----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
ма печалбата от казината нали се сещаш и ангелес да им лапнат па тогава ще видим кои за кого ще бачка в маями ако говориш испански ще се оправиш по добре от колкото с англииски ма не им дават да гъкнат на мексиканците искам и те дасе вдигнат и да кажат това са си наши градове даите ни територията
това са си чисто сръбски проблеми къде тия се месят на другия краи на света баси педерасите

това са си чисто сръбски проблеми къде тия се месят на другия краи на света баси педерасите
Колега, латинотата, живеещи в САЩ са избягали от Мексико (*и останалите лат. републики), за да отидат да живеят в САЩ, ако им се живееше под управлението на техните си щяха да си стоят на гъзовете вкъщи
) Иначе съм напълно съгласен, че американците си правят каквото си искат обаче както се забелязва напоследък явно няма да прокопсат още много години на върха (и тогава предполагам, че някои изявени потребители от форума ще изпаднат в нервна криза)

Последна промяна eraziel на 18 Фев 2008, 20:31, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
да ама тексас например е бил мексиканска територия преди американците да си го присвоят със военни действия и ако си го поискат сега дали някои ще ги отрази добрите мексиканци
едва ли

- t_andonov
- ентусиаст
-
става това че мексиканците винаги са били там в един момент идват янките и си вземат половината мексико в случая мексиканците имат пълното право да си поискат земята (ако искат де).докато шиптърите нямат права над косово то по принцип си е сърбия ама политика това е положението за съжаление
Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достойнството на хората.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- t_andonov
- ентусиаст
-
аз лоша дума за хората от кърджали не видях в тематаroad666 написа:Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достойнството на хората.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сигурно,та то кога нащо правителство е работило против Българияroad666 написа:.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
=============пич , очевидно си пацифист , и ти правя евала но нека не си завираме главите в пясъка......това ,че няма сблъсъци се дължи, лично според мен, на това че българите са наясно ,че отдавна са прецакани и предадени от политиците си. Извинявай, ама как така стана "турско присъствие" и то в учебниците ---е така се почва .... и друго " при тодор живков било по-добре"-мнение на 18 годишен.......дано не съм прав ........road666 написа:Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достйнството на хората.
Супер зле е идеята с Косово, ама САЩ как са успяли да наложат властта си в 70% от държавите на света така и в Сърбия ще го направят. Съвсем скоро ще се смени властта, ще се признае Косово от Сърбия, без значение от мнението на държавите които не са съгласни и с още един два такива региона, ще настане идеалния за някои хора хаос.
Но кво да се прави, в идеята да сме свободни ставаме роби.
Не един е вкусили затвора, оловото и бесилото в опита се да се противопостави на американската империя.
Освен турците в България има сума ти бунтуващи етнически малцинства по света. Най-много в Африка, по-млако в Азия и Южна Америка. Но какво да се прави, не решаваме ние, а разни клоуни и психопати вярващи в Амагедона, слизането на Исус на земята и тн.
Но кво да се прави, в идеята да сме свободни ставаме роби.
Не един е вкусили затвора, оловото и бесилото в опита се да се противопостави на американската империя.
Освен турците в България има сума ти бунтуващи етнически малцинства по света. Най-много в Африка, по-млако в Азия и Южна Америка. Но какво да се прави, не решаваме ние, а разни клоуни и психопати вярващи в Амагедона, слизането на Исус на земята и тн.
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
много против съм Косово
на балканите няколко години спокойствие не може да има, та сега и това. думи нямам

на балканите няколко години спокойствие не може да има, та сега и това. думи нямам
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bmw maniqk ivo bmw написа:И аз съм против Косово! Нямат никакво право над тази земя
И аз съм против!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ма как няма да сме против всичките
Аз написах каквото съм видял, това там си е почти муджихидинска работа едва ли не
И ония свине през голямата вода дават рамо на тези престъпници ...
Не са далеч от нас - знам ,че до Ниш са няма 150 км и оттам бяха някакви 120 км до Прищина
Георги Пенчев

Аз написах каквото съм видял, това там си е почти муджихидинска работа едва ли не

И ония свине през голямата вода дават рамо на тези престъпници ...
Не са далеч от нас - знам ,че до Ниш са няма 150 км и оттам бяха някакви 120 км до Прищина

Георги Пенчев