Нормално ли е да пуши??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BeZTzVeTeN SLoN
- Потребител
-
Нормално ли е да пуши??
Здравейте всички
Преди година си взех Е36 325i. Понеже миналата зима беше в сравнение мека и не съм го карал при зимни условия
но сега обстановката си е "баш" зимна та въпроса ми е нормално ли е да излиза бял дим от ауспуха като е студена колата???
Питам защото преди време имах един проблем с един мерцедес. Пушека беше бял (като пара) и беше спукал блока и понеже не съм свикнал напълно с нравите на баварката питам.
Може въпроса ми да е глупав, но по-добре ако има проблем да знам от по-рано
БЛАГОДАРЯ на всички ви предварително
:):)

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- aleksievniki
- Потребител
-
И аз мисля че е нормално и аз си задавах този въпрос преди, но след като забелязах,че и новите коли пушат по същия начин се успокоих.
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Бе и аз се чудя.....що прави завеса от пара отзад,като спра на светофара....гледам при другите коли не е чак така.....добре поне,че не е синкаво....

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Получава се от по-голямата разлика в темепеатурата на отработените газове и околната среда. Газовете напуската горивната камера с температура 300-315 градуса, голяма част от тази температура се отдава на изпускателната система, но все пак има разлика ако външната температура е +20 или -5 градуса. Затова е така през зимата 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Точно пара си е и си е нормално. То водата си е резултат от горенето и когато е студено се забелязва точно както когато дишаме.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ма мойта мноо диша бе.....на светофара аз чадя най-много,едно такова като пара,другите по-малко....vitamincpp написа:Точно пара си е и си е нормално. То водата си е резултат от горенето и когато е студено се забелязва точно както когато дишаме.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- BeZTzVeTeN SLoN
- Потребител
-
betona написа:Следи си новото на антифриза - ако не го харчиш - значи белия пушек не е повод за тревога
нивото не мърда. пък и съм сменил глава, клапани, водачи, гумички и гарнитури преди няма и 6 месеца

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
еми карай и се отдай на удоволствиетоBeZTzVeTeN SLoN написа:betona написа:Следи си новото на антифриза - ако не го харчиш - значи белия пушек не е повод за тревога
нивото не мърда. пък и съм сменил глава, клапани, водачи, гумички и гарнитури преди няма и 6 месеца![]()

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2