Боядисване на Кожен салон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Боядисване на Кожен салон
Колеги имам нужда от помощ-Някой ако знае с каква боя да си боядиша коженият салон(салона ми не е цялостен а е кожа и плат) Казаха ми че боята за кожените якета цапала след това-Вярно ли е???Насочете ме каква боя да купя(Цен, магазин, марка) Приемам и други съвети!!!Благодаря предварително
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Има една турска ацетонова боя за якета - DELTA се казва, аз си правя салона с нея и съм много доволен, нито цапа, нито нищо 

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
аз също направех моя с тази турската боя Делта за която Super_fly говори. Много съм доволен лесно се нанася покрива всичко и не цапа после. След изсъхване не мирише на гадно както някои бои. 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: Боядисване на Кожен салон
isaev3 написа:Колеги имам нужда от помощ-Някой ако знае с каква боя да си боядиша коженият салон(салона ми не е цялостен а е кожа и плат) Казаха ми че боята за кожените якета цапала след това-Вярно ли е???Насочете ме каква боя да купя(Цен, магазин, марка) Приемам и други съвети!!!Благодаря предварително
И с ква цел ше го прайш това...освежаване на салона ли?Че ако е така...да купувам и ас боя

inseCT написа:isaev3 написа:Колеги имам нужда от помощ-Някой ако знае с каква боя да си боядиша коженият салон(салона ми не е цялостен а е кожа и плат) Казаха ми че боята за кожените якета цапала след това-Вярно ли е???Насочете ме каква боя да купя(Цен, магазин, марка) Приемам и други съвети!!!Благодаря предварително
И с ква цел ше го прайш това...освежаване на салона ли?Че ако е така...да купувам и ас бояЧе седалката на която седя от жълта е в кафява станала с годините
!
Колега салона ми е Recaro (плат с кожа) и просто само на предните седалки има леки захабявания-без спукваня по кожата Само леко е избеляла кожата(чрна на цвят)Правя го защото като цяло салона е много запазен и истърканите седалки отпред много ме дразнят!!Стой Грозно

- inseCT
- младши ентусиаст
-
isaev3 написа:inseCT написа:isaev3 написа:Колеги имам нужда от помощ-Някой ако знае с каква боя да си боядиша коженият салон(салона ми не е цялостен а е кожа и плат) Казаха ми че боята за кожените якета цапала след това-Вярно ли е???Насочете ме каква боя да купя(Цен, магазин, марка) Приемам и други съвети!!!Благодаря предварително
И с ква цел ше го прайш това...освежаване на салона ли?Че ако е така...да купувам и ас бояЧе седалката на която седя от жълта е в кафява станала с годините
!
Колега салона ми е Recaro (плат с кожа) и просто само на предните седалки има леки захабявания-без спукваня по кожата Само леко е избеляла кожата(чрна на цвят)Правя го защото като цяло салона е много запазен и истърканите седалки отпред много ме дразнят!!Стой Грозно
Мойте предните сащо са зле...и ме дразнат...ама са и сащо така напукани малко...иам предвид кожата...дали ше помогне боята?

inseCT написа:isaev3 написа:inseCT написа:isaev3 написа:Колеги имам нужда от помощ-Някой ако знае с каква боя да си боядиша коженият салон(салона ми не е цялостен а е кожа и плат) Казаха ми че боята за кожените якета цапала след това-Вярно ли е???Насочете ме каква боя да купя(Цен, магазин, марка) Приемам и други съвети!!!Благодаря предварително
!
Мойте предните сащо са зле...и ме дразнат...ама са и сащо така напукани малко...иам предвид кожата...дали ше помогне боята?
Колега при напукването боята не вярвам да помогне но определено ще придаде по добър вид

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Ще стане с боята... Аз съм много доволен - ефекта е поразяващ... След боята минаваш със някакъв хубав крем за ръце и имаш чисто нов салон 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- inseCT
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Ще стане с боята... Аз съм много доволен - ефекта е поразяващ... След боята минаваш със някакъв хубав крем за ръце и имаш чисто нов салон
Да имаш представа каде да търся?Ас съм от видин...и тука май подочух че имало некав цех дето боядисвали дрехи...па дали случайно ше имат и боя за кожа...?!?!

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2