потропване от задно дясно колело
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
потропване от задно дясно колело
преди 7 месеца сменях лагер но измислените майстори ми казаха изведнъж че трябва и главина да се сменя и че ако се кара така след един км. лагера пак ще е разбит. минах 10000км здрав е все още. въпроса ми е, преди като мина през някоя дупка се получаваше едно почукване от кум задна дясна гума (като ламарина в ламарина) минавам през друга дупка и спира. но от оня ден тропа по често. от какво ще е това някъв бранител ли ще е?
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Не мисля че си с дискове на задния мост, че да е както го нарече "бранител"! Според мен амортисьор ще да е.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Както предположиха колегите най-вероятно тампон на амортисьор. Колега свали го и го огледай, процедурата е елементарна, става за около 20мин с развиването на 3 гайки...аз вчера сменявах задните тампони, ама още не съм изпробвал ефекта.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
накъде ще се завъртаstilkoood написа:...завъртал се е тампона, затова е спирало понякога да потропва, но сега явно е застанал както не трябва...

- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
колега,преди 2 месеца имах саштия проблем.тропане на задно-дясно колело,както ти каза от време на време спира.закарах колата в сервиз,оставих я за 20 минути и беше готова.казаха ми че е тампон на задния носач,след това ми регулираха задния мост.сичко ми излезе:тампон 20 лева,регулиране 25 лева,маисторлък 10 лева
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
благодаря на всички колеги
благодаря на всички колеги
9 мнения
• Страница 1 от 1