трагедия
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
- mariaboseva
- Потребител
-
mirkata
mnogo vi molia kogato razberete kakvo e sastoianieto mu pi6ete. molia vi
- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
здравейте отново.приятела ми дойде в съзнание,макар и още неадекватен,още е в реанимация и не мога да го видя и говоря с него,разбира се ще разкажа за подкрепата ви!доктора каза че все още е мн неадекватем след комата,повече спи,удара е бил най тежък в главата,но е стабилен и ще живее
казаха още че утре ще му правят изследвания,ще стане ясно какви са пораженията,със сигурност има счупени ребра и съмнения за счупена ключица,дано няма усложнения по главата само.това е за сега положението.аз най искрено ви благодаря,надявам се най скоро и той го направи лично!
другото момче е карало,в съзнание е ама мн натрошен,казал е че влизат в завой и един голф3 прави обратен в завоя.колата е била бувкално напреки на пътя.искал е да избегне удара но е било мокро или вече заледено,валяло е сняг,колата поднася и се удря странично.интересното е че тия голф тарикати не им помагат а заминават вадят ги други хора,май са местни от селата.тези селски голф тарикати едва ли ще бъдат наказани някога.но...сега е важно момчетата да се въстановят и бъдат пълноценни хора.
аз лично не очаквах тази ваша подкрепа.наясно съм вече каква кола ще карам и аз!ще ви държа в течение

другото момче е карало,в съзнание е ама мн натрошен,казал е че влизат в завой и един голф3 прави обратен в завоя.колата е била бувкално напреки на пътя.искал е да избегне удара но е било мокро или вече заледено,валяло е сняг,колата поднася и се удря странично.интересното е че тия голф тарикати не им помагат а заминават вадят ги други хора,май са местни от селата.тези селски голф тарикати едва ли ще бъдат наказани някога.но...сега е важно момчетата да се въстановят и бъдат пълноценни хора.
аз лично не очаквах тази ваша подкрепа.наясно съм вече каква кола ще карам и аз!ще ви държа в течение
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
наи важно е момчетата да се възстановят и да са живи здрави а тези с голфа рано или късно ще си намерят каквото търсят и то именно на пътя защото кои нормално мислеш шофьор би прави оратен в завои

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
вече си мисля че квото ти е писано...............
преди малко до един разклон на димитровград стана зверска катастрофа между е34 и камион
камиона не е спрял на Т-образно кръстовищв и като гледам и без спирачен път е мелнал е34-ката точно в вратите и левите са събрани с десните
не вярвам да е оцелял шиофера дано не е имало и пътници
колата е от нашия град и преди 1 час се бях разминал с тва е34 и сега е размазано до неузнаваемост
в случая шиофиора на бмв-то си е карал нормално но камиона го е отнесъл тц тц тц...........
беше ми неудобно да снимам
преди малко до един разклон на димитровград стана зверска катастрофа между е34 и камион

колата е от нашия град и преди 1 час се бях разминал с тва е34 и сега е размазано до неузнаваемост

в случая шиофиора на бмв-то си е карал нормално но камиона го е отнесъл тц тц тц...........
беше ми неудобно да снимам
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
По- хубаво от това нещата да се оправят няма! Сигурен съм, че всичко ще е наред и с преодолими последствия. За голф- овете нищо няма да казвам 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- mariaboseva
- Потребител
-
gfhgf
супер направо камък ми падна от сърцето.много се радвам за него.
.пиши пак като разбереш,че това е единствения начин да разбера как е.и като го видиш му прати поздрави от марчето.той знае

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
така със 120 щях да отнеса бакшиш на надлез надежда който правеше обратен завой точно на моста отгоре
не ме хулете пробвах си новия радиатор просто а и нямаше коли
е за такива изцепки най много ги мразя тия жълтюги
не ме хулете пробвах си новия радиатор просто а и нямаше коли
е за такива изцепки най много ги мразя тия жълтюги

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3