----КОСОВО----

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 20:17

ма печалбата от казината нали се сещаш и ангелес да им лапнат па тогава ще видим кои за кого ще бачка в маями ако говориш испански ще се оправиш по добре от колкото с англииски ма не им дават да гъкнат на мексиканците искам и те дасе вдигнат и да кажат това са си наши градове даите ни територията :mhihi:
това са си чисто сръбски проблеми къде тия се месят на другия краи на света баси педерасите

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Фев 2008, 20:22

Колега, латинотата, живеещи в САЩ са избягали от Мексико (*и останалите лат. републики), за да отидат да живеят в САЩ, ако им се живееше под управлението на техните си щяха да си стоят на гъзовете вкъщи :)) Иначе съм напълно съгласен, че американците си правят каквото си искат обаче както се забелязва напоследък явно няма да прокопсат още много години на върха (и тогава предполагам, че някои изявени потребители от форума ще изпаднат в нервна криза)
Последна промяна eraziel на 18 Фев 2008, 20:31, променена общо 1 път
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 18 Фев 2008, 20:30

да ама тексас например е бил мексиканска територия преди американците да си го присвоят със военни действия и ако си го поискат сега дали някои ще ги отрази добрите мексиканци :mhihi: едва ли

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Фев 2008, 20:32

То и ние сме били едно време на 3 морета, ама к'во от т'ва :)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 18 Фев 2008, 20:42

става това че мексиканците винаги са били там в един момент идват янките и си вземат половината мексико в случая мексиканците имат пълното право да си поискат земята (ако искат де).докато шиптърите нямат права над косово то по принцип си е сърбия ама политика това е положението за съжаление

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 18 Фев 2008, 21:04

Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достойнството на хората.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 18 Фев 2008, 21:12

road666 написа:Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достойнството на хората.
аз лоша дума за хората от кърджали не видях в темата :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Фев 2008, 21:19

aбе като за край бих казал само,че сичко това е България ...... ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Фев 2008, 21:22

road666 написа:.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.
Сигурно,та то кога нащо правителство е работило против България :puke: па и кфо ли има пука,те българите в правителството са малцинство :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Фев 2008, 23:50

road666 написа:Приятели нека да оставим Сърбите да си решават проблемите и да си гледаме нашите проблеми.Това с каква позиция ще излезне Българското правителство мисля,че добре са го премислили и тази позиция ще е в полза на България.А изказванията за Кърджали са просто абсурд.В момента в България няма етническо напрежение,но изказвания като по горните могат да го породят разбира се,а от етническото напрежение никой в България не печели,затова карайте по кротко и с по умерени изказвания.Всеки има право на мнение,но не е приятно,когато се накърнява честта и достйнството на хората.
=============пич , очевидно си пацифист , и ти правя евала но нека не си завираме главите в пясъка......това ,че няма сблъсъци се дължи, лично според мен, на това че българите са наясно ,че отдавна са прецакани и предадени от политиците си. Извинявай, ама как така стана "турско присъствие" и то в учебниците ---е така се почва .... и друго " при тодор живков било по-добре"-мнение на 18 годишен.......дано не съм прав ........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 19 Фев 2008, 17:56

Супер зле е идеята с Косово, ама САЩ как са успяли да наложат властта си в 70% от държавите на света така и в Сърбия ще го направят. Съвсем скоро ще се смени властта, ще се признае Косово от Сърбия, без значение от мнението на държавите които не са съгласни и с още един два такива региона, ще настане идеалния за някои хора хаос.
Но кво да се прави, в идеята да сме свободни ставаме роби.
Не един е вкусили затвора, оловото и бесилото в опита се да се противопостави на американската империя.

Освен турците в България има сума ти бунтуващи етнически малцинства по света. Най-много в Африка, по-млако в Азия и Южна Америка. Но какво да се прави, не решаваме ние, а разни клоуни и психопати вярващи в Амагедона, слизането на Исус на земята и тн.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 19 Фев 2008, 18:35

много против съм Косово :help:

на балканите няколко години спокойствие не може да има, та сега и това. думи нямам

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Фев 2008, 19:36

И аз съм против Косово! Нямат никакво право над тази земя :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 19 Фев 2008, 19:59

bmw maniqk ivo bmw написа:И аз съм против Косово! Нямат никакво право над тази земя :evil:

И аз съм против! :shock: :confused: :evil:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Фев 2008, 20:28

Ма как няма да сме против всичките :evil:
Аз написах каквото съм видял, това там си е почти муджихидинска работа едва ли не :help:

И ония свине през голямата вода дават рамо на тези престъпници ...
Не са далеч от нас - знам ,че до Ниш са няма 150 км и оттам бяха някакви 120 км до Прищина :roll:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата