КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Стига да може да стане с механично табло - веднага се навивам. Иначе на мойто какво му е и аз не знам......като го цапна отгоре се оправя ама за малко и пак изкъцва , само оборотомера ми изобщо не тръгва , не знам защо. Ако мислиш че може да ми се сложи механично табло и то да си работи нормално , само ми кажи какви са ти условията , и при първа възможност ще дойда където кажеш за да го сложим.///peter написа:Колега, карай си джета...
Аз имам рабло механично, ако искаш можем да ги трампим моето бачка, на твоето какво му е?
НАСЛУКА
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз занемарена от предишния собственик кола не бих си купил ,а ако попадне в мене ще отпътува незабавно дори и с голяма загуба ... пари се изкарват ,но нервите нямат цена .. освен това на колата трябва да можеш да разчиташ ... разкарай кошницата и си вземи нещо по читаво ,като недей дава 3000 лв за кола която като нова е 60 000 ,много масова грешка ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GALAB_DAIWA написа:Стига да може да стане с механично табло - веднага се навивам. Иначе на мойто какво му е и аз не знам......като го цапна отгоре се оправя ама за малко и пак изкъцва , само оборотомера ми изобщо не тръгва , не знам защо. Ако мислиш че може да ми се сложи механично табло и то да си работи нормално , само ми кажи какви са ти условията , и при първа възможност ще дойда където кажеш за да го сложим.///peter написа:Колега, карай си джета...
Аз имам рабло механично, ако искаш можем да ги трампим моето бачка, на твоето какво му е?
Условията ми.... са бартер

А някой ако знае дали могат да се сменят нека пише, аз подочух, че може какво ще кажете Вие?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Баце ако смяташ че не ти е късметлийска махай я. А със предната ми кола така се бях зарекъл и накрая я продадох. То не бе ремонт след ремонт и накрая не издържах. Но после като се замислих май не било от каръщина ами просто ТДС ли е то си е така

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Ами то мойто вече не е ТДС бе братлеslavianko написа:Баце ако смяташ че не ти е късметлийска махай я. А със предната ми кола така се бях зарекъл и накрая я продадох. То не бе ремонт след ремонт и накрая не издържах. Но после като се замислих май не било от каръщина ами просто ТДС ли е то си е така![]()

НАСЛУКА
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
GALAB_DAIWA написа:Ами то мойто вече не е ТДС бе братлеslavianko написа:Баце ако смяташ че не ти е късметлийска махай я. А със предната ми кола така се бях зарекъл и накрая я продадох. То не бе ремонт след ремонт и накрая не издържах. Но после като се замислих май не било от каръщина ами просто ТДС ли е то си е така![]()
с мех.гнп съм. Умря марко с електрическите проблеми вече
ама ел. проблемите при ТДС са ти най-малката грижа вярвай ми
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей човека тамън му светна ред очите и вие пак го вкарвате във филмите
Да слага новата шайба и да почва да й дава газ на тая кола
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
минали са през мене 3 бр.е34
520 м20
524тд
ся съм с 530
с бензиновите съм навъртял общо 150к км
на 520 нищо не бях сменял даже антифриз не бях доливал нищо не се развали за година и половина и го продадох в доста добро състояние
взех си ДИЗЕЛ 524тд беше стегнато като го всех но не след дълго се почнаха ядове ГНП,Гарнитура,като го настъпиш по дълго дига температура,зе да харчи масло 500км- литър
зимата зе да не пали зе да му пада нафтата като постои 2-3 часа мноо трудно плаеше абе лудница и един ден си казах АИДЕ НА чАРКОВЕ
и ся с 530-то никви грижи съм нямал ще стане почти година от както го имам съм нямал никакви проблеми само сменям масло и консумативи и това е.
замалко щях да се подлъжа да го продам хубу че хората ги е страх от големи матори та никои не го взе
аот големия мотор по хубаво няма
и съм стигнал до извода че бензиновите 6-ци са железни мотори
520 м20
524тд
ся съм с 530
с бензиновите съм навъртял общо 150к км
на 520 нищо не бях сменял даже антифриз не бях доливал нищо не се развали за година и половина и го продадох в доста добро състояние
взех си ДИЗЕЛ 524тд беше стегнато като го всех но не след дълго се почнаха ядове ГНП,Гарнитура,като го настъпиш по дълго дига температура,зе да харчи масло 500км- литър

и ся с 530-то никви грижи съм нямал ще стане почти година от както го имам съм нямал никакви проблеми само сменям масло и консумативи и това е.
замалко щях да се подлъжа да го продам хубу че хората ги е страх от големи матори та никои не го взе

и съм стигнал до извода че бензиновите 6-ци са железни мотори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
то ТДС е с механичен ГНП ...хората си мислят серсемите че "тъпия" германец им продава дизеларка на по 120.000 км за 3-4.000 лв и то какво се оказва че половин милион го минаха отдавна и се вайкат по форумите...то пунто дизел не се обажда поне за 300.000 км то какво остава за бмв но нека купувайте "далаверите" и после като теглите чертата ще се окаже че "всъщност с 540и щеше да ми излиза по евтино"...
преди години наскоксан беше написал колко струва обслужването на 320д и колко на М3 Е46 и човекът се хванал за главата... ай лек ви ден
преди години наскоксан беше написал колко струва обслужването на 320д и колко на М3 Е46 и човекът се хванал за главата... ай лек ви ден
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
t_andonov написа:GALAB_DAIWA написа:Ами то мойто вече не е ТДС бе братлеslavianko написа:Баце ако смяташ че не ти е късметлийска махай я. А със предната ми кола така се бях зарекъл и накрая я продадох. То не бе ремонт след ремонт и накрая не издържах. Но после като се замислих май не било от каръщина ами просто ТДС ли е то си е така![]()
с мех.гнп съм. Умря марко с електрическите проблеми вече
ама ел. проблемите при ТДС са ти най-малката грижа вярвай ми

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Колега GALAB_DAIWA,
Тук е форум на БМВ и е нормално всички да са против такава продажба, но човек не трябва да се влияе от емоции когато се отнася за инвестиции.
Прецени си ако си налял пари които не можеш да и вземеш и тъкмо си я постегнал... тъпо е да я продадеш и да ощастливиш непознат. Ако тепърва ти тръгват много ремонти е друг вапрос. Ако ще скачаш на друг дърт автомобил поне си приготви още пари и нерви да го правиш.
Просто седни вземи един лист и един химикал и си запиши какви плюсове и минуси има продажбата на колата ти и ще решиш лесно.

Тук е форум на БМВ и е нормално всички да са против такава продажба, но човек не трябва да се влияе от емоции когато се отнася за инвестиции.
Прецени си ако си налял пари които не можеш да и вземеш и тъкмо си я постегнал... тъпо е да я продадеш и да ощастливиш непознат. Ако тепърва ти тръгват много ремонти е друг вапрос. Ако ще скачаш на друг дърт автомобил поне си приготви още пари и нерви да го правиш.
Просто седни вземи един лист и един химикал и си запиши какви плюсове и минуси има продажбата на колата ти и ще решиш лесно.

"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Гълъбче -махай я за да ти свършат филмите с таа бангия
и си вземи едно бензиново бял ден да видиш.Много се измъчи колегата...него пожелавам на никой

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Айде айде и моята също беше зле пък е бензин...
Стегай си колата и няма да имаш ядове
дали бензин или нафта все тая...
Стегай си колата и няма да имаш ядове

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5