----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
естествено
///peter написа:А, къде ве, то нема турци
естествено че няма

турците са у турция, тия дето са останали са българи

Re: ----КОСОВО----
Аз мисля че няма да стане същото с нас,първо сме в ЕС,второ в НАТО.А да ли е редно,това да не те впечатлява,то и Американците си гепват по една държава и си я правят щат,пример Пуерто Рико,говори се че ще става щат на Америка и сега те си пътуват без визи в Америка.klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то нашата я наредихме,че взехме да оправяме и другите
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
г-н Пенчев е попътувал из тези райони и сигурно казва как е наистина положението. Но мисля, че до преди малко повече от сто години и ние сме били на същото дередже, борещи се за своята автономност. И за нас ли е било нередно 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
При положение , че сърбите са такива националисти, водиха кървава война , дадоха хиляди жертви и въпреки това не можаха да се оправят, какво ще стане у нас...... Аз съм 100 процента сигурен че при нас ще бъде съобщено днес за утре по новините и никой от нас българите няма да си мръдне пръста --да не говорим за война пък въобще. Единствената причина де не се отдели част от южна България и Родопите според мен е че те и сега са под турско "присъствие"
и не им трябва автономия щот ние ги носим на гърба си --- то като се замисля по-добре да се отделим ние в автономия /на българите/

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Прочетах мнението на Пенчев, и е много право. Ас живеам в Скопйе границата с косово ми е на 30км... бил сам у Косово няколко пати и ситуацийата е уюасно много лоша, коли крадени од койзнае каде, сичко пари които ги имат са найголем дел од нелегална трговийа, од индустриите нищо не работе, за школство да не говореме, поминах в Витина, каде има србско население, тежко на тя човеци ако са отанали тамо... Американците имат найголемата база и тоа на сред балкана, а србите одамна го изгубийа тоа место, най ги мразат шиптарите, а србинките за пари се ебават с них...
е сега е проблемот с Западна Македония, говорам Тетово на прво место, гостивар, дебар, каде населението найголям дел са шиптари... Тамо мислам че е имало поголемо славенйе за независноста на косово одколку в косово...
какво ще се одвива незнам, ама сам 100% сигурен че няма да има голямо влийание за Блгария
е сега е проблемот с Западна Македония, говорам Тетово на прво место, гостивар, дебар, каде населението найголям дел са шиптари... Тамо мислам че е имало поголемо славенйе за независноста на косово одколку в косово...
какво ще се одвива незнам, ама сам 100% сигурен че няма да има голямо влийание за Блгария
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Потрисам се от написаното от Киро
Страшно много се моля да не стане същото в Македония, той човека като гражданин на републиката описа какво е положението там и как бружението е в много по-голяма сила от колкото в Косово
Няма да се давате Кире
Георги Пенчев

Страшно много се моля да не стане същото в Македония, той човека като гражданин на републиката описа какво е положението там и как бружението е в много по-голяма сила от колкото в Косово

Няма да се давате Кире

Георги Пенчев
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...
така мислам че няама да се дозволе да дойде до пуканйе. Сега за сега е мирно и няма проблеми, ама се страхувам за териториалниот интегритет на наща земйа...
Пенчев кога ще дойдете ще йа развиеме и тази тема
така мислам че няама да се дозволе да дойде до пуканйе. Сега за сега е мирно и няма проблеми, ама се страхувам за териториалниот интегритет на наща земйа...
македонец написа:Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...
Тя вашата земя какво ли не е изтърпяла...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
македонец написа:Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...
Киро, на пролет с Дилян и ако има желание останалата аудитория да направим едно пътуване до Скопje ,ще бъде супер

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=5#
По темата аз си спомням когато там в това село и района станаха размириците

Колеги, каква е позицията на останалите държави на полуострова ни,знам че Румънците са против ,поизпуснах малко нещата от полезрението си тези дни

Георги Пенчев
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
И аз не одобрявам някаква шайка терористи да се обявяват за независима държава,ма кой ме пита
Дано ги смажат сърбите,поне сега като клекнаха на руснаците има кой да ги подкрепя.
Не трябва да се дават без бой.
А каква е официалната позиция на България за случващото се?
Или все още не са казали

Дано ги смажат сърбите,поне сега като клекнаха на руснаците има кой да ги подкрепя.
Не трябва да се дават без бой.
А каква е официалната позиция на България за случващото се?
Или все още не са казали