Въпрос за Спортни Прожини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Тедо_83
- Потребител
-
- Кара: 318is
- Мечтае да кара: e36 m-ka
Въпрос за Спортни Прожини
Каква разликата м/у 6 цилиндровете и 4 цилиндровете Прожини
Аз искам да сложа предни прожини от 6естак 4ервени какво 6те стане Обяснете ми Моля.
Благодаря предварително на колегите

Аз искам да сложа предни прожини от 6естак 4ервени какво 6те стане Обяснете ми Моля.

оооо велики шестако да пребъдат сегментите ти ... и все у високи обороти да стоиш by Turbo_Ted
- X5_criminal
- Потребител
-
Ами колега то по принцип по добре да смениш и 4-те защото иначе одзад ще се вдигне задницата . А ефекта е колата слиза ниско долу вози доста твърдо и е страшно стабилна в завой , но това е с 4 пружини незнам само предни дали няма да замята задницата
Аз смених 4-те и е много приятна за каране като изключим твърдото возене и така

Аз смених 4-те и е много приятна за каране като изключим твърдото возене и така

Всичко е фантазия
- Тедо_83
- Потребител
-
и ако ги сложа прожини от 6 цил. BMW какво 6те стане, няма да клекне много ли кво ?????
Продават ми ги на хубава цена за това мисля да ги купя но незнам какви 6теса последствията

Продават ми ги на хубава цена за това мисля да ги купя но незнам какви 6теса последствията

оооо велики шестако да пребъдат сегментите ти ... и все у високи обороти да стоиш by Turbo_Ted
Вероятно ще вози по-твърдо, отколкото същите пружини монтирани на 6-цилиндров модел, но не това трябва да те притеснява. Обикновено по-къси пружини на остарели сток амортесьори не е добра комбинация. След някой друг месец амортесьорите издъхват и тогава ще се убедиш, че евтиното излиза скъпо. Ако искаш да правиш нещата както трябва, вземи си комплект 4 пружини + 4 амортесьори.
- Тедо_83
- Потребител
-
ако за сега ги взема тия прожини и да из4акам да си взема и амортисиори кони регурируени и лека полека да си я обзавейдам колата , и няма да слагам за сега тея прожини докато неси взема амортисиори. Така ли да направя 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колега пружина се пише и чете между другото понеже виждам че на 10 места все с О го пишеш и явно не е техническа грешка 

Тедо_83 написа:ако за сега ги взема тия прожини и да из4акам да си взема и амортисиори кони регурируени и лека полека да си я обзавейдам колата , и няма да слагам за сега тея прожини докато неси взема амортисиори. Така ли да направя
И това е вариант, но по-добре си вземи комплект 4 пружини + 4 амортесьори. Така ще си сигурен, че пружините са избрани подходящо за амортесьорите. Ако не си предирчив към конкретна марка потърси в eBay.de, за да видиш какво се предлага и на каква цена. Вземи впредвид 100-120 еур допълнително за доставка.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Колега пружина се пише и чете между другото понеже виждам че на 10 места все с О го пишеш и явно не е техническа грешка
Ква техническа грешка, то половината форум го пише така

Я някой който е купувал да каже, пълен комплект на вайтек оригинален, без регулиране...за 500 Евро добре ли е?

- Тедо_83
- Потребител
-
Предлагат ми Пр(у)жини *аи от мен да мине* лилави от 325тдс задни марка H&R те 6те станат ли на моята ис ка според вас.
сас SN 29 971 HA Ни6то не мога да разбера за тях меки ли са твардили са кви са незнам. Помогнете ми
сас SN 29 971 HA Ни6то не мога да разбера за тях меки ли са твардили са кви са незнам. Помогнете ми
- Stoqnov
- Потребител
-
- Кара: s320 cdi
- Мечтае да кара: F10
Тедо_83 написа:Предлагат ми Пр(у)жини *аи от мен да мине* лилави от 325тдс задни марка H&R те 6те станат ли на моята ис ка според вас.
325 e 6 цилиндъра дизел и има по големи вибрации и тежи пове4е според теб 6те станат ли? трябват ти пружини и амортесиори от 4 цилиндъра бмв..
само с пружини ни6то няма да стане амортесиорите за тях са със по къс ход и по трудно се движат (по силни) гледам 4е си градски ако иска6 обади ми се и 6те ти покажа моите пружини и амортесиори колко свалят и колко е стубилна колата.. проблема е 4е като сложих 17-ките зеха да ми опират в калниците..

12 мнения
• Страница 1 от 1