----КОСОВО----

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

----КОСОВО----

Мнение от klintan66 » 17 Фев 2008, 0:48

Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: ----КОСОВО----

Мнение от vicho » 17 Фев 2008, 0:52

klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....

какво имаш впредвид под това, че сме следващите?
"Мангалия" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И за мен е нередно! Прекаляват. :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: ----КОСОВО----

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Фев 2008, 0:59

vicho написа:
klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....

какво имаш впредвид под това, че сме следващите?
"Мангалия" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И за мен е нередно! Прекаляват. :evil:
Не бате за турците говори ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Фев 2008, 1:00

А, къде ве, то нема турци :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Фев 2008, 1:20

:mhihi: тамън щях пускам тема за тва ... но инъче според мех хората са си напълно прави за това което искат ..... и се пак си го постигнаха ..... :lol:

П.П Преди малко се чух с един познат който е в момента там .... каза,че по улиците се вилнеят некфи луди празненства ....... :mhihi: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Фев 2008, 1:22

Ние сме следващите :evil: :evil: :evil:
Мангалите няма да се отцепят, че няма кой да ги храни и управлява, но турците :х :х :х
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Фев 2008, 1:27

Различавайте в гнева си обикновените турци от ДПС моля ;)

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Фев 2008, 1:28

eraziel написа:Ние сме следващите :evil: :evil: :evil:
Мангалите няма да се отцепят, че няма кой да ги храни и управлява, но турците :х :х :х
Напълно си прав за мангалите,може да са много и да се множът,ама не са опасни,Ама турците ще създават проблеми в блиско бъдеще и като виждам наще политици кви са путки и се са ан задна,токувиш 1/3 от българия подарат на турците :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Фев 2008, 1:28

.......

верно е тва в една подобна тема го бех написал ... че 40% от младежите до 18 годишна възраст са от ромски произход вече ...... начи смятай след няколко години какво ще стане ..... :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Фев 2008, 1:32

///vlado написа:
.......

...... какво ще стане ..... :mhihi: :mhihi:
Ще си купим Калашници :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Фев 2008, 1:40

///vlado написа:... че 40% от младежите до 18 годишна възраст са от ромски произход вече...

И къде го прочете това?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Фев 2008, 1:55

ja написа:...

Мани го тоз 17 годишен младеж...живее във филма Е34 540i на съседа...ще се освести някой ден,ама друг път ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 17 Фев 2008, 2:17

да го лапат всички рязани и черни!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 17 Фев 2008, 3:20

Ке ги изпотрепа с ножа тъпите турци. :evil: :evil:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Фев 2008, 3:40

Колеги, излязохте от темата ...

Аз лично безкрайно много се дразня от този факт. Ако някой от вас е бил на тази територия знае какво означава място,което не прилича на никое друго :confused: Няма признаци на никаква държавност.Там можете да видите как се движат много автомобили без регистрационни табели, даже няма да видите един с табела на бронята :shock: не преувеличавам ни най-малко ... Когато се наближи "пункта" за вход в Сърбия изведнъж започвате да застигате автомобили с табели наред :shock: Това са Сърби,които ги откачат и слагат под стелката за да не си навлекат неприятности ...
Решава еди кой си и започва строеж където му скимне, мръсотия и боже-боже да не продължавам :help:

Кога тези хора ще създадат държава, като никога не са имали уважението и чувството за отговорност към тази под чието крило бяха ?! НИКОГА :evil: Сърбите се изнасят масово,защото там ще стане страшно за всеки,който не е Косовар ,мръсните Албанци или каквито и да са там джигити не прощават,за тях живота няма стойност -вярвайте ми.

Така стоят нещата в днешно време,че не могат да стават войни и размирици.Парите стоят над всичко а Сърбите са най-ниски на целия континент от повече от 10 години ...Те бяха една силна империя ако мога така да се изразя.Имаха всичко и то достатъчно по Титово време.
Лично аз съм бил и в Черна гора и покрай уникално красивото адриетическо крайбрежие до гр.Херцег Нови видях нещо потресаващо - стръмен склон на рид от планината ,който свършва в морето като фиорд и долу на морското ниво 3 тунела през 300 метра един от друг ... Там е било едно от производствените "халета" където точно по Титово време са се произвеждали подводници.Цялата част от микрополусотрова е куха вътре :idea: Как няма да се плашат като ТЕ имаха свои 1000 км почти на Адриетическото крайбрежие,голяма страна ,голяма сила ,няма смисъл и дума да става за съмнение ...

Но пак онези изкуственяци :evil: отгоре се намешаха :maad:
А се знае какво място са Балканите на Европейската карта ... Няма по небалансирана среда на тоя континент :help: Сега какво остава - да вземат да дърпат част от Македония,защото и там в северните райони работата е много зле - пълно е със същите изруди :evil: да се съберат към Албания недай си боже и като нищо и ние можем да изпатим от тая работа :help:

Яд ме е защото Сърбите са свръх горди и националисти ,яд ме е че не ги премазаха , тяхната вяра :evil: :evil: :evil: Дивашко е това последното което казах ,но ме е много яд ! Ние се навеждаме на всеки кажи-речи и така ни е добре явно ,но съм сигурен една такава нация какво чувстват сега в момента :help:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата