какво е скапан ден?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
какво е скапан ден?
една оферта за един чудесен ден:днес малко по късно станах и викам айде бързо че ще закъснявам за работа.излизам тръгвам да паля кочината и нъц (тоците ме предават),изваждам късмет и виждам един познат и викам ще може ли да дадеш токец,няма ядове и пак неще имах в багажника в една туба 200 гр бензин айде в карба ,човека дава ток и след скъсване от въртене запалих.отивам на работа и там ми съобщават ,че дръгата седмица ще махат част от персонала или ще ги препращат на някъде,после разбирам че всички които не сме връзкарчета ще сме под ножа ,макар че става въпрос за една работилница,в която отговарях за склад и се следи наличност.ем викам ем хубаво ще се иде тамък някъде за повече парици,че с тея 400лв идвам,
.после към 14:30 излизам и нещо гледам кочината по различна,някак си одрана надраскана по калника и огледалото хлопа ,полуоткачено.гледам следи от зелено английско и викам некой нарочно ама надали,пък и аз съм си виновен че я заябах на пътя,паля като почудо и после на уличките зад цум закачих и аз некво 205 и пай му спуках единия мигач ама тоя спрял по зле от мен ,ко да прая гледам на мен нищо ,тя бронята толкоз улющена че нищо не личи.след половин час ми звъни един приятел на който предишния ден му дадох другата ми кочина (xr4) и ми вика чукнах леко едната врата ,ама само боята се поизтърка малко,вбесиме бая шот преди 5 месеца я бях боядисвал и то с цвят металик.айде тръгвам и ми свършва бензина в редута и имах едно тубе и айде до бензиностанцията на 1 км.в същото това време тоя олигрофен пак звъни бате чукнах малко бронята,ама не е паднала
.викам ей сега ше дойда тоя вика ние (той и некви други) в студ.град ,айде отивам там гледам пораженията и малко се по успокиох ,шот нищо сериозно ,врата с паста ще може да си я оправя ,а бронята ще е залепя и ок
.питам как станаха тез поразии и той:ами първо един бус ме затисна и имаше некви спрели и аз нямаше как да мина тоа с буса щеше даме смачка повече
при тая ситуация си гледам стр.огледало и гледам няква лепенка отстрани и го питам какво е това ,ам ..да е поготино ,ама не я махай че е бяло там отдолу
,ами как чукна бронята:ем аз... не видях една саксия пред един бл и ...,викам айде сега при гаража ванката (един познат с гаражче в слатина) и му дадох до там бмв то шот вече е по учукано и а и е 85год и стигнахме,почнах ме да праим залепих бронята и туй момченце ми вика,айде аз треа бегам че утре съм на училище и докат стигна до свищов
.бмвто му залепих огледалото и почнах да го шкуря (то добре че е жълто) и айде малко спрей и сега що годе.
ей на това му се вика късмет

ей на това му се вика късмет
за каквото и да си говорим,винаги става дума за пари!!!
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
320i_coupe написа:След дъжд и облаците винаги изгрява слънце!

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и за го чакам тва слънце,че ако изгрее и с джакпота ще е перфектно
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЗДРАВЕТО ША ГЛЕАТЕ - ДРУГОТО Е БЕЛ КАХЪР
:

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
EBEEMVACIA написа:ЗДРАВЕТО ША ГЛЕАТЕ - ДРУГОТО Е БЕЛ КАХЪР![]()
:

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
10 мнения
• Страница 1 от 1