявам,но да знаеш ,че българите винаги сте били предатели.Стана ми болно ,но немаше с какво да го оборя.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GVT написа:Най гнусното в целата работа ще бъде ,че нашите политици ще признаят тази независимост без да попитат дали нашия народ е съгласен.След бомбандировките над Сърбия направо ме беше срам да минавам от там,няма дя забравя какво ми каза един сръбски полицай.Нема да те глобявам,но да знаеш ,че българите винаги сте били предатели.Стана ми болно ,но немаше с какво да го оборя.
Лелелелеле

Майчицее, няма толкова срам и толккова позор ей

Георги Пенчев
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Междусъюзническата война кой е предателя
Аре да не се праат сърбите че винаги сме били като братя...западните покрайнини на кой са?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Еххх сребреница не им беше достатъчна на тея резаци...ама ние винаги сме на страната на някой...и по-точно на страната на губещите..
Айде да не припомням Iва IIра световна... А пък и правителството ни е слабоумно и безхарактерно и мишкарско, като по-голямата част от населението ни...важно е Амет да има и да въртиме кючеци мазно мазно...даже долните власи казаха, че няма да признаят косово, а ние най-безхарактерните и надупили се в целия свят...даже нямаме и интерес да ги признаваме ебати нещастието...абе не ми се говори направо

Айде да не припомням Iва IIра световна... А пък и правителството ни е слабоумно и безхарактерно и мишкарско, като по-голямата част от населението ни...важно е Амет да има и да въртиме кючеци мазно мазно...даже долните власи казаха, че няма да признаят косово, а ние най-безхарактерните и надупили се в целия свят...даже нямаме и интерес да ги признаваме ебати нещастието...абе не ми се говори направо

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Междусъюзническата война кой е предателя![]()
Аре да не се праат сърбите че винаги сме били като братя...западните покрайнини на кой са?
Евала, точно сърбите не са за жалене...
И споменатта от теб война, в последствие и Македонците... още ги лъжат, та Македонец ми пише на Български как нема нищо общо с България... аре нема нужда.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
меко казано-безумие,както казаха ве4е колегите ние сме следващите