М3 по Шоу Руум по bTV
Модератор: Общи модератори
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Vra4anin написа:....
Имам обаче един личен въпрос към Владо (стига да иска да ми отговори де). Винаги съм се чудел ЗАЩО не кара за собствена кола БМВИ преди докато беше админ във форума караше ако не се лъжа (така бе написал в инфото) Ровър 200 и Голф 3, сега има ГОЛФ 4 (даже наскоро в едно от предаванията си призна че личната му кола е именно голф).
Не искам да се меся и и да критикувам чуждия избор, ама... ЗАЩО човек, който се бие в гърдите че е луд бмв фен тук във форума, който си намира работа в представителство бмв (изпълва една от мечтите си, аз така го приемам това), след това работи в автомобилно ТВ предаване където в почти всяко едно предаване си личи как тестваната от него машина се сравнява пряко или косвено с любимите му БМВ... ЗАЩО този човек НЯМА собствено БМВ ? Един голф 4 струва ~ 10000лв да речем, за 10000лв може да кара ненормално Е36 или дори нбе лошо Е39 - прекрасни БМВ-та, които според мен не отстъпват по нищо на голд 4 по каквото и да било отношение. Да не говорим пък каква манияшка Е30-ка за 10 бона би могъл да има човек. Или пък може би не го кефят тия модели, знам ли.
Няма възможност да има това БМВ което му е присърце ли, какво (в смисъл да харесва Е31 ама да неможе да си го позволи от към финансова гледна точка и затова щом няма да е този модел БМВ по-добре да не е БМВ ами голф) ?
Не ме разбирайте погрешна (към админите и към самия Владо) - не искам да давам наклон на никой и да се меся в живота му, но просто ми е интересно - ЗАЩО бмв фен не кара БМВ, а кара друга марка кола която не е хич евтина. Това е.
Този въпрос не само ти си си задавал,но смислен отговор не чакай,то и няма как

А за предаването,въпреки симпатията ми обусловена от предисторията с форума-Владо-Камор и тнт. мнението ми е,че е жалко подобие на Топ Гиър и оправдания не ме интересуват. Аз каквото работя го правя така,че клиентите да са доволни от моята работа,не виждам защо това да не важи и за предаването,в случая ние сме клиенти. Хумора не се получава изобщо,само дразни,а за каката дето чете зад кадър вече бе изписано достатъчно. Няма да продължавам с писането още по-малко с гледането.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
крушкостроене.магнам(за кайена),изуумителна стабилност,флегматичните шофьори,хуулигана бмв,агрегатът е по-голям от шестака,дявола пристига при 8...оборота,разхода-12.3л,да много е,поради причината,че има двоен ванос,огромен отвор,мирише на тестостерон,брембо челюсти,поведението е просташко,много много много мнооого готйен автомобил,най-натовареният режим е 8...об
гледайте ШОУ РУМ-ще сполучите!
малка част от бисерите преди малко,малкия мазник и пиклата зад екран са изрууди направо
малка част от бисерите преди малко,малкия мазник и пиклата зад екран са изрууди направо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
pavlin_e30 написа:крушкостроене.магнам(за кайена),изуумителна стабилност,флегматичните шофьори,хуулигана бмв,агрегатът е по-голям от шестака,дявола пристига при 8...оборота,разхода-12.3л,да много е,поради причината,че има двоен ванос,огромен отвор,мирише на тестостерон,брембо челюсти,поведението е просташко,много много много мнооого готйен автомобил,най-натовареният режим е 8...об
Аз познавам собственика на Галардото!!

- павката
- старши ентусиаст
-
то се еднакви регистрации,някой зле финансово ще е
с1991
с1991
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
pavlin_e30 написа:то се еднакви регистрации,някой зле финансово ще е
с1991
останалите му коли са Мерцедес Cls,3 Mитсубишита Ево 9, Галардото,Скайлайн,Ауди А8 и др ама не помня!

Navi_Bmw написа:pavlin_e30 написа:то се еднакви регистрации,някой зле финансово ще е
с1991
останалите му коли са Мерцедес Cls,3 Mитсубишита Ево 9, Галардото,Скайлайн,Ауди А8 и др ама не помня!......добро момче!
Добро, заради тате. А, той/тате/, газифицира половин София, и беше спонсор на гологлавия когато бе Хъшове!
- павката
- старши ентусиаст
-
и кой тоз играч,че да знаем и ние
- павката
- старши ентусиаст
-
ааа,значи мамин синковец...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i