колеги некои от нашия под форум да се занива
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
genchovw написа:Penchev написа:
Евгени, много силен сайт сте изпраскали бе![]()
.........Георги Пенчев
Жоре още сме under construction доста време ще се работи над него, но тези дни ще сложим временна страница с портфолио![]()
![]()
И ние правим в момента сайт и ми се иска да стане най-бързо,че в момента сайта ни е абсолютен срам а контактуваме с доста сериозни фирми в последно време

Бисер и той е в бранша - не може да няма някой още

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Penchev
- Сватбаря
-
genchovw написа:Момчета аз се занимавам с Недвижими имоти, Управител съм на фирма BGP Services Ltd. за района на Пловдив и Пампорово ето и сайт![]()
www.bgp.bg
От скоро заедно с брат ми имаме и фирма за интериорен и екстериорен дизайн, довършително строителство и цялостно обзавеждане.
Фирмата се казва EXIGO Ltd. и залагам много на нея, брат ми е уникален дизайнер и скоро ще видите работите му в сайта ни, който все още е в процес на разработка
www.exigo.bg /UNDER CONSTRUCTION/
Търсим партньори и подизпълнители за цялата страна. Всеки намерил клиент за визуализации*, строителство или обзавеждане предоставяме атрактивни комисионни.
* създаваме 3D интериорни и екстериорни модели и визуализации на сгради и комплекси.
Евгени 0887855998
Ето и един от нашите проекти![]()
Ще ти намерят и някой за грубия строеж

Георги Пенчев
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък се занимавам с Ландшафтна архитектура - проектиране и дизайн на зелени площи, поливни системи и производство на тревен чим. Сайта се прави в момента 

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- Penchev
- Сватбаря
-
///Vasko написа:Доставка, монтаж и подръжка на асансьори.
Васил 0888290191
Ето един колега

На л.с. ще ти пратя инфо за нас и ти надявам се

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Яворе дай ше ти го построим за нула време бе...И проектанти имам страшни ...Архитекти, инженери ПГС, ВИК абе всичко..А иначе може да ти го спретнем супер прилично...Да не говорим че сме едни от най-големите на гипскартоните.... Дай на Дизелчето парапетите да ти ги оправи електрото... Аз мога да ти поема всичко друго... Сериозно говоря между другото... Сигурно не ходиш в Син Сити ама вътре интериора е целия наша изработка ( Поне да бяха платили после
) Иначе сериозно ако искаш мога да ти задействам всичко.. Дори и с общините мога ти ударя един гръб...А и между другото сигурно го искаш като конструкция метално хале имаме и фирма за Метални изделия...Отделно с това фирма за врати гаражни, секционни и всякви... Абе всичко де що е за строителсто...
www.beaconstruction.com ( пълен комерс братче )....
Пенчев не трий не е мойта фирма... На шефчетата ми е засега....
Между другото сме много сериозни и си търсим парцели ( предимно на обезщетение ) в София...Ако пък някой има впредвид нещо да звънка...Това пък е мойта фирма... Все още се занимава с уреждането на един парцел ... В процес на разработка е...Тоест ше ставаме инвеститори...

www.beaconstruction.com ( пълен комерс братче )....

Между другото сме много сериозни и си търсим парцели ( предимно на обезщетение ) в София...Ако пък някой има впредвид нещо да звънка...Това пък е мойта фирма... Все още се занимава с уреждането на един парцел ... В процес на разработка е...Тоест ше ставаме инвеститори...
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3