Теч на антифриз - откъде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на антифриз - откъде?
От вчера ми се появи теч (дано не е радиоатора). Като спра някаде и се погледна под бронята виждам как капе. Съвсем естествено нивото на антифриза е паднало доста, но колата си загрява нормално.
Утре ще се ходи на доктор, но изкажете някакви предположения за възможната причината. Мерси.

Утре ще се ходи на доктор, но изкажете някакви предположения за възможната причината. Мерси.

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
само от радиатора ше е и при мене беше така ... ако ти е пукнат радиатора напрао зимай нов не разчитай тея течните "кръпки" че аз си изпатих доста от тех.... 

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Колега и аз сам така и това ми прави само като загрее тогава тече!!аз направих следното-отвих някаде с оборот и половина капачката да няма голямо налягане, но на мен ми сълзи отгоре някаде и се стича надолу.И аз си мислих,че е радиатор но не е.и сега не тече,но като гледам твоето е бая теч ако искаш пробваи с моя начин може да стане-Успех 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:)
Махни дифузйора и при загрял двигател някой да дава газ и гледай от горе после може на канал да видиш от каде има теч може да е от съединенията някаде скоби маркучи и прочие. После като я угасиш пак виж от каде може да има теч. После преценяваш. Ако е радиатор се погрижи, че малко под налягане е водата в охладителната система на наще колици.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
robert1975 написа:99% КАПАЧКА-КАТО КАЧИ НАЛЯГАНЕ И ЦЪРКА И ПОДЛИЗВА И СЕ ЛЪЖЕШ ЧЕ Е РАДИАТОР
да така е, но това е до време до като не си изхвърли ненужното количество охладителна течност. и при мен течеше от капачката ама това е само за някакви си минути докато не остане необходимото количесво в радиатора, а не постоянно както казва колегата докато спирал някаде. пък и ако е от капачката си личи че е от там теча...мем не съмнява че е радиатора.....

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
и аз имах теч и за да не се чудя от къде е отидох в Камор, надуха системата и видяха от къде тече - оказа се някакво съединиение и се оправиха нещата...а мислех че е радиатор. Така че преди да отидеш да сменяш разни неща и да опиташ това - може да се окаже нещо дребно
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
Кви пари таа операция в Камор????
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Около 80 лв. - тогава ми мереха и газовете (щото си мислех че може да губи антифриз заради гарнитура на главата) та всичко е 100 лв.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Herman написа:само от радиатора ше е и при мене беше така ... ако ти е пукнат радиатора напрао зимай нов не разчитай тея течните "кръпки" че аз си изпатих доста от тех....
Мдам... тия течните са си еб@ли майката.... запуших си радиатора така... ма поне това помогна да разбера от къде ми е теча при мен... между ламелите сълзи.... и не мое да се направи... ше взимам ноф

Същия теч!!!!
Колега , кажи къде беше проблемът със твоята бима , аз имам почти същия теч от вчера или поне от тогава го видях.О- пръстени съединения , не мога да разбера какво е, смених радиатор (Бер), нова капачка и термостат преди 2 месеца.Благодаря.
14 мнения
• Страница 1 от 1