Драскотини по колата
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Svetlio Shehov
- Потребител
-
Драскотини по колата
Появиха ми се няколко драскотини по колата, не са дълбоки,някой знае ли как мога да ги залича???
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: Драскотини по колата
Svetlio Shehov написа:Появиха ми се няколко драскотини по колата, не са дълбоки,някой знае ли как мога да ги залича???
Какво значи " не са дълбоки"?Само лаковото покритие ли е надраскано или самата боя,ако се вижда основата единственото решение е препръскване на целия панел.Ако е само леко надраскано 1,2и 3 ръка с пастата на 3М ,възможно е и да се използва и водна щкурка 2000.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ако наистина не са чак толова дълбоки,вземи шлайф/полир паста на "3М"(върши чудеса)има я в по добрите магазини за автобои_после само с полир минаваш целия елемент и си готов
Успех.

Успех.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
a
пастите са различни по номера ,1 е най-едър абразив и отнема част от боята ,а за консервант и гланц е ном 3, но за консервант несъм сигорен че има такъв ефект.Прекалената употреба на пасти води до изтъняване на лака и матиране ,внимавайте колко често я полирате.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: a
krasi_bmw написа:пастите са различни по номера ,1 е най-едър абразив и отнема част от боята ,а за консервант и гланц е ном 3, но за консервант несъм сигорен че има такъв ефект.Прекалената употреба на пасти води до изтъняване на лака и матиране ,внимавайте колко често я полирате.
А, за надраскано стъкло има ли лек??
(пиша тук, за да не пускам нова тема)
ак
ами има ,но се прави с една машина и само прави стъкла ,това в софия ми го казаха .може да взема малко паста и да пробам с полирмашината за боя .
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
за драскотините по боята - в бриколажа има едни "пастели" по 5-6 лв. мисля че са 8 цвята (основни) и вършат работа и за тежки случай 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Това за стъклата важи един сезон ..няколко мивки и пак се вижда шуплата ...аз го направих така и пак се появи същата шупла

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ