питане за катализатора ???
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
питане за катализатора ???
младежи от 2-3 дена се чудя дали да си махна катализатора и да си сложа резонансово гърне ? кажете си мнението кво да правя дали ще има проблем без катализатора???
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: питане за катализатора ???
MICHO7 написа:младежи от 2-3 дена се чудя дали да си махна катализатора и да си сложа резонансово гърне ? кажете си мнението кво да правя дали ще има проблем без катализатора???
Никакъв проблем няма

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
...даже може и да си на далавера (като го продадеш(катализатора) ...да не го оставиш на някой майстор)

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
виж в КУПУВА там има поне две обяви за изкупуване на катализатори
а за това дали си е заминал щом не е отварян значи има какво да се продаде
а за това дали си е заминал щом не е отварян значи има какво да се продаде

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: здр
MICHO7 написа:на кой да го продам той сигорно е заминал вече ???
Дай го на мене

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Първо се увери, че не ти работи както трябва и после го махай!
Моята кола е на реални 240 000 и катализатора ми работи брилянтно т.е. стойностите на отработените ми газове са под пределно допустимите норми за тоя модел.
А това да ампутираш здрав катализатор си е меко казано глупост!
Моята кола е на реални 240 000 и катализатора ми работи брилянтно т.е. стойностите на отработените ми газове са под пределно допустимите норми за тоя модел.
А това да ампутираш здрав катализатор си е меко казано глупост!
Re: здр
MICHO7 написа:ме гледаи сега рмисля да го махна защото на моменти колата ми е леко спъната тя е 520 винтилка и разхода ми е 15 грацко и мисля че е запушил
На 520i разход 15 градсоко (особено зимата) си е нищо, а ако е и в София градското .....
- MICHO7
-
-
здр
ми аз не излизам от софия ! секи ден я карам обеля горубляне и обратно !!! и ми дава 15 като я карам яко ми отива на 17 максимално ! миналата година ми се брееба ланда сондата и ми даваше 22 грацко ! и я смених и се оправи !
- MICHO7
-
-
вапросче относно Ксенона на баварката ми !
Днес си сложих Ксенон свети пирфиктно на прибиране към нас видях че ми свети само левия фар а десния светеше само габарит ! оказа се бушон и ми оликна смених го и се оправи ,но като пусна късите светят и двата фара след 5-10 мин работа загасва десния ! изключвам ги и ги пускам от нова светят и след 1 мин десния спира ! изглежда като се нагрее десният загасва ! някой има ли идея от какво е и кво да го правя?????????
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Отиди някъде където имат пръчка (тая дето се пъха в ауспиха и мери газовете) там ще ти кажат дали си в нормата или не.
Ако почне да бучи колата, да върви - толкова , колкото да не стой на едно място - вадиш катализатора, защото се е запушил и те спъва и тормоза ДВГ-то
Каквото имах за казване го казах,но по принцип ще те помоля да ползваш търсачката
Ако почне да бучи колата, да върви - толкова , колкото да не стой на едно място - вадиш катализатора, защото се е запушил и те спъва и тормоза ДВГ-то
Каквото имах за казване го казах,но по принцип ще те помоля да ползваш търсачката

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Въпрос на вкус - аз бих го хвърлил да не товаря мотора, и разхода ще ти падне леко.
Аз лично ТДС-а всичко що пречи и тормози двигателя съм го изолирал/изкарал/изтръгнал, сега обмислям да сваля стартера
Аз лично ТДС-а всичко що пречи и тормози двигателя съм го изолирал/изкарал/изтръгнал, сега обмислям да сваля стартера

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2